Sivert Høyem naar grote zaal Hedon

Zwolle – Het optreden van de Noorse zanger Sivert Høyem donderdag 11 september in Hedon was nagenoeg uitverkocht. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen laten genieten van de voormalig zanger van Madrugada heeft het Zwolse poppodium besloten het optreden te verplaatsen naar haar grote zaal. Hierdoor zijn er nu weer volop tickets verkrijgbaar!

 

siverthoyem.jpg 

 

Geroemd om zijn bijzondere en diepe stem weet de Noorse zanger Sivert Høyem al jaren indruk te maken. Gloriejaren had hij met rockband Madrugada, welke helaas moest stoppen na het overlijden van gitarist Robert Burås in 2007.  Ook solo gaat het hem vervolgens bijzonder goed voor de wind. Een vergelijking met Nick Cave is snel gemaakt, maar pin hem daar niet op vast want dan doe je de man te kort. Inmiddels is hij met "Endless Love" alweer toe aan zijn vijfde album op eigen naam en net als zijn eerdere werk stond ook deze plaat op de eerste plek van de Noorse hitlijsten.

Live is Høyem een intense beleving in een donkere wereld doordrenkt met romantiek. Dit jaar is Sivert Høyem één van de smaakmakers op Into The Great Wide Open en een paar dagen later staat hij gewoon bij ons in Zwolle!

 

Kaarten voor dit optreden zijn inmiddels weer verkrijgbaar via de website van Hedon en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl.

SIVERT HØYEM (Madrugada)

 

 

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Donderdag 11 september
Open                          : 20:00 uur

Aanvang                     : 21:00 uur 
Entree                         : € 20,00 

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, bij Plato in Zwolle en aan de avondkassa van Hedon.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer