Vol gas richting Classic Car Sensation

Zwolle – Autoliefhebbers opgelet! Gas erop naar IJsselhallen Zwolle! Want daar vindt op zaterdag 18 en zondag 19 oktober 2014 de eerste editie van Classic Car Sensation plaats. Op maar liefst 10.000 vierkante meter oppervlakte zijn dan de mooiste en meest exclusieve klassieke en sportieve auto’s te zien.

Classic Car Sensation Zwolle wordt gehouden door Onschatbare Klassieker Magazine (het maandblad voor liefhebbers van klassieke, aparte en sportieve auto’s) in samenwerking met IJsselhallen Zwolle. "Met Classic Car Sensation Zwolle willen we een breed publiek aanspreken, zowel qua leeftijd als interesse," zegt hoofdredacteur Jan Haakman. "De nadruk zal dan ook niet zozeer liggen op boutjes en moertjes en oude spullen van zolder. Nee, in plaats daarvan richten we ons op pure autopassie. Bijzondere auto’s dus van roemruchte merken uit heden en verleden alsmede de wereld van autosport, ritten en rally’s. Kortom: autobeleving in zijn meest pure vorm, met een flinke vleug romantiek en avontuur."

Natuurlijk blijft het niet bij auto’s kijken alleen in de IJsselhallen. Er is namelijk een ruim aanbod aan boeken, automodellen, autokunst en lifestyle. Ook zijn er specialisten op het gebied van klassiekerrestauratie, revisie van motoren en transmissies die hun know-how en ambachtelijk vakmanschap graag overbrengen. Medewerkers van bedrijven die zich bezighouden met autostoffering en ondernemingen die zich bijvoorbeeld toeleggen op technische ‘upgrades’ van klassieke automobielen zijn aanwezig om te vertellen over hun vak.

Er staat op 18 en 19 oktober 2014 nog veel meer te gebeuren in de IJsselhallen. Houd de website www.ccsz.nl en de Facebookpagina van Classic Car Sensation Zwolle de komende tijd dan ook goed in de gaten! Classic Car Sensation Zwolle is op beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur geopend en de toegangsprijs is 12,50 euro. Kinderen tot en met 10 jaar hebben, onder begeleiding, gratis entree.

Artikel delen:

Reageer