Beelden mogelijke vluchtauto liquidatie Zwolle

Zwolle – Dinsdagavond werden in Opsporing verzocht beelden vrijgegeven van een auto die vermoedelijk bij de liquidatie van Robert Voorhorst in de Akkerbergstraat betrokken kon zijn. 

Het buurtonderzoek dat heeft plaatsgevonden naar aanleiding van de liquidatie, heeft helaas geen getuigen opgeleverd die mogelijke dader(s) gezien hebben. Wel heerst er in de nabije omgeving de angst dat de daders terug zullen komen, aangezien buren de optie open houden dat de liquidatie wel eens een vergissing geweest kan zijn op basis van persoonsverwisseling. In de ochtend van de liquidatie heeft de politie melding gekregen van een brandende auto in Lelystad, daar aangekomen bleek het om een Volvo V50 te gaan. De politie houdt de mogelijkheid open dat het een mogelijke vluchtauto kan zijn van de daders. De beelden en verdere informatie zijn terug te vinden op www.opsporingverzocht.nl

Artikel delen:
Reacties 9
 1. @POL_Overijssel: Zwolle, uitzending Opsporing Verzocht met moord op Robert Voorhorst levert 12 tips op. Morgen herhaling op NPO2 om 11.40 uur!


  Maak melding

 2. Idd Zwollenaer. Ze noemden geloof ik ook nog een type Volvo, maar op mij maakte het ook niet zoveel indruk. Dit schreef ik op het ChatLog

  Terwijl Opsporing Verzocht nu bezig is met de zaak-Voorhorst. De mogelijke vergissing en de sporen alsmede beelden van de auto van de vermoedelijke dader(s)…feliciteer ik ook bla bla bla  Maak melding

 3. De getoonde vermoedelijke auto van de daders … is volgens mij niet de Volvo V 50 die later uitgebrand gevonden werd. De ruimte achter het achterspatbord (dus van de wielkast … tot aan de achterlampen) komt niet overeen met die van een Volvo V 50. Daarbij geloof ik ook niet … dat een hit’men zich zou laten vervoeren in een auto, die de politie niet zou kunnen afschudden … als dat echt zou moeten. Auto’s die wel die snelheden bezitten … en die qua contouren ook overeenkomen met de getoonde auto zijn: een BMW 5 serie Touring, een Mercedes-Benz CLS Shooting Brake, een Jaguar Nuova XF Sportbrake, of een Audi A 6 Brake.


  Maak melding

 4. Waarom zou ik mijn visie moeten voorleggen aan de politie ? Ik heb ze al eens eerder iets voorgelegd … waarbij ze de daders op een presenteerblad kregen aangereikt, maar daar deden toen ze toen ook niets mee … omdat dat niet zo belangrijk voor hen was. Ik geef gewoon mijn visie omdat ik tegen dit soort geweld ben. (als ik de auto echt duidelijk wil hebben … is dat ook mogelijk, maar dat kost me nu teveel tijd) Een Audi RS 6 zou een betere c.q. snellere vluchtauto zijn … dan een Audi A6 Avant, maar die is veel korter van achteren … dan een Audi A6 Avant. Het is ook te vreemd voor woorden, dat je op 3 september iemand om brengt, en pas 4 dagen later de wagen in brand steekt. Maar misschien is dit alles wel de afleidingsmanoeuvre … waar de daders op vlassen. Waarom zou je met een auto het risico nemen … om weg te komen van de plek des onheils ? Alle routes richting Lelystad … zijn wegen die erg open zijn. Als hit’men zou het veel praktischer zijn … als je bij iemand achter op de scooter of motor zou stappen, en via Holtenbroek zou wegrijden. Dat men later een Volvo V 50 daar in brand steekt, is meer om de politie op een dwaalspoor te brengen. (vermoed ik)


  Maak melding

 5. Het is erg wat de directe nabestaanden van Robert Voorhorst moeten doorstaan, maar in mijn ogen … doorstaan vrouwen die slachtoffer zijn van vrouwenhandel, een veel groter leedt ! Om die reden zal ik ook geen verdere actie ondernemen … om de gezochte auto, te identificeren.


  Maak melding

 6. Het maakt voor mij niets uit, welke positie iemand bekleedt binnen de vrouwenhandel. (elke functie daarin … is voor mij fout !)
  En dat … wat u me in de mond wilt leggen, zijn uw woorden !


  Maak melding

Reageer