Laatste open weekend openluchtbad

Zwolle – Het Zwolse Openluchtbad sluit dit weekeinde. Daarom kan iedere Zwollenaar zaterdag 13 september komen zwemmen.

Lid of geen lid, iedere Zwollenaar is zaterdag welkom om een verfrissende duik te nemen in het mooiste openluchtbad van Overijssel. Het is het laatste weekeinde dat het zwembad dit seizoen is geopend en zondag sluiten de poorten. Daarom is het nu een unieke gelegenheid voor iedereen om een duik te komen nemen en voor niet-leden een uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met het zwembad. Voor vier euro mag iedereen naar binnen om te komen zwemmen. Meer informatie: http://www.openluchtbad-zwolle.nl/

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Waarom is het niet de hele seizoen open voor niet leden? zodat ze voor een klein bedrag alsnog kunnen zwemmen?

  Nu moet men naar omliggende zwembaden gaan.. terwijl dit vast ook een unieke kans is.


  Maak melding

 2. Davy lees eens wat de reglementen zijn en je leest waarom. Als ik zin heb om een balletje te trappen kan ik ook niet zomaar naar WVF oid stappen om een balletje te trappen, moet ik echt lid zijn. Dus Davy neem een abonnement, ben je lid en kun je lekker zwemmen. Zo werkt dat, ook hier.


  Maak melding

 3. Toch zou men dan veel meer geld kunnen verdienen, en daar bv ook mensen van kunnen inhuren, ik vind het ook jammer, zou graag net als vroeger daar willen zwemmen.


  Maak melding

 4. @Zwemmer, je hebt volkomen gelijk en ik zou ook wel lid willen worden, alleen maak ik incl reistijd zulke lange dagen en ik woon alleen, dat het voor mij moeilijk wordt om het verplichte vrijwilligerswerk erbij te doen, zelfs al is dat maar een paar uurtjes. Als ik hiervan ontheven kon worden zou ik met alle plezier lid worden.


  Maak melding

 5. Joppuh, als je in het weekend weer de beest uit wil hangen in de kroeg, kan je ook een weekend achter de kassa van het zwembad. Ben je gelijk voor het hele jaar klaar 😉


  Maak melding

 6. @Lara met het huidige systeem zijn ze aan het begin van het seizoen al verzekerd van inkomen en personeel. Als je het met dagprijzen doet, moet je afwachten wat het weer doet. Dan kan 1 slechte zomer de boel nekken.


  Maak melding

 7. @zwemmer: ik vind de vergelijkingniet opgaan. Een openluchtzwembad is alleen voor het zomerseizoen,waarin het ook nogeens vaak koudkan zijn als je pech hebt. Dan kunje40 euro betalen voor een abo, maarmisscienmaar1 of 2 keer in de gelegenheid komenom te zwemmen. Dan wordt het naar verhouding erg duur om een lekker baantje te trekken.
  Ik snapde reden op zich, maar mijnsinziens moeten er toch mogelijkheden zijn om gewoon los eenkaartjetekopen.


  Maak melding

Reageer