De Circuslessen zijn weer begonnen

Zwolle – Bij jeugdcircus Pavarini zijn de circuslessen weer begonnen! Circus is een sociale sport zonder competitie waarbij samenwerken, creativiteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Onder leiding van deskundige docenten krijgen kinderen vanaf 5 jaar wekelijks les in alle circustechnieken.

Kogellopen, trapeze, acrobatiek, jongleren, diabolo, theater. Op 6&7 juni staan alle kinderen jong en oud met een prachtig circusverhaal weer in theater Odeon. Er is nog beperkt plaats in de jongste groepen (5-10 jaar). Voor proeflessen en informatie www.pavarini.nl. Jeugdcircus Pavarini is al 25 jaar een begrip in Zwolle. Inmiddels trainen elk jaar ruim 100 kinderen jong en oud samen onder leiding van een team van 5 docenten en een groeiend aantal lesassistenten. 

Pavarini maakt momenteel een mooie groei door. Sinds een jaar is Pavarini in het bezit van een eigen circustent. Daarnaast wordt er op landelijk niveau samengewerkt. Pavarini heeft zitting in Circomundo, het landelijk overkoepelend orgaan voor jeugdcircussen in Nederland en is betrokken bij het NK jongleren dat vorig jaar ook in Zwolle werd georganiseerd. Naast de reguliere lessen en het trainen van een aparte voorstellingsgroep is Pavarini betrokken bij een project van Sportservice Zwolle om in de wijk Holtenbroek d.m.v. circuslessen te werken aan een betere sfeer tussen de kinderen onderling op de lagere scholen.

Artikel delen:

Reageer