Keeper Warner Hahn naar PEC Zwolle

Zwolle – Feyenoord keeper Warner Hahn maakt de overstap naar PEC Zwolle. Dat laat VI maandag, op de laatste dag van de transferwindow, weten.

Hahn tekent een eenjarig huurcontract. De doelman had in een eerder stadium Excelsior afgezegd. De 22-jarige sluitpost verdedigde eerder het doel bij VV Alexandria ’66, Sparta Rotterdam en Ajax. De doelman van Jong Oranje speelde vorig seizoen bij FC Dordrecht, waarmee hij promoveerde naar de Eredivisie. Hij stapte transfervrij over naar de Kuip. Technisch directeur Gerard Nijkamp over de transfer: ,,We hebben snel geanticipeerd op het vertrek van Diederik Boer. Warner wordt in Nederland gezien als een van de meest talentvolle keepers. Hij krijgt bij ons de gelegenheid om speeltijd op te doen in de Eredivisie. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al de nodige ervaring. Warner is een meevoetballende doelman met een goede reflex. Daarmee past hij goed bij onze club en is het dus een ideale keeper voor PEC Zwolle."

Artikel delen:
Reacties 27
 1. Van harte welkom in het mooie Zwolle!! Op peczwolle.nl is het weer eens oorverdovend stil over deze nieuwe ontwikkeling. Wat een prutsers toch daar >:(


  Maak melding

 2. @midvoor:
  Dat is toch heel simpel. Die berichten het niet voordat het definitief in kannen en kruiken is. Dat moment hoeven weblogzwolle en allerlei voetbalsites niet af te wachten.

  Klinkt als een waardige opvolger. Wel jammer dat ie gehuurd wordt.


  Maak melding

 3. @ midvoor, wat doe je boos? Zolang Peczwolle.nl het niet bevestigd is het in mijn ogen nog niet definitief. Als de krabbel nog ontbreekt kan er nog vanalles tussen komen, dus waarom zou Pec het dan al moeten melden op hun officieele site?


  Maak melding

 4. @Liefhebber:

  Hij word voor een jaar gehuurd, dus jaren op hem bouwen lijtk me wat lastig 😉

  Tenzij het van beide kanten zo goed bevalt dat ze hem volgend jaar overnemen


  Maak melding

 5. Hm vreemd ik weet niet wat voor pc je hebt maar ik heb er eerlijk gezegd nog geen moment last van gehad, net 10 keer op vernieuwen gedrukt en geen enkele melding..Kwa nieuws zijn zij vaak als eerste ook eerder dan sponsor de stentor/rtv oost… Ook is die site iphone en ipad vriendelijk, iets waar weblog (met een stevig verouderde layout) nog flink op achter loopt.  Maak melding

 6. @Semmi (beetje offtopic): pak een willekeurige Mac aan een snelle Ziggo-lijn en houd CMD-R ingedrukt. Ze hebben nginx-fastcgi-cache[/url] vergeten aan te zetten, dus bij erge drukte (wanneer de site bekender wordt) zal de site snel plat kunnen gaan, niet handig voor een site met nieuwsberichten… 😮


  Maak melding

 7. Welkom Werner, maak er wat moois van! Alle ingrediënten die van jou een goede keeper kunnen maken zijn aanwezig: prima technische staf/medische staf, goed bestuur, prima medespelers, fijn publiek (af en tie wat narrig als het niet loopt maar ze doen uiteindelijk niemand kwaad). Tip: Wel meteen zeggen dat je GAE rauw lust hoor!
  Kunnen de kenners me ook uitleggen of er ook nog geprobeerd is Elroy Room te contracteren?


  Maak melding

 8. Bericht door J.de.Boer, op 1 september 2014 19:23
  Mag Boer evt. wel in de championsleague spelen bij Ajax omdat ‘ie ook al voor PEC Europees heeft gespeeld?

  Volgens mij wel, maar hij zal toch niet spelen dus geen probleem voor Ajakes.


  Maak melding

 9. @Ajax

  Ajax heeft diverse lijntjes uitstaan om vandaag nog voor het sluiten van de transfermarkt een middenvelder aan te trekken. Daarvoor is er inmiddels ook contact opgenomen met PEC Zwolle. De twintigjarige Ryan Thomas zou op de lijst staan van Ajax.

  Info soccernews


  Maak melding

 10. In de telegraaf stond dat Ajax meer voor Boer betaald heeft dan dat het voor Vermeer ontvangen heeft. Vermeer zou voor 750.000 naar Feyenoord gegaan zijn. Goede deal dus voor PEC. Als dit waar is dan hebben ze Mokotjo voor een habbekrats laten lopen.


  Maak melding

Reageer