Flinke schade na aanrijding Hessenweg

Zwolle – Vrijdagmiddag 12 september heeft er even na 13.30 een ongeval plaats gevonden op de Hessenweg tussen twee voertuigen even buiten Zwolle.

https://youtu.be/j-rMelZTyeQ 

Een auto komend uit de richting van Zwolle is door een nog onbekende oorzaak met een de aanhanger van de auto uit Dalfsen in aanraking gekomen. De auto uit Dalfsen met een paardentrailer waar op dat moment een paard in stond is na de aanrijding gekanteld waarbij het paard gewond raakte. De bestuurder van de andere auto is door de brandweer uit zijn auto geknipt en met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Door de aanrijding was er voor het verkeer enige hinder en is het verkeer richting Dalfsen omgeleid via de naastgelegen paralelweg, verkeer richting Zwolle is via een andere weg omgeleid. Specialisten van de Verkeers Ongevallen Analyse heeft beelden gemaakt van de aanrijding en zal verder onderzoek doen naar de toedracht. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen en de paardentrailer meegenomen waarna de weg weer vrijgegeven kon worden.12092014_ongeval_n340_501.jpg

12092014_ongeval_n340_500.jpg

12092014_ongeval_n340_502.jpg 

 

Artikel delen:
Reacties 9
 1. met de bestuurder van de auto die de trailer trok gaat het goed.. Die is niet gewond geraakt.

  De bestuurder van de skoda is zonder spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Vermoedelijk beenletsel


  ⚠️ Meld

 2. Als een paard beenletsel heeft krijgt hij meestal een spuitje, of is tegenwoordig een gebroken been bij een paard nog te fixen?


  ⚠️ Meld

 3. @Veldwachter: Ligt maar net aan het soort letsel, de waarde van het paard, de portemonnee / verzekering van de eigenaar of een paard een spuitje krijgt of niet.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.