MEC Muziekschool weer van start

Zwolle – School is weer begonnen na een mooie vakantie. Ook de MEC muziekschool is weer volop bezig. Van maandag tot en met vrijdag klinken de instrumenten in de basisschool de Wendakker. Iedereen die wil kijken of muziekles iets voor hem of haar is is wordt uitgenodigd om langs te komen.

Het kinderkoor van MEC Muziek begint vrijdag 29 augustus weer met de repetities. Van 15.45 -16.45 zingen met Lisanne de Jong. MEC besteedt ook aandacht aan noten lezen en stemvorming. Gezellig en professioneel. Kom gezellig meedoen met vrienden en vriendinnen. Volgende week begint MEC met de cursus ‘Instrumenten Draaideur’. Als uw kind graag een instrument wil spelen maar nog niet weet wat……Loop de draaideur maar in. Leerlingen draaien in groepjes langs 4 verschillende instrumenten. Toetseninstrument, Snaarinstrument, Slagwerk, en Blaasinstrument.

Na ongeveer 2 maanden gaan leerlingen naar de volgende deur, om nieuwe dingen te leren op een ander instrument.De lessen duren 30 minuten en worden gegeven in groepjes. U krijgt de instrumenten van de muziekschool om te gebruiken.

Er kan een gratis proefles afspraak worden gemaakt voor gitaar, piano, keyboard, viool, saxofoon, dwarsfluit, drums, zang. Bel gewoon even met Cindy van Dongen 06-46033925 of mail naar info@mecmuziek.nl 

Artikel delen:

Reageer