Streekmarkt De Smaak van Zwolle

Zwolle – Op zondag 7 september a.s. vindt de derde en laatste editie van dit zomerseizoen van de Streekmarkt De Smaak van Zwolle plaats in Doepark Nooterhof. De Smaak van Zwolle wordt georganiseerd door Doepark Nooterhof en Slow Food Zwolle.

Aan de Streekmarkt Smaak van Zwolle nemen ruim 50 standhouders deel. Het gaat hierbij om producenten en leveranciers van streekproducten, gevestigd in een straal van circa 30 kilometer rondom Zwolle. Hiermee is de Smaak van Zwolle dus ook echt een markt van de streek.

Bezoekers aan de gratis toegankelijke markt kunnen onder andere kaas, bier, wijn, worst, groente, fruit, zoetwaren, mosterd, vlees en vleeswaren, vruchtensappen, zoete en hartige lekkernijen, brood en koffie proeven en kopen. Daarnaast staan er ook een aantal kramen met cadeauartikelen en kan men zich laten informeren bij stands van het Wereld Natuurfonds, Solar Live, Natuurmonumenten, Stichting Milieuraad Zwolle, de Geologische Vereniging Zwolle, SlowFood Zwolle, Zwolle Groenstad, IVN Afdeling Zwolle en de Jeugdtuinen.

Leden van de Zwolse Trekzakclub zorgen voor een muzikale noot. Studenten van Landstede en leden van Natuurmonumenten verzorgen allerlei doe en speelactiviteiten voor de allerkleinsten. Zo kunnen kinderen zich laten schminken en is er een springkussen. Daardoor kunnen ouders rustig de markt bezoeken.

De Streekmarkt is geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. In verband met de beperkte parkeerruimte verzoekt de organisatie bezoekers zoveel mogelijk met de fiets te komen. Locatie: Doepark Nooterhof, Goertjesweg 5, 8013 PA ZWOLLE, www.doeparknooterhof.nl.

Artikel delen:
Reacties 4

Reageer