Natuurhistorische Wandeling voor Voedselbank

Zwolle – Soroptimistclub Club Zwolle organiseert, in samenwerking met ‘Eruit’, op 21 september 2014 een natuurhistorische wandeling in het stadscentrum van Zwolle. Deze activiteit is een sponsoractie die geheel ten goede komt aan de Voedselbank in Zwolle De natuurhistorische wandeling onder leiding van een enthousiaste gids begint rond 14.00 uur en zal rond 16.30 uur afgelopen zijn. De wandeling is toegankelijk voor iedereen, de wandeling is ook geschikt voor kinderen.

Er zal veel aandacht zijn voor zowel de Zwolse geschiedenis als ook voor de Zwolse natuur. Wie de Overijsselse hoofdstad vanuit een heel ander oogpunt wil leren kennen, is van harte welkom mee te wandelen. Halverwege het programma, is er speciale aandacht voor de Voedselbank in Zwolle. Kosten voor deelname bedragen 10 euro voor volwassenen en 7,50 euro voor kinderen (tot 14 jaar). Aanmeldingen voor deelname, graag per mail voor 1 september a.s. naar Jacquelette Veldt, Jacquelette.veldt@outlook.com. Nadere informatie volgt na opgave.

 

Soroptimistclub Zwolle maakt deel uit van de grootste wereldorganisatie van werkende vrouwen,

Soroptimist International. Deze organisatie stelt zich o.a. ten doel:

  • als serviceclub de lokale, nationale en internationale gemeenschappen te ondersteunen.
  • actief deel te nemen aan de besluitvorming op elk maatschappelijk gebied.
  • opkomen voor de rechten van de mens, die van de vrouw en het kind in het bijzonder
Artikel delen:
Reactie 1
  1. Leuke wandeling voor al die zeikers die elke keer de forum weer voor vol kladden zonder er bij na te denken , komen ze ook eens buiten :-)) en onder de mensen


    Maak melding

Reageer