KIKA Kunstevenement op 27 en 28 september

Zwolle – Voor de tweede keer is organisatie "Kunst Doet Goed" erin geslaagd een bijzonder evenement neer te zetten in de mega grote sfeervolle aangeklede showroom van Schipper Kozijnen aan de Ceintuurbaan 24 in Zwolle.

Op zaterdag 27 en zondag 28 september 2014 van 10.30 tot 17.00 uur laten meer dan 30 kunstenaars het allermooiste of meest bijzondere van hun werk zien. De feestelijke opening is zaterdag om 10,35 uur. De opening zal worden verricht door de burgemeester van Zwolle Henk Jan Meijer, samen met Mr. Frank Visser, bekend als de rijdende rechter, en zijn echtgenote. Bezoekers kunnen na de opening genieten van muziek, drankjes en hapjes. Naast het doel om de kunst te delen met publiek, heeft de kunstenaarsgroep ook de wens op een andere manier een bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Een deel van de opbrengst van de kunstverkoop gaat daarom naar het goede doel de Stichting KIKA kinderen kankervrij op deze dagen.
Tevens is er een kunstveiling, deze zal starten op zaterdag ongeveer 12.00 uur. De organisatie hoopt dat hier veel kooplustig kunstpubliek bij aanwezig is om zo een mooi bedrag voor KIKA bijeen te krijgen. irect na de veiling zullen de aanwezigen tegen een minimaal bedrag van € 2.50 te doneren in de daarvoor bestemde KIKA bus een zeer grote goed gevulde Goodie bag ontvangen.

Tijdens deze dagen zal Harry Penninkhof aanwezig zijn voor allerlei informatie. Op zaterdag kunt u ook genieten van een andere kunstvorm : Mr Frank Visser en echtgenote komen zaterdag om 10.45 aan met een Limousine. Het duo Jean-Piere Gruiran en Cherie de Boer van Melancolique verwelkomen de gasten met geweldige franse accordeon muziek. Tijdens de opening zal Ben Wissink van het bekende duo Sax on Tour een cheque van € 1000.00 als eerste gift deze dag aan de eregasten overhandigen TGV KIKA. Verder zal de gloednieuwe country formatie ZINGGA de hele dag mooie warme muziek spelen. Voor de kinderen zal de firma Fierelier mooie objecten maken van ballonnen. Ooit al de rijdende rechter willen zien, of even de hand schudden? Kom dan naar het jaarlijkse KIKA kinderen kankervrij kunst evenement bij Schipper Kozijnen Ceintuurbaan 24 Zwolle (tegenover Mc Donald.) De toegang is GRATIS.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer