Je kind gezond opvoeden met LEFF Zwolle

Zwolle – Je wilt als ouder het beste voor je kind. Je probeert je kind gezond op te voeden. Je weet wat gezond leven is, maar het echt doen is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Wil jij als gezin gezond leven en samen leuke dingen doen? Start dan met LEFF!

poster_leff.jpg 

LEFF is een gratis, leuk programma voor kinderen van 7 tot 13 jaar die boven een gezond gewicht zijn en hun ouders. Het programma is voor het hele gezin, waarbij je gaat bewegen, spelletjes doen en sporten. Je doet het samen met (nieuwe) vrienden, om samen fitter te worden. In Zwolle, onder andere in de wijk Diezerpoort, starten we 24 september met het programma. Tien weken lang zijn er twee bijeenkomsten per week, waar we op een leuke manier aan de slag om fitter te worden en gezond(er) bezig te zijn.

De bijeenkomsten bestaan, naast de hierboven al benoemde sport en spel activiteiten, uit bespreken van concrete tips en adviezen en het met elkaar in gesprek gaan. De begeleiding bestaat uit een getrainde voedingsgedragscoach, een bewegingscoach en een assistent.

Meld je nu snel aan voor LEFF en maak nieuwe vrienden, doe mee aan leuke sport en spel activiteiten en ontdek je nieuwe manieren om gezonder te leven. Er zijn nog enkele plekken vrij, dus meld je snel aan. Doe mee en ontdek nieuwe manieren om gezonder te leven.

Aanmelden kan tot 15 september bij Sandra van der Velden, projectleider LEFF Zwolle. Stuur een email naars.vdvelden@travers.nl, bel met 06-55141074 of kijk op www.start-leff.nl.

Artikel delen:

Reageer