Erben Wennemars in bolide bij Blauwvingerrally

Zwolle – Instappen, gas geven en met volle focus naar de finish racen. Wie in een exclusieve raceauto het circuit opdraait, vergeet al zijn zorgen. Dat is precies de missie die Furori heeft: zieke kinderen een onbezorgde dag geven. Op 6 september staan er tijdens de Blauwvingerrally een aantal rode Furori’s klaar voor de start.
 
furori.jpeg
 
Naast meerijden in een Ferrari, Porsche, Lamborghini of Aston Martin is het voor kinderen natuurlijk een droom om zelf ook eens achter het stuur van een raceauto te stappen en gas te geven. De Zwolse autofabrikant CL Classics-Racing BV komt met een trailer vol miniracers naar de Blauwvingerrally. Ter beschikking gesteld door eigenaar Cees Lubbers en Furori-sponsoren. ’s Middags kunnen kinderen hun stuurmanskunsten laten zien op een afgesloten circuit. Daarna zullen drie Furori’s door het centrum van Zwolle rijden, inclusief de Diezerstraat. Kom rond 15.30 uur naar de Diezerstraat en je ziet Erben Wennemars voorop rijden; hij is de hoofdrolspeler in ‘Furori the movie‘.

Peter (en Erben) achter het stuur
De Blauwvingerrally wordt voor de negende keer georganiseerd. Het startschot klinkt om 09.00 uur bij Hotel Restaurant Librije’s Zusje. Tijdens een afsluitend diner aan het eind van de dag vindt de officiële boekpresentatie plaats van het kinderboek ‘Peter achter het stuur’. De originele versie van dit boekje stamt uit de jaren zestig. Speciaal voor de introductie van de Zwolse racewagen Furori werd dit boek herschreven en opnieuw uitgegeven. Op de illustraties staat nog steeds het Furori-model van 50 jaar geleden. Het eerste exemplaar wordt overhandigd aan Erben Wennemars.
Racen geeft adrenaline! Een gezonde oppepper voor lichaam en geest. Die kick wil Furori voor iedereen mogelijk maken. In goede en slechte tijden. Daarom wordt deze funcar op verschillende race-evenementen en rally’s ingezet om zieke kinderen de dag van hun leven te bezorgen.
Artikel delen:
Reacties 15
 1. Dat Erben met zijn gezicht vooraan wil staan is nog enigszins acceptabel. Maar als hij zijn mond opentrekt en zijn domheid demonstreert wordt het wel erg pijnlijk….


  Maak melding

 2. Tsja, je hebt helemaal gelijk. Vervelend dat er mensen zijn die anderen beoordelen op basis van bekendheid. Dit zal wel komen omdat deze mensen zelf zich lozers voelen en ietwat gefrustreerd zijn dat ze niet hebben bereikt wat sommigen in dit geval Erben, wel hebben bereikt!


  Maak melding

 3. Interessant. Wat heeft Erben dan bereikt, behalve wat prijzen winnen in een dodelijk saaie B-sport die behalve nederlanders niemand aanspreekt en waarin je geen serieuze concurrentie hebt?


  Maak melding

 4. Erben Wennemars is nooit te beroerd om belangeloos iets voor andere mensen te doen. Ik heb daar respect voor, niet voor die zielige azijnzeikerds hier.


  Maak melding

 5. Aha, even wat reacties samenvatten: Erben is “mediageil”, “socialistisch of politiek rood”, “dom”, “wil overal met zijn gezicht vooraan staan”, “zet zich niet onzichtbaar in voor de medemens” en “heeft niks bereikt”. Kijk aan. Voor deze commentatoren op het Weblog geldt in alles uiteraard precies het omgekeerde… 😉


  Maak melding

Reageer