Blauwvingerrally door Diezerstraat

Zwolle – Zaterdagmiddag zijn onder zeer grote belangstelling de deelnemende auto’s van de Blauwvingerrally binnengehaald. Naast de vele belangstellenden die speciaal hier voor naar de Diezerstraat gekomen waren, bleef steeds meer winkelend publiek ook even staan om het schouwspel mee te kunnen maken.

blauwvingerrally-6518.jpg

Onder luid gebrul van de motoren maakten de kinderen een mooie toer door de Diezerstraat, waarna verzameld werd bij Libreije’s Zusje voor de prijsuitreiking. De prijzen werden op een zeer leuke manier uitgereikt door niemand minder dan Erben Wennemars. Ook de sponsoren die de Blauwvingerrally mogelijk maakten werden in het zonnetje gezet. Maar het beste bewijs dat de Blauwvingerrally weer zeer geslaagd was viel af te lezen van de lachende gezichten van de kinderen.

blauwvingerrally-6584.jpg

blauwvingerrally-6547.jpg

blauwvingerrally-6510.jpg
Meer foto’s via lees meer…

blauwvingerrally-6506.jpg
blauwvingerrally-6532.jpg
blauwvingerrally-6528.jpg
blauwvingerrally-6545.jpg
Artikel delen:
Reacties 3
  1. Dit is een fantastisch evenement en als groot autoliefhebber moet ik zeggen dat er ook elk jaar weer meer bijzondere wagens bij komen.

    Maar ik wil toch ook een kanttekening plaatsen. Vandaag in de binnenstad werd het wel een beetje te druk. De Blauwvingerrally, de markt en het Stadsfestival, de binnenstad barstte bijna uit haar voegen had ik het idee.
    Maar goed, zo is er wel wat te beleven in Zwolle. 🙂


    Maak melding

Reageer