Grote brand treft afhaalchinees in Zwolle

Zwolle – In de nacht van 7 op 8 september is er rond 02.00 uur brand uitgebroken in een Chinees restaurant  aan de Thomas à Kempisstraat.

linshing2-6707.jpg

Door een nog onbekende oorzaak is er brand uitgebroken  in de keuken van het restaurant, hierbij sloegen de vlammen om zich heen en kwamen via het dak naar buiten. Om 02.16 uur is het sein ‘grote brand’ gegeven waarna extra auto’s ter plaatse kwamen. De bewoners uit omliggende woningen werden van hun bed gelicht en konden hun woning tijdig verlaten. Tegen 03.30 uur konden de eerste omwonenden hun woning weer betreden, het getroffen pand en de naastgelegen panden liepen rook- en waterschade op. Voor zover bekend zijn er geen slachtoffers gevallen.

linshing-6687.jpg

linshing-6761.jpg

linshing-6752.jpg

linshing-6733.jpg
linshing-6744.jpg
Artikel delen:
Reacties 27
 1. Toen ik nog in die buurt woonde regelmatig Chinees gehaald, was een goede. Jammer dat ze dit overkomt (was het ook geweest als er slecht eten vandaan kwam).


  Maak melding

 2. ?én keer voor 54 euro een rijsttafel gehaald, het smaakte allemaal hetzelfde, flink veel vet-sin. Weggegooid geld!
  Maar goed, het is dan ook weer niet nodig om de boel plat te branden


  Maak melding

 3. De admin zou wat mij betreft wel iets selectiever mogen zijn. het is werkelijk diep treurig wat voor aan namens en beschuldigingen hier geplaatst worden, die kant nog wal raken.


  Maak melding

 4. Wou jullie nog even herinneren aan een brand eind jaren 90 en rond 2004 ook nog een keer. In hetzelfde pand. Dus zo gek zijn die zgn. aannames NIET.


  Maak melding

 5. Wellicht dat de Babi Pangang nu wél krokant is…

  Sympathieke zaak, maar was echt aan modernisering en schoonmaak toe… misschien is dit een goed moment om dat op te pakken.


  Maak melding

 6. Eens. Ik was daar vorige zomer een keer. In die wachtruimte was het al bloedheet. Ik kon alleen maar vermoeden hoe de temperatuur in de keuken zou zijn. Maar voorzover ik nu nog weet smaakte het eten prima!


  Maak melding

 7. Ik denk dat je van 9 van de 10 restaurants niet wilt weten hoe de keuken er uit ziet. Mijn broer heeft in de horeca gewerkt en is verschillende keren kakkarlakken tegengekomen in de keuken. Eet smakelijk.


  Maak melding

 8. @mij, 9 van de 10?? En dat durf je te beweren met droge ogen en dan ook alleen maar van horen zeggen!!! Typisch voorbeeld van hoe veel mensen maar wat roepen omdat ze ergens iets gehoord hebben! Schaam je!!!


  Maak melding

Reageer