Informatieavond Permacultuur

Zwolle – Op zaterdag 4 oktober start de jaaropleiding permacultuur van Permacultuur Centrum Nederland. In deze opleiding, voor het eerst in Zwolle, maak je kennis met alle aspecten van permacultuur. De opleiding leidt tot het maken van een eigen, uitvoerbaar permacultuur ontwerp.

Permacultuur biedt handvaten voor de volgende stap in duurzaam (samen)leven. Het is een ontwerpsysteem, waarbij je de natuur als richtlijn en als inspiratie hanteert. Doel is het ontwikkelen van stabiele systemen die voorzien in onze behoefte aan bijvoorbeeld voedsel, water, onderdak en community.

Als je meer wil weten over permacultuur of als je overweegt de jaaropleiding permacultuur te volgen, is op woensdag 17 september een informatiebijeenkomst. De avond begint om 19.30 uur met een korte lezing van permacultuurdocente Katharine Hone. Daarna kun je vragen stellen, foto’s bekijken en een kop koffie/ thee drinken. Het is een avond om uit te vinden of permacultuur iets voor jou is.

Voorafgaand aan de informatie-avond geeft Katharine een rondleiding in de door haar ontworpen permacultuurtuin. Deze tuin is in ontwikkeling gekomen in samenwerking met Transition Town Zwolle. Het aantal deelnemers voor deze rondleiding is beperkt, dus het is verstandig je hiervoor op te geven.

De Infobijeenkomst is op woensdag 17 september van 19.30 tot 21.00 uur. Rondleiding van 18.30 tot 19.15 uur bij Wijkboerderij de Schellerhoeve, Schellerpark 101 te Zwolle. De toegang is gratis en opgave is niet verplicht maar kan via info@permacultuur.org of tel. 06 488 252 99. Meer informatie op www.permacultuur.org.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. @Pensionado:

  Handvatten / handvaten

  Wat is het meervoud van handvat: handvaten of handvatten?
  Handvaten en handvatten zijn allebei correct. Sommige mensen geven de voorkeur aan handvatten, omdat dat vroeger als enige juiste vorm werd gezien. In het Witte Boekje (2011) en in Van Dale (2005) staan beide vormen. Het Groene Boekje (2005) geeft alleen handvatten, maar op de website van de Nederlandse Taalunie wordt handvaten ook goedgekeurd.

  Bron: onzetaal.nl  Maak melding

 2. Op het moment dat mensen zich niet meer aanpassen op de regels van de taal, passen de regels van de taal zich aan op mensen. En zo hoort het ook 😉


  Maak melding

Reageer