Voorbeschouwing VV Dieze West – VV Bergum

Zwolle – Aankomende zondag om 14.00 uur speelt op sportpark Het Hooge Laar Dieze West haar eerste thuiswedstrijd in de 1e klasse.

Tegenstander zal na één speelronde koploper Bergum zijn die de eerste wedstrijd thuis won met 4-0 van Vv Steenwijk. Een ploeg met vertrouwen reist dus af naar Zwolle maar komt ook een tegenstander tegen met vertrouwen omdat Dieze West vorige week de uitwedstrijd won met 4-2 bij VKW en afgelopen jaar een succesvol seizoen in de 2e klasse draaide waarin het ongeslagen kampioen werd.

Bergum is voor Dieze west een onbekende tegenstander maar Dieze zal vooral haar eigen spel willen spelen op het geliefde kunstgras. Dieze West wil proberen om in het begin van de competitie zoveel mogelijk punten bij elkaar te spelen zodat de eerste prioriteit namelijk lijfsbehoud behaald kan worden. Zou de selectie van Dieze de goede start in de competitie een gevolg kunnen geven en haar supporters net als vorig jaar met verzorgd en aanvallend voetbal de drie punten binnenhuis houden.

Artikel delen:

Reageer