Zwolse Carnavalsbeurs zoekt standhouders

Zwolle – Op zondag 30 november 2014 wordt de 1e Zwolse Carnavalsbeurs georganiseerd in de Nieuwe Bierton. Deze Beurs is van, voor en door carnavalsvierders. Carnavalsverenigingen, carnavalsgroepen, kapellen, particulieren, ondernemers, en hobbyisten kunnen deelnemen.

Iedereen kan deelnemen als standhouder, zolang het maar iets met Carnaval te maken heeft. Het is dus een mooie gelegenheid om bijvoorbeeld je kast met al je oude Carnavalskleren en -spullen eens flink op te ruimen. Je kunt als standhouder één of meerdere tafels huren 20 Euro per stuk. Je krijgt hierbij wel 10 consumptiemunten per tafel, per saldo is de deelname dus gratis! De opbrengst van de spullen die worden verkocht zijn geheel voor je eigen kas.

Een tafel is 3,60 x 0,60 meter, maar in plaats van een tafel is het ook mogelijk om een grondplek nemen met een afmeting van 3,60 x 2,00 meter. Ook worden er activiteiten voor de kinderen georganiseerd en is er een muzikale omlijsting. Aanmelden kan via het e-mailadres: carnavalsbeurszwolle@gmail.com of via Facebook: www.facebook.com/carnavalsbeurszwolle

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer