Ondernemers fietsen voor Stichting Tegenkracht

Zwolle – Op vrijdag 26 september a.s. vindt de vierde editie van de Tour de Countus plaats. In deze netwerktour fietsen ondernemers samen voor Stichting Tegenkracht; Kanker en Sport. Met zes groepen start de tour vanaf het hoofdkantoor van Countus in Zwolle richting Staphorst.

pic_03.jpg

Sinds de eerste editie van de Tour de Countus is het aantal deelnemers fors gegroeid: begonnen ze in 2011 met een groep van 30, dit jaar rijden naar verwachting zo’n 100 ondernemers de 60 of 80 kilometer. De tour eindigt op het hoofdkantoor van Countus in Zwolle, waar het harde fietsen wordt beloond met een stevige maaltijd. Ondernemers doen kosteloos mee, en kunnen na de tour een zelfgekozen bedrag doneren ten behoeve van Stichting Tegenkracht.

Vorig jaar haalde de Tour de Countus ruim 3000 euro op, een bedrag dat zij dit jaar uiteraard graag wil overtreffen. Voor ondernemers is Tour de Countus niet alleen een mogelijkheid om te fietsen voor een fantastisch doel, ook is de tour een leuke en ontspannen manier om hun netwerk uit te breiden. Tijdens de tocht wordt er regelmatig gerouleerd binnen de groep, zodat men telkens naast iemand anders fietst. Ook na de tour is er mogelijkheid om verder met elkaar in gesprek te gaan. De tour is te volgen via countus.nl, #tourdecountus en facebook.com/tourdecountus voor de route, foto’s, filmpjes, nieuws en meer.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer