The Blues goes Orange openlucht-frisbeetoernooi

Zwolle – Ook deze zomer organiseren de Bluefingers weer een heus openlucht-frisbeetoernooi in Zwolle. The Blues goes Orange vindt plaats op 13 en 14 september. Deze derde editie is speciaal: zo vindt het evenement voor het eerst plaats op Sportpark De Pelikaan en is het een tweedaags toernooi geworden. Het is bestemd voor frisbeeliefhebbers, maar ook voor iedereen die eens wil kennismaken met deze hippe sport.

Ook dit jaar is weer een kleur als thema gekozen. Oranje! Haal al je oranje kleren, vlaggen, petten en attributen uit de kast en kom naar The Blues goes Orange! The Blues betreft een zogenaamd Hat-toernooi. Teams worden ter plekke geloot, door middel van papiertjes met de namen van alle 50 deelnemers, uit een grote hoed (hat). Daardoor zal elk team zowel beginnende als ervaren spelers (onder meer nationaal team) hebben. Het toernooi start zaterdag om 13.30u op Sportpark De Pelikaan, en is afgelopen op zondag rond 17.00u. De wedstrijden zijn de eerste dag op zand en de tweede dag op gras. Naast de wedstrijden worden ook spelletjes gespeeld voor extra punten en er is een feest op zaterdagavond.

Is ultimate frisbee totaal nieuw voor jou? Stap op de fiets en kom (gratis) als toeschouwer naar het toernooi! Bluefingers Ultimate Frisbee is de ultimate frisbeevereniging van Zwolle. Op dinsdagavond wordt er getraind. Momenteel trainen we buiten op Sportpark De Marslanden. Straks in de wintermaanden trainen we binnen in een zaal van de Calo. Bluefingers Ultimate doet mee aan de landelijke indoor- en outdoorcompetities en individuele spelers doen mee aan diverse toernooien. Kom een keer (vrijblijvend) mee trainen!

Artikel delen:

Reageer