Kinderen zoeken man voor Anita uit Zwolle

Zwolle – Dit najaar zendt Net5 het nieuwe Nederlandse programma Een man voor mijn moeder uit. Hierin gaan de kinderen van vier single moms op zoek naar de ideale partner voor hun moeder. Deze zoektocht wordt geleid door de (jong)volwassen kinderen en dat maakt het alles behalve makkelijk. Want de allerliefste moeder van de wereld verdient toch de allerbeste partner die er maar is? Maar de moeders hebben ook zo hun eisen…

 

anita_single_mom.jpg 

 

De zoektocht voor de vier vrouwen zijn in volle gang en de kinderen zijn druk op zoek naar de man voor hun moeder. Een van deze vrouwen is Anita uit Zwolle. Deze moeder van 51 jaar noemt zichzelf zorgzaam, vrolijk, sportief en een levensgenieter. In de bijlage meer over Anita en haar kinderen + een foto. Zie hier ook de oproep van Anita.

 

anita_en_kinderen_zwolle.jpg 

Artikel delen:
Reacties 318
 1. Bericht door JeanJacquesRousseau, op 27 augustus 2014 21:35

  MIL… die laatste letter ben ik FF kwijt. smilies/shocked.gif

  😀

  Lijkt me sterk dat zo’n vrouw geen geschikte partner kan vinden! Dan zal ze wellicht een wat moeilijke persoon zijn of het geeft direct te denken over het realiteitsgehalte van dit soort tv programma’s.


  ⚠️ Meld

 2. Dat gaat vast lukken, ziet er spontaan, gezellig en met een mooie uitstraling uit . En al die moppersmurfen hierboven, je kent haar situatie helemaal niet dus oordeel niet zo snel en onnozel….


  ⚠️ Meld

 3. Het gaat bij dit soort programma’s alleen maar om aandacht tekortkomende personen. My goodness, dat je een tv programma nodig hebt om aan een partner te komen.


  ⚠️ Meld

 4. als dit haar is dan mis ik dus een kind in het filmpje en heeft ze al 2 huwelijken achter de rug ?
  je gooit dus alle privé op de wereld; dat moet je maar willen 🙂


  ⚠️ Meld

 5. Ik denk niet met mijn pik Dick.

  Heb liever een vrouw met een gouden hart dan een gouden figuurtje en ditto hoofd. Vrouwen die dit wel belangrijk vinden inclusief zoon en dochter, moeten blijkbaar wat te compenseren hebben…  ⚠️ Meld

 6. Ach, kan best een beetje met je mee. Ook over gouden hart. Zou zelf ook never en nooit niet zo’n topic plaatsen. Maar om te taxeren of een dame er wel of niet goed uitziet, hoef je toch niet met je kleine man te denken? En als je je er niet over wilt uitlaten doe je dat toch lekker niet. Vrij land enzo.


  ⚠️ Meld

 7. Je hebt gelijk WimG. Het gaat er niet om dat een vrouw mooi is. Toen de vader van een collega van mij een vrouw voor hem uitgezocht had, vroeg hij verwachtingsvol: “Is ze mooi… Is ze mooi…?” Kreeg hij als antwoord: “Kijk naar je moeder! Die is toch ook niet mooi?”


  ⚠️ Meld

 8. Die dochter zal ook wel 20+ zijn toch? Hebben ze allebei een man en kan ik op vrijdagavond mooi topgear kijken met die zoon, ziet er ook wel sympathiek uit.

  😛 😀


  ⚠️ Meld

 9. Bericht door Zwollenaarisback, op 10 september 2014 16:53
  Ik zeg altijd maar zo, er lopen zoveel mooie vrouwen rond, waarom zou je dan met een lelijke een relatie aangaan.

  Klopt, de meeste mannen zijn net als jou ook lelijk.:D:D:D:D:D:D


  ⚠️ Meld

 10. Bedankt Janna en Tja (voor de tip)…wat een geweldig optreden en wat een aansprekende teksten van multi-talent Huub!

  Kende het niet, ga denk ik vandaag nog even De Dijk’s cd “Skerp de zeis” inlussen….voor de herinnering aan Huub.

  Simpel verlangen………………nooit voorbij :-*


  ⚠️ Meld

 11. Beschaving? Wat bedoel je? Die kopschoppers? De comazuipers? De extreme Islamieten? De rovende overheden? De natuur vernietigende maatschappij? De verkeershufters? De oorlogszuchtige groot machten? De koppensnellers? De Pedo’s? De gasten met die balk in hun ogen die alleen een splinter zien bij een ander? nee, beschaving dat is iets uit lang vervlogen tijden….


  ⚠️ Meld

 12. @ Mel, goeiemorgen. Wat een lief compliment dat je ons een plekkie dichter bij de natuur toebedeelt. Maar wat je precies bedoelt met (vanuit een ander perspectief) “verder van de beschaving”? Vrees dat zelfs wiki geen treffende definitie van de aangehaalde “beschaving” kan geven 😮


  ⚠️ Meld

 13. Hahaha, hilarisch die reacties. Dankzij WLZ weet ik nu weer waarom ik bijma nooit naar commerciële zenders kijk. Wat mij betreft nemen de publieken ook heel snel afscheid van Boer zoekt Vrouw. Deze dame kan er wel leuk uitzien, maar het feit dat ze via zo’n freakshow aan een man moet komen zegt mij genoeg. Ok wens de man die ze uitkiest heel veel sterkte.


  ⚠️ Meld

 14. Nou anoniem? Vreemd overigens ook, dat er na plaatsing van dit topic (27/8) nixxx meer van Anita en haar gezin is vernomen. Op het onvolprezen weblogzwolle. Ze zou(den) er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen, reclame te maken voor deze manier van contactleggen. Goed voorbeeld doet immers goed volgen.


  ⚠️ Meld

 15. Ik zie liever Anita die gewoon zichzelf presenteert dan mannen die menen dat ze zichzelf beter kunnen verstoppen achter historische figuren met een weke kin of een zeiksnor. Dat zegt genoeg over hun aantrekkelijkheid.:P


  ⚠️ Meld

 16. Zou het helpen, Joppuh? Jij komt van Mars en ik van Venus.;D Voor mij gaat het om respect. Niet alle reageerders hier tonen dat richting Anita, haar dochter of vrouwen in het algemeen. Het gaat in een aantal reacties vooral om de buitenkant en de broeierige reacties die dat wel of niet oproept.


  ⚠️ Meld

 17. Tja, het moet wel leuk blijven natuurlijk.
  Maar, vind je niet dat je er een beetje om vraagt als het met zo’n lading toeters en bellen gaat?
  Partner zoeken heb je toch geen media bij nodig man!

  Ik vind de reacties hier nog heel behoorlijk btw.


  ⚠️ Meld

 18. Zou mijn keuze niet zijn, sPECky. Het zijn ook niet de programma’s die mij boeien, maar ieder zijn smaak en keuze. Ik vraag me wel af of de deelnemers vooraf voldoende beseffen wat ze over zich afroepen. Het lijkt mij onprettig te moeten lezen dat mannen je “lekkah”, een “milf”, “jaarringen om de ogen”, “veeleisend”, “Barbie”, “opgepompt” of “aandachtorgel” noemen. Maar misschien overdrijf ik, want het kan volgens jou nog erger. 🙂


  ⚠️ Meld

 19. Als je daar op voorhand geen rekening mee hebt gehouden ben je misschien een beetje naïef? 😉
  Los daarvan wens ik ze alle succes hoor.

  En ja, het kan vele malen erger maar over het algemeen valt het hier hartstikke mee.  ⚠️ Meld

 20. Anita = as woensdag gewoon al 6 weken hot op het onvolprezen weblogZwolle 😮 Vrees echter dat dat niet alleen door Anita komt, eerder door het feit dat ze een zichzelf etalerende vrouw is en via WLZ en Net5 op zoek is naar een man.


  ⚠️ Meld

 21. Dat niemand meer weet van dit zichzelf etalerende gezin. Is de dochter nog vrij? En de zoon? Heeft Anita nog wat contacten overgehouden aan dit avontuur? etc.etc., vreemd dat ze zelf ook geen enkele keer op dit onvolprezen weblogzwolle reageren met een update.


  ⚠️ Meld

 22. Het begint zo een beetje sneu en kinderachtig te worden om iedere keer op dit nieuwsitem te reageren en te vragen om een update.

  Wat wil je horen? Dat ze nu wordt volgeblaft door een andere kerel die ze via een datingshow van Net5 heeft leren kennen? En als dit niet zo is, denk je dan kans te maken via een berichtje hier?

  Leuk dat deze mensen in the picture willen staan. Typisch Zwols weer om de kop boven het maaiveld af te willen hakken.


  ⚠️ Meld

 23. We verschillen nog wel van mening, Wim, over wat typisch Zwols is. Maar gelukkig mag dat. Dit is wel lachen

  Wat wil je horen? Dat ze nu wordt volgeblaft door een andere kerel die ze via een datingshow van Net5 heeft leren kennen? En als dit niet zo is, denk je dan kans te maken via een berichtje hier?

  Zelf kans maken op? Alleen de gedachte al…nee hoor, heb een heerlijke dame thuis zitten. Misschien zijn er anderen die hier reageren die heimelijk wel een date willen?

  Maar vind je de vraag om een update nou zo gek? Komt het je zo ook niet over als een onafgerond verhaal? Misschien zelfs als ergens een scheet laten en daarna snel doorlopen?


  ⚠️ Meld

 24. Het “6 weken-hot op WLZ-strijkijzer” gaat naar Anita 😀 Van harte meid. Of ie net zo fictief is als deze prijs voor de juiste voorspeller

  Vanaf 13 september wordt er een fictieve “Onvolprezen WeblogZwolle glazen bal-bal” uitgereikt aan de winnaar.

  zul je bij het stadskantoor moeten informeren. Daar is de award per heden af te halen. Nederlandse gemeentes grossieren namelijk in prijzen die ze uitsluitend aan elkaar uitreiken. Ook is de balie van het stadskantoor gekozen omdat het onvolprezen weblogzwolle natuurlijk een uitstekend en gratis podium is voor Zwolle-promotie. En dat mag best gestimuleerd worden.


  ⚠️ Meld

 25. Anders ga je ff buurt’n bij Anita Joppuh. ’n sterk bakkie dubbele espesso met ut adres van Anita (van de admin van het onvolprezen weblogzwolle.nl) in de kontzak op stap…Gok dat ze in De Pierik woont; verslaggie hier… ’t wordt vast gezellig!


  ⚠️ Meld

 26. Natuurlijk wil ze dat! Welke vrouw zou nee zeggen tegen dit aanbod van zo’n lekker ding? Neem je vriendin gewoon mee, wordt het helemaal een belevenis. Filmpje maken zodat je er ook achteraf van kunt genieten.


  ⚠️ Meld

 27. 😮 Zelfs onder “Met het bord op schoot-Studio Sport”.

  Het fictieve “6 weken-hot op WLZ-strijkijzer”… is inmiddels al verworden tot het “54 dagen-hot op WLZ-strijkijzer”


  ⚠️ Meld

 28. Misschien weet onze nieuwe vriendin Pam, van de redactie van het onvolprezen WeblogZwolle.nl, meer? Of welke commerciele boer zendt dit uit; kunnen we die niet mailen? Net5.nl….is dat niet de mannenzenderT 😉


  ⚠️ Meld

 29. nou lekker dan, 😮

  dus niet uit zwolle 😉

  zal die (ex)-man van haar wel weer op de stoep staan bij haar

  – maar ging toch al voor dochter ze mag langs komen ……;)


  ⚠️ Meld

 30. Het is zacht gezegd dubieus/verdacht te noemen. Het zou Weblog Zwolle sieren hier iets aan nazoekwerk in te doen.

  Als je het verhaal van Anita bij RTL late night hoorde zou je niet zeggen dat de eerst volgende logische stap is om via een tv programma aan de man te komen.


  ⚠️ Meld

 31. Opvallend dat de mannen die zo op Anita geilden zich, na haar moedige TV-optreden waarin ze op indrukwekkende manier vertelde over haar heftige leven met een narcist die haar mishandelde, niet meer laten horen. Liever een vrouw zonder levenslidtekens?:(


  ⚠️ Meld

 32. Vertel joppuh! Heb je nog wat toe te voegen aan

  Bericht door Roos, op 30 november 2014 22:29 …haar moedige TV-optreden waarin ze op indrukwekkende manier vertelde over haar heftige leven met een narcist die haar mishandelde…

  PS, heb Roos’ onzin ff vervangen door “…”;)


  ⚠️ Meld

 33. @ Joppuh, kun jij je (jij hebt de beelden gezien) voorstellen dat niemand van dat gezin hier (al vanaf 27 augustus) reageert? 😮
  Of waarom de admin. ons niet bijpraat 😮

  Bedoel, zelfs zonder de beelden te hebben gezien, gun je Anita toch het beste?


  ⚠️ Meld

 34. Gelukkig maar. Ben wel blij dat de pliesie, de veldwachters in den lande en de AIVD achter de “Vivian-vergrendelingszaak” aanzitten.

