Kadaster aan de slag voor een ander

Zwolle – Op 17 en 18 september 2014 gaan in ons land 336 medewerkers van het Kadaster aan de slag voor een ander. Ook van het Kadaster in Zwolle gaan 40 collega’s zich inzetten! Onder het thema "Jij maakt het verschil" schreven medewerkers zich in voor één van de activiteiten. Niet alleen de hulpontvangende organisaties en hun cliënten profiteren, maar ook de medewerkers van het Kadaster.

De Zwolse medewerkers van het Kadaster gaan op 5 verschillende locaties aan de slag. Ze gaan onder andere klussen bij logeerhuis de IJsselhoeve en watergangen schoonmaken in Zwolle Zuid. Daarnaast gaat een aantal groepen iets gezelligs ondernemen met ouderen van de Riethorst, de Kievietsbloem en Fermate. Afsluitend is er een gezellige barbecue voor alle medewerkers. Als Present Zwolle vinden we het erg fijn dat er deze twee dagen zoveel projecten gedaan worden. We willen graag zoveel mogelijk Zwollenaren laten zien hoe mooi het is om je in te zetten voor een ander en zo wat voor elkaar te betekenen.

Ook de medewerkers van het Kadaster die zich voor de ander inzetten krijgen er wat voor terug. Teambuilding is één van de opbrengsten. Bovendien leer je meer collega’s in je organisatie kennen tijdens de activiteiten. Het meehelpen geeft de hulpaanbieders bovendien een goed gevoel, zij zijn met elkaar zinvol bezig geweest voor een ander. Bovendien is er altijd (direct of indirect) de dankbaarheid van ontvangers. Je weet waarvoor je je inzet!

Lammers Support Group uit Klarenbeek heeft deze activiteiten landelijk georganiseerd en Stichting Present ingeschakeld om de diverse activiteiten in Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Zwolle te verzorgen. Stichting Present staat met hun plaatselijke afdeling midden in de samenleving en weet wat nodig is voor de verschillende organisaties en hun cliënten. Wilt u of uw organisatie zich ook inzetten voor de Zwolse samenleving? Kijk op www.presentzwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer