De vriendelijke draak op het Stadsfestival

Zwolle – Een dynamische voorstelling voor jong en oud, met spanning en de nodige humor zet Gnaffel een voorstelling neer die van begin tot het einde boeit! Dat is volgens velen wat de voorstelling die werd gegeven langs de Stadsgracht op het veld van de Badhuiswal het beste omschrijft.

img_9661.jpg

De voorstelling de vriendelijke draak gaat over Teun: Teun woont in het bijzondere dorp SingTongWah. Nou ja, bijzonder; er gebeurt eigenlijk nooit iets. Maar op een dag worden er vreemde en onbegrijpelijke sporen gevonden. Teun, die erg houdt van boeken over draken en ridders, weet de dorpelingen te vertellen dat deze sporen van een draak zijn! Het hele dorp is in paniek… Een bloeddorstige, griezelige en vuurspuwende draak in hun dorp! Teun is heel erg dapper en gaat op zoek naar de draak. Maar is de draak wel zoals iedereen denkt dat hij is? Het Zwolse gezelschap Theater Gnaffel maakt voorstellingen waarin mensgrote poppen op magische wijze tot leven komen. Artistiek leider Elout Hol heeft een uitgesproken en eigen speelmethode en theatertaal ontwikkeld: hartstocht en intimiteit zijn kenmerkend voor de voorstellingen.

img_9628.jpg

img_9625.jpg

img_9630.jpg
Meer foto’s via lees meer…

img_9640.jpg
img_9647.jpg
img_9650.jpg
img_9657.jpg
Artikel delen:
Reactie 1
  1. We hebben net als de kinderen genoten! Heel mooi gedaan! Mooi verhaal en met humor en spanning verteld! Complimenten! Direct boek gekocht… Aan het nagenieten..


    Maak melding

Reageer