  Maar uh….wanneer horen we eindelijk (weer) eens wat van of over Anita?


  ⚠️ Meld

 35. Zoeken kan en mag best lang duren. Maar meestal vind je toch ergens wat, of komt er toevallig wat op je pad. Een half jaar zoeken vind ik best lang. Zeker als de dame in kwestie er zo charmant uitziet! We zullen wel nooit het vervolg op dit topic meekrijgen; maar ik hou gewoon niet zo van open einden. Bovendien gun ik Anita ook wat ze zoekt, helemaal na de verhalen te hebben gelezen.

  Zet em op Anita, dochter en zoon!!


  ⚠️ Meld

 36. @ Joppuh en andere geïnteresseerden zo’n vuig sjaaltje is toch zo gescoord? Om over het aanmeten van een kale batse (of overdreven jong-overkomende piekhaartjes), een tangootje, een beetje gefrommel in de keuken en zeggen dat je ‘altijd “hoffelijk” bent naar een vrouw toe’, maar helemaal te zwijgen.
  Bovendien valt Anita, als nuchtere Zwolse, volgens mij helemaal niet op dat uber-gladde.


  ⚠️ Meld

 37. Anders nemen wij Anita een avondje mee door mooi Zwolle, Joppuh. Komen we ongetwijfeld wat passends tegen voor Anita. Heb zo al 3 kandidaten…maar die zijn wél wat edels. Weet niet of Anita een doorsnee boodschappen-drager en jas-aanneem toyboy zoekt…of iemand met karakter? Wellicht heb jij er ook nog wel een paar in de kaartenbak Joppuh?


  ⚠️ Meld

 38. Ken je niet wat passends voor Anita, of vind je jezelf de beste kandidaat? Zie jullie, idd, al zo hand in hand door de Diezerpromenade schrijden.
  Heb zelf nog wel een paar manlijke kandidaten in petto, maar die weten het zelf nog niet 😮 Laatste koppel-actie is alweer veel te lang geleden…ze wonen nu aan de filosofenallee…En de dame (uit Drenthe) is fulltime Zwolse geworden.
  Kan morgen al wel vast beginnen te inventariseren….in en om http://www.cafedehetebrij.nl/ (hoewel ik verdeurie de toen vers aangeschafte CD “Zoenen met de koningin” daar niet mocht draaien. Elles’ toko, lijkt me ook wel iets voor Anita.


  ⚠️ Meld

 39. Als zij hier in Nederland niemand kan vinden, misschien is het voor haar de tijd om zich voor zoiets aan te melden voor een Europees versie ik neem aan dat zij Engels kan spreken…
  Zal wat anders zijn voor haar maar ja benieuwd hoe het met haar gaat…


  ⚠️ Meld

 40. Hoe zou zij de kerst doorbrengen dan wel of niet samen met een man??
  Benieuwd of zij al iemand heeft..
  Alvast fijne kerstdagen voor Anita en met de kerst gebeuren wonderen dus wie weet komt zij wel de ware tegen:)


  ⚠️ Meld

 41. Anita heeft in een vrouwenopvang gezeten mdat ze last had van een moeilijke kerel. Stalken en dat soort dingen. Lijkt mij niet zo tof om het hier ook te doen.

  Als ze contact wilde hebben, had ze het hier allang gedaan. Dat is niet het geval. Laat het rusten…….


  ⚠️ Meld

 42. Als dit bericht niet constant onderaan de pagina zou staan zou er ook niet zo veel op worden gereageerd. Vraag me eigenlijk wel af waarom dit bericht al meer dan een jaar word aanbevolen


  ⚠️ Meld

 43. haha.. wat leuk zij er nog steeds??:)

  Zou zij al iemand hebben???
  Anita ik zou tegen je zeggen als het te lang duurt, moet je dezelfde doen wat mijn achterbuurvrouw deed, gewoon een hondje nemen of een kat Die zal je nooit bedriegen of vreemd gaan!!!


  ⚠️ Meld

 44. Anita ik zou tegen je zeggen als het te lang duurt, moet je dezelfde doen wat mijn achterbuurvrouw deed, gewoon een hondje nemen

  😮 ze wil een man

  is er nu echt niemand die haar wil ???


  ⚠️ Meld

 45. Platvloers, ja-tja. Kan de moderator hier niet ingrijpen? Anita heeft zich opgegeven voor een TV-programma, maar vraagt niet om hier anderhalf jaar lang bestookt te worden met geile praatjes van ouwe bokken. Het lijkt op digitale stalking. Kappen met dit item!


  ⚠️ Meld

 46. Ik ben oprecht wel benieuwd naar of de vrouw nog ooit een leuke date heeft gehad en er een leuke partner aan overgehouden heeft.
  En ik vind het ook wel bijzonder dat die zoektocht in de publiciteit uitgevoerd moet worden terwijl mevrouw in een ander programma uitlegt blij verlost te zijn van een partner die haar mishandelde. Als ik me niet vergis is ze er zelfs een hele tijd voor ondergedoken.

  Het lijkt er bijna op alsof het meer gaat om op tv komen dan dat ze echt een partner zocht…. maar dat is speculatie


  ⚠️ Meld

 47. [/quote]bestookt te worden met geile praatjes van ouwe bokken. Het lijkt op digitale stalking. [/quote]

  punt 1 ze wil aandacht
  punt 2 ze is veel ouder dan mij
  punt 3 bok ???
  punt 4 stalking ???
  @swoll lees niet de reactie’s als je er niet tegen kan
  😉 (het is maar een tip hoor)  ⚠️ Meld

 48. Admin, heben jullie gecheckt hoe Anita deze aanhoudende reactiestroom ervaart? Past het binnen jullie spelregels (“u gaat fatsoenlijk met anderen om”, zie reactie ja-tja van 15-2, 21:37uur) en de nettiquette (“Denk aan het menselijke aspect achter de computer” en “Houd online dezelfde gedragsstandaard aan als in het gewone leven”)? Of is Anita vogelvrij omdat ze er ooit voor koos om mee te doen aan een televisieprogramma?
  Hoelang gaat dit nog door?


  ⚠️ Meld

 49. Gooi op elk topic dan maar een slotje.
  Beter nog: gooi heel WLZ maar op slot.
  Zijn we mooi van al het gezeik af. 😀
  Kan iedereen lekker op tijd naar bed toe om te dromen van een ideale wereld. 8)
  Pak ik eerst even een teiltje, vanwege de politiekcorrecte gutmenschen alhier die voor een ieder menen te weten wat het beste is. 😮
  Staat het je niet aan, dan klik je toch gewoon niet meer op reacties op dit topic…

  Geniet van het leven lieve mensen, in plaats van te zuurpruimen. :-*


  ⚠️ Meld

 50. Wat een kansloze hysterische reactie, jeanjacquesrousseau. Heb je in het echte leven geen plek waar je je gierende hormonen vrijspel kunt geven? Heb je daar echt iemand voor nodig die je niet kent en waarvan je vooronderstelt dat ze jullie bronstige praatjes waardeert omdat ze zich opgaf voor een TV-programma. Een gebrek aan inlevingsvermogen hoe jullie reacties voor Anita zijn. Zal je wel niet boeien, maar ik hoop dat de moderator hier zijn eigen spelregels serieus neemt.  ⚠️ Meld

 51. Heb je in het echte leven geen plek waar je je gierende hormonen vrijspel kunt geven? Heb je daar echt iemand voor nodig die je niet kent en waarvan je vooronderstelt dat ze jullie bronstige praatjes waardeert omdat ze zich opgaf voor een TV-programma. Een gebrek aan inlevingsvermogen hoe jullie reacties voor Anita zijn. Zal je wel niet

  Ik kan dit met betrekking tot JJR’s post echt niet volgen Swoll! 😮


  ⚠️ Meld

 52. Gewoon openstaan voor alles; ook voor de reacties op een topic waar de initiatiefnemers vast ook reactie en belangstelling wilden.

  We zullen het echter nooit weten, want het lijkt of er
  toen niet
  nu niet
  en
  straks niet

  een reactie zal komen van iemand van de familie of iemand die er bij betrokken is. Begrijp de boosheid van zo’n Swoll dan ook niet.


  ⚠️ Meld

 53. De administrator hier vindt deze voortdurende stroom testosteronreacties kennelijk passen binnen de eigen spelregels, joppe. Zegt mij genoeg. Nu ook niet meer zaniken over respect voor vrouwen, want dat ontbreekt hier volkomen.


  ⚠️ Meld

 54. Volgens mij is er geen dag voorbij gegaan dat ik me niet afvroeg hoe het met Anita zal zijn.
  Heb er echter alle vertrouwen in dat ze een lieve teddybeer aan de haak heeft geslagen.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.