Jans: tweeduizend argumenten om alles te geven

Zwolle – Woensdagavond  vond in het Generali Stadion in Praag de persconferentie van PEC Zwolle plaats voorafgaand aan het duel tegen Sparta Praag. Aanvoerder Bram van Polen sprak klare taal: ,,Het gaat de laatste jaren goed, waarom morgen niet?"

Van Polen stelde dat de ploeg het gevoel heeft echt Europees voetbal te spelen, nu er buiten Nederland wordt gevoetbald. De captain is vol vertrouwen. ,,Ik heb heel veel vertrouwen in morgen. Sparta heeft druk op zich, wij leggen onszelf druk op. Dit smaakt naar meer." Volgens trainer Ron Jans speelt het publiek een grote rol. ,,Wij hebben misschien wel tweeduizend argumenten om morgen alles te geven." Jans heeft het gevoel dat er kansen liggen. ,,Sparta Praag is favoriet, maar wij gaan echt met positieve spanning die wedstrijd aan. We gaan voor onze kansen." Aansluitend trainde de selectie van PEC Zwolle een uur op het veld waar donderdagavond ook gespeeld wordt. Vele Zwollenaren waren hier op af gekomen om hun favorieten te steunen,

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Respect voor iedereen die naar Praag is afgereisd. Zou zo mooi zijn als Zwolle daar een goed resultaat neerzet. Maar alleen dat ze dr mogen spelen al, fantastisch dit!

Reageer