Chat Log 80

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 81 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

Naast het Chat Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen.

 

Artikel delen:
Reacties 602
 1. Mooi dat de Librije in Zwolle blijft, maar ik snap niet dat ze uit dat prachtige oude pand vertrekken. Zal wel iets met centjes zijn.


  Maak melding

 2. Hmm, omdat ik iets uit De Sensator link; moet ie tegenwoordig eerst naar de admin (begreep ik uit eerder contact)….dan maar zonder link (zie zelf maar ff op www):

  Verwacht eigenlijk nog wel een topic over de nakende verhuizing van De Librije.


  Maak melding

 3. Bericht door joppuh., op 11 september 2014 21:04
  All time high was 1200 en nog wat!
  dickBericht door dick, op 11 september 2014 21:10
  Méén je niet! De arrogantie om de “sluuter” 2,5 keer over de kop te laten gaan smilies/sad.gif
  0Bericht door joppuh., op 11 september 2014 21:14
  Chat Log 74
  zaterdag 16 november 2013 21:58
  Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 75 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

  Naast het Chat Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen.

  Markeer als favoriet Bookmark
  Reacties (1234)add

  dickBericht door dick, op 11 september 2014 21:18
  smilies/cry.gif De redactie lijkt zichzelf niet eens altijd serieus te nemen
  na ongeveer 500 reacties
  Hoe zou het overigens met de webmeesteres zijn? Zou haar dienst er nog niet opzitten? Zou ze thuiswerken? Zou ze thuis ook haar meesteressenpakje aanhebben…of zelfs uit?

  Even Dicks geheugen helpen opfrissen, komt uit het vorige log 79! 😀


  Maak melding

 4. Potentiële terugkijktv: Herman van Veen was gisteravond erg boeiend in DWDD. Herman Pleij was ook interessant over die heerscher met al zijn vrouwen 🙂 Aangrijpend was het relaas van die fotograaf.  Maak melding

 5. Vanavond o.a. in DWDD

  Zaterdag weten we of Schotland als een onafhankelijk land verder zal gaan. Speciaal voor deze gelegenheid zijn Tangarine, Sven Figee, Ivan Peroti en Mattanja Joy Bradley de Schotse muziekgeschiedenis ingedoken

  Wellicht passeert Rodje ook nog de revu 😀


  Maak melding

 6. Liep ik gister achter een dame met heur dochter. Zegt die dochter “wat een leuk hondje”. Waarschijnlijk door mijn dirty mind en omdat ik redelijk gehypnotiseerd, echt van het in leer gehulde, subtiel ronde exemplaar onder de indruk was…verstond ik “wat een leuk kontje” 😮


  Maak melding

 7. Webmaster Hansie van E. zit momenteel in zinderend uitdagende, tot de verbeelding sprekende, avontuurlijke landen. Hoop toch wel dat ie een foto-expositie houdt als ie terugkomt.


  Maak melding

 8. Eindelijk heeft WVF “Stadshagen” aan haar naam toegevoegd, voorop de presentatiegids. Had het er jaren geleden al over in een column.
  WVF = Westenholte, Voorst, maar Frankhuis is ook hartstikke mooi geworden met dat Frankhuizer park en die nieuwbouw van dijkwoningen.

  De S. van Spoolde zou ook wel aan WVF mogen worden geplakt. Best nog wel een aantal WVF-ers kwam daar, door de jaren heen vandaan. Het wordt daar langs de IJssel, ook mooi trouwens 😀


  Maak melding

 9. @ annetjuh, op 16 september 2014 18:50; We hebben het hier al eens eerder over een dirty mind gehad. De vraag was toen of vrouwen die ook zouden kunnen hebben. Dame antwoordde dat het haar niet bekend voorkomt. Hoe zit dat met jou en bij de jou bekende dames?


  Maak melding

 10. @ d.erk, iets uitsluiten in de dagelijkse routine. Moest mijn kop er echter wel ff bijhouden. Heb veel tekortkomingen maar een plus-punt is dat ik vaak (gelijk een vrouw) meerdere dingen tegelijk kan. Nu dus ff niet.


  Maak melding

 11. Aanvulling van Nu

  “Het is spaak gelopen bij het onderhandelen over het contract. Het gaat zeker niet over geld. AZ bood mij een contract aan voor negen maanden en daar vind ik weinig vertrouwen uit spreken. Ik wilde net zo’n contract als ik nu heb. Ik wilde mijn baan als assistent terug, maar dat wilde AZ niet. Waarom werd in het midden gelaten. Ik moet nu het antwoord van AZ op de brief maar afwachten.”
  Voor Pastoor is, ondanks de gang van zaken, een samenwerking met AZ nog mogelijk.
  “Tot op de dag van vandaag heb ik daar heel goed gewerkt. Het is mijn omgeving, mijn club, met goede faciliteiten en heel leuke collega’s. Ik zou daarom niet weten waarom ik niet zou kunnen terugkeren.”

  Wie zou er zondag voor de kaaskoppengroep staan als mijn beide zonen daar aanwezig zijn? Nou ja, ik zie ff meer uit naar Feyenoord-Ajax…zonder L. Schone 🙁


  Maak melding

 12. Als de “voorbeschouwingstopic op AZ-PEC” verschijnt op het onvolprezen WLZ, zal er vast nog meer gegokt worden op de uitslag. De traditie heeft dit immers uitgewezen.

  Vanaf 13 september word er een fictieve “Onvolprezen WeblogZwolle glazen bal-bal” uitgereikt aan de winnaar.


  Maak melding

 13. AZ-PEC

  Jean 0-5
  dick 1-2
  Joppuh 2-0

  Als de “voorbeschouwingstopic op AZ-PEC” verschijnt op het onvolprezen WLZ, zal er vast nog meer gegokt worden op de uitslag. De traditie heeft dit immers uitgewezen.

  Vanaf 13 september word er een fictieve “Onvolprezen WeblogZwolle glazen bal-bal” uitgereikt aan de winnaar.


  Maak melding

 14. Ik heb liever een gakbal

  logisch; die is immers niet fictief. Toch is “de eer” zelfs in het materialistische jaar 2014 toch ook nog wel wat waard.

  Zouden de “WLZ-gestuurde onderzoeksresultaten naar de beste gakbal van Zwolle, gedurende best een aardige periode”, door ex-reagluurders Tim en Koko ook online te zien zijn?

  ’t Pakhuus komt er natuurlijk nog bij; die was er nog niet in die tijd: kujjj d’r dah so an vaste plakk’n Joppuh.


  Maak melding

 15. Zit ik vanmiddag op een willekeurