Openingsavond Stadsfestival Zwolle

Zwolle – Aanstaande woensdag 3 september vanaf 19.00 uur vindt de openingsavond van het Stadsfestival plaats, met een divers programma en mooie aanbiedingen. De 3e editie van het Stadsfestival: de grachtengordel van Zwolle als plek voor vijf dagen vol muziek en theater, aan de vooravond van het nieuwe culturele seizoen.

Het Stadsfestival staat garant voor unieke locaties waar je als bezoeker anders nooit zou komen; verscholen achtertuinen, onbereikbare steigers, kelders en zolderruimtes. Om 19.00 begint de officiële opening met een aantal aria’s gezonden door 9 Masterstudenten van het Conservatorium o.l.v. Claudia Patacca en Steven Faber. Na de onthulling van de ‘Stadsboei’, door Wethouder Jan Brink speelt Theatergroep Draadloos hun succesvolle voorstelling ‘En weg was je’ en is er daarna de mogelijkheid om Odd Pearls van Judith en Tineke Steenbrink te bezoeken in Waanders in de Broeren (Kaarten €7,50,-) .
 In het Festivalhart; het Rodetorenplein muziek van DJ Soulclap en de eerste Casita-optredens van: R.W. Paes op akoestische gitaar: ‘Stomping & Shakin’.
 Marc Stakenburg komt zijn nieuwste boek presenteren ‘De Big Bang van de popmuziek’.

Marc Stakenburg, voormalig presentator van het  legendarische radio2 programma “het theater van het sentiment” is op zoek gegaan naar de oorsprong van de popmuziek en kwam uit in het gebied tussen Memphis en Nwe Orleans. Hij vertelt erover en signeert!
http://www.marcstakenburg.nl/

Maak kennis met het vernieuwde Festivalhart, stel je programma samen voor de komende dagen bij de kassa’s op het Rodetorenplein en profiteer van een speciale aanbieding. Meer informatie en de kaartverkoop is te vinden op; www.stadsfestival.nl . 
Bij aanschaf van een ticket voor het Stadsfestival ontvangt u 50% korting voor een bezoek aan Museum de Fundatie in de maand september! 

Artikel delen:

Reageer