Open dag dierenweide ’t Spiekertje

Zwolle – Dierenweide ’t Spiekertje aan de Staatssecretarislaan in park Ittersumerbroek in Zwolle-Zuid houdt op zaterdag 20 september aanstaande weer haar jaarlijkse open dag. Alle dierenliefhebbers en buurtbewoners zijn van harte welkom om dit mee te komen vieren.

spiekertje.jpg

Tijdens de open dag kan er weer heerlijk geaaid worden in de knuffelhoek met geitjes, kippen, konijnen en cavia’s. Ook vertellen vrijwilligers over hun werk bij de dierenweide. Verder is er een springkussen en een loterij waarbij er aantrekkelijke prijzen beschikbaar zijn gesteld door een groot aantal ondernemers in winkelcentrum Zwolle-Zuid.

Ook worden er deze keer hamburgers gebakken in een grote skottelbraai, compleet met uitjes, ketchup en een broodje. Verder zijn er heerlijke koeken, cake, chips en koffie, thee en frisdrank in de koek- en zopietent te koop waarvan de opbrengst uiteraard weer naar de dierenweide gaat. De hele middag is er gezellige muziek, kunnen kinderen zich laten schminken en zijn er uiteraard interviews.

Momenteel heeft de dierenweide nog jonge dwergkonijntjes te koop. Deze kosten vijf euro per konijn en kunt u ze kopen via onze beheerder, Johan Grolleman, telefoon 460 60 31. Wilt u de dierenweide structureel steunen? Dan kunt u ook donateur worden en voor een vast bedrag in de maand de weide of een specifiek dier steunen. Meer informatie kunt u hierover krijgen bij onze beheerder Johan Grolleman, onder eerder genoemd telefoonnummer, of via email: j.a.grolleman@kpnmail.nl.

De open dag wordt tussen 14.00 en 16.30 uur gehouden op het weiland aan het Van Schaikpad, tegenover de Staatssecretarislaan. Meer informatie: http://dierenweidetspiekertje.jouwweb.nl/ en via de Facebook-pagina van de dierenweide.

Artikel delen:

Reageer