Optreden Survivor geannuleerd wegens overlijden

Zwolle – Vanwege het overlijden van Survivor zanger Jimi Jamison zijn alle optredens in september en oktober geannuleerd. Hierdoor gaat het optreden dat de band woensdag 8 oktober in poppodium Hedon zou geven helaas niet door. Reeds gekochte tickets kunnen uiteraard worden geretourneerd.

Hardcopy tickets kunnen worden teruggebracht naar het voorverkoopadres waar ze zijn aangeschaft. Bezoekers die kaarten hebben gekocht via de website van Hedon hoeven niets te doen, het betaalde bedrag wordt dan automatisch teruggestort op de rekening waarmee ze zijn aangeschaft. Let op! Bezoekers die kaarten hebben gekocht via Ticketmaster dienen contact op te nemen met ticketmaster via ticketmaster.nl . Zanger Jimi Jamison overleed zondag 31 augustus op 63 jarige leeftijd plotseling aan een hartaanval. De zanger is vooral bekend van de wereldhit die hij scoorde met Survivor, Eye Of The Tiger, en de vertolking van de tv-tune van de populaire serie Baywatch.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. De zanger is vooral bekend van de wereldhit die hij scoorde met Survivor, Eye Of The Tiger

    Dit wordt wel vaker gezegd de laatste tijd, maar is onjuist.
    Eye of the tiger dateert uit 1982, terwijl Jamison pas in 1984 bij Survivor kwam. Hij scoorde wel in 1986 een nummer 2-hit met Burning heart.


    Maak melding

Reageer