FC Zwolle goed van start in tweede periode

|   Laatste wijziging

FC Zwolle is in strijd om de tweede periodetitel goed uit de startblokken gekomen. In de wedstrijd van vrijdagavond tegen Veendam won FC Zwolle met 3-1. FC Zwolle ging aanvankelijk goed van start, in de 3e minuut kregen de Zwollenaren zelfs het voordeel met een man meer te kunnen spelen omdat er aan Veendamse zijde een rode kaart viel. Toch kwamen de gasten via een listig balletje door Buurmeijer op een 0-1 voorsprong.  


Jongsma haalt uit voor de derde treffer

De feestvreugde aan de kant van Veendam was echter van korte duur, FC Zwolle pakte de draad direct weer op en drong Veendam geheel terug op eigen helft. Dit resulteerde op een te verwachten doelpunt, die dan ook in de 23e minuut van de voet van Jongsma kwam. Na de 1-1, tevens ruststand, ging FC Zwolle vrolijk verder met fysiek sterk voetbal, waarbij het in de eind pass wel eens te slordig was. Toze ( 63’ ) en Jongsma ( 80’ ) scoorden de 2-1 en 3-1. FC Zwolle deelt momenteel samen met FC Dordrecht de derde plaats.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “FC Zwolle goed van start in tweede periode”

  1. De gasten kwamen niet op achterstand maar op voorsprong, redactie ;). Niet zo’n enerverende pot als vorige week, maar toch knap dat de winst er weer uitgesleept is. Veendam bracht in de rust Cijntje als extra vleugel verdediger in, dan weet je dat je constant tegen een blok aan zult lopen, mede hierdoor kwam de eindpass vaak ook niet aan. Complimenten dat het gaatje toch is gevonden en de winst voor de derde keer op rij binnen is gehaald, ik heb in ieder geval weer genoten. Het leuke is dat je op de tribune ook weer optimisme proeft na de jaren van ellende.

    ___________________________
    Admin:

    Dank u Peter.

Reacties zijn gesloten.