Grote brand treft afhaalchinees in Zwolle

Zwolle – In de nacht van 7 op 8 september is er rond 02.00 uur brand uitgebroken in een Chinees restaurant  aan de Thomas à Kempisstraat.

linshing2-6707.jpg

Door een nog onbekende oorzaak is er brand uitgebroken  in de keuken van het restaurant, hierbij sloegen de vlammen om zich heen en kwamen via het dak naar buiten. Om 02.16 uur is het sein 'grote brand' gegeven waarna extra auto's ter plaatse kwamen. De bewoners uit omliggende woningen werden van hun bed gelicht en konden hun woning tijdig verlaten. Tegen 03.30 uur konden de eerste omwonenden hun woning weer betreden, het getroffen pand en de naastgelegen panden liepen rook- en waterschade op. Voor zover bekend zijn er geen slachtoffers gevallen.

linshing-6687.jpg

linshing-6761.jpg

linshing-6752.jpg

linshing-6733.jpg
linshing-6744.jpg
Artikel delen:
Reacties 27
  1. Ik denk dat je van 9 van de 10 restaurants niet wilt weten hoe de keuken er uit ziet. Mijn broer heeft in de horeca gewerkt en is verschillende keren kakkarlakken tegengekomen in de keuken. Eet smakelijk.

  2. @mij, 9 van de 10?? En dat durf je te beweren met droge ogen en dan ook alleen maar van horen zeggen!!! Typisch voorbeeld van hoe veel mensen maar wat roepen omdat ze ergens iets gehoord hebben! Schaam je!!!

Reageer