Tijdelijke aanpassing tribune FC Zwolle stadion

FC Zwolle en de ontwikkelaar hebben een tijdelijke oplossing gevonden voor het bereiken van de stoeltjes en de omloop in het nieuwe stadion. De tijdelijke oplossing houdt in dat er een beperkt aantal stoelen is weg gehaald, waardoor je direct bij de opgang links en rechts kunt richting de trappen. Er wordt nog gezocht naar een definitieve oplossing.

Naar aanleiding van de gespeelde thuiswedstrijden zijn er enkele reacties binnengekomen met opmerkingen. Supporters/bezoekers van de thuiswedstrijden van FC Zwolle hebben aangegeven het moeilijk te vinden om de stoeltjes te bereiken. Hetzelfde geldt voor het bereiken van de omloop wanneer men vanaf zijn stoel het stadion wil verlaten. De grootste verwarring is er over de verdeling van de trappen en looppaden. Daarnaast zijn er zitplaatsen waar je te vaak moet gaan staan aangezien iemand moet passeren om van of naar zijn/haar stoel te komen.

Ook FC Zwolle heeft de moeilijkheden op de tribune opgemerkt. Hierdoor en door de bemerkingen van de supporters heeft FC Zwolle dit aangekaart bij de ontwikkelaar van het stadion. De tijdelijke oplossing is hieruit voortgekomen. De ontwikkelaar zal met de architect van het stadion en met FC Zwolle gaan bekijken of en hoe dit opgelost kan worden in een definitieve situatie. De situatie zal de komende tijd de aandacht van de club hebben.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Inderdaad Edwin,

  De rij eronder was beter geweest, sterker nog de enige logisch optie in het huidige mengelmoesje van gangpaden en miniem bemeten aanvoerroutes op de Oost tribune.
  Tot nu toe krijg ik maar steeds weer bevestigd dat zowel de architect (hij vooral valt hierop aan te spreken) maar ook de ontwikkelaar als bouwheer niet zoveel belangstelling hebben voor de stadionbouw. >:, waarschijnlijk een pietsje meer voor het commerciële vastgoed 😮
  Arch. Widdershoven en IPPMG bijvoorbeeld…?! Of ben ik nu te streng …?
  In ieder geval hebben ze er weinig kaas van gegeten . Denk ook aan die akelig hoge en onnodige muur 🙁
  Om in voetbaltermen te spreken een donkerrode gele kaart . Verder wordt het best wel mooi.  Maak melding

Reageer