Werkzaamheden Meppelerstraatweg bijna klaar

Zwolle – Traditioneel worden wegwerkzaamheden door de gemeente zoveel mogelijk rond de zomervakantie gedaan. Zo ook die aan de Meppelerstraatweg. De overlast voor aanwonenden en andere gebruikers van deze toch wel belangrijke verkeersader van en naar de afrit Zwolle-Noord van de A28 is bijna ten einde.

10-09-2014_werkzaamheden_meppelerstr.weg_bijna_klaar_03.jpg

10-09-2014_werkzaamheden_meppelerstr.weg_bijna_klaar_02.jpg10-09-2014_werkzaamheden_meppelerstr.weg_bijna_klaar_01.jpg
Artikel delen:
Reacties 9
  1. Zag ik nou ook dat ze de wegen smaller hebben gemaakt? Wel goed omdat er in de oude situatie misschien net twee auto’s krap naast elkaar kunnen rijden wat gevaarlijk kan zijn.


    Maak melding

  2. Eerst het een dan het ander JeanJacquesRousseau. Wij (bewoners meppelerstraatweg)kregen een paar weken van te voren plotseling van de aanpassingen te horen. Drie weken later was het al zover. Uieindelijk heeft alles langer geduurd, zie eerdere berichtgeving hier, maar morgen gaat de straat weer open. Bij de overkant zal het netzo gaan.

    Of je blij moet zijn met de smalle rijbaan? Tja, de snelheid gaat er wel uit. Maar als je zoals wij voor de deur wilt parkeren kun je nu waarschijnlijk niet meer gepasseerd worden. Dat zal wachten op elkaar en dus wennen worden…..


    Maak melding

Reageer