Ballonspektakel weer naar Park de Wezenlanden

Zwolle – Op woensdag 3 september en donderdag 4 september aanstaande wordt in Park de Wezenlanden weer het jaarlijkse Ballonspektakel gehouden. Nadat het evenement vorig jaar terug werd gebracht naar één dag, is er voor dit jaar gekozen voor twee dagen!

 

ballonspektakel_zwolle.jpg

 

De organisatie heeft de ambitie om volgend jaar opnieuw te groeien naar een 3-daags evenement; dat is om financieel-economische redenen dit jaar niet gelukt. De woensdag van het Ballonspektakel wordt een bijzondere avond. Dan vinden er Goede Doelen Vaarten plaats, waarbij er samen met sponsoren en ballonvaarders een gekozen organisatie, met hun cliënten en/of hun begeleiders getrakteerd wordt op een mooie, gratis ballonvaart! Tevens vindt er met een aantal ballonnen een GPS-wedstrijd plaats. Op donderdag 4 september is er een goed gevuld programma met meer dan 30 deelnemende ballonnen. En ook dit jaar zijn daar weer bijzondere ballonnen bij, de Special Shapes, zoals een kangoeroe-familie uit Brazilië, bestaande uit twee luchtballonnen in de vorm van een kangoeroe, de vrolijke Babetteen en Angry Birds vogel! De avond wordt afgesloten met de traditionele nightglow.

In het donkere Park de Wezenlanden worden rond 21.30 uur een aantal ballonnen opgesteld. Begeleid door muziek worden de branders van de ballonnen ontstoken en ontstaat een sprookjesachtig schouwspel. Dit hoogtepunt van het Ballonspektakel Zwolle 2014 mag u absoluut niet missen! 

 

Voor meer informatie of opmerkingen over het Ballonspektakel Zwolle 2014 en onze activiteiten kijkt u op www.ballonspektakelzwolle.nl. Tevens zijn op de site vaarten te boeken, zowel particulier als zakelijk. 

Artikel delen:

Reageer