Aangehouden voor opzettelijke aanrijding

Zwolle – De politie heeft woensdagmiddag 3 september op de Heinoseweg in Zwolle drie personen aangehouden voor het opzettelijk veroorzaken van een aanrijding en vernieling van een autoruit.

politienieuws_logo.jpg 

Een 33-jarige man uit Zwolle wordt ervan verdacht opzettelijk een aanrijding te hebben veroorzaakt met een 48-jarige Italiaanse automobilist in verband met een onderling geschil. Op een parkeerplaats aan de Heinoseweg werden beide beschadigde auto’s aangetroffen. De bestuurders van 33 jaar uit Zwolle en 48 jaar uit Italie, zijn aangehouden op verdenking van het opzettelijk veroorzaken van een aanrijding. Toen de beide personen al naar het politiebureau waren gebracht, kwam er nog een derde persoon naar de parkeerplaats die vermoedelijk ook iets met het geschil te maken had. Hij was boos over de aanhoudingen en vernielde een autoruit van een van de verdachten. Hij is aangehouden voor vernieling. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt tegen de verdachten. De beide auto’s zijn weggesleept.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “Aangehouden voor opzettelijke aanrijding”

  1. Welkom in Nederland!

    Ja, Italianen zijn wellicht heetgebakerd, maar Nederlanders kunnen er soms ook wat weinig rekening mee houden, dat iemand misschien niet bekend is in de omgeving. Ach…. we weten niet precies wat er gebeurd is.

Reacties zijn gesloten.