PEC Zwolle gearriveerd in Praag

Zwolle – Even voor kwart voor tien woensdagochtend arriveerde de spelersbus van PEC Zwolle bij het Groninger vliegveld Eelde. Samen met sponsoren, medewerkers en het mediateam begon hier voor de spelersgroep en technische staf van PEC Zwolle de reis naar Praag. 
 
Na het inchecken en de gebruikelijke controles bij de douane, stapten 104 passagiers aan boord van het vliegtuig van Czech Airlines. Op iedere stoel lag een Sparta Praag – PEC Zwolle shawl klaar, waarna de reis kon beginnen. Algemeen directeur Edward van Wonderen nam vlak voor het opstijgen het woord en blikte hierbij nog even terug op de grote sprongen voorwaarts, die de club de afgelopen drie seizoenen heeft gemaakt. "Drie jaar geleden gingen we nog met de bus naar Emmen, nu gaan we met de charter naar Praag", sprak Van Wonderen, die verder de spelersgroep en technische staf veel succes toewenste voor de wedstrijd tegen Sparta Praag.  Exact om 11:00 uur steeg het vliegtuig op en ging er letterlijk ‘iets boven Groningen’.

De reis verliep voorspoedig; ruim een kwartier voor de geplande aankomsttijd landde het vliegtuig in de Tsjechische hoofdstad. Nadat de koffers van de bagageband waren gehaald zette de selectie van PEC Zwolle per bus koers richting het hotel, maar niet voordat er de nodige handtekeningen gezet waren. Vanavond vindt er een persconferentie plaats in de Generali Arena, de plek waar het morgenavond allemaal moet gebeuren voor de equipe van Ron Jans. Aansluitend vond er vanaf 19:30 uur een training plaats.

Bron: peczwolle.nl 

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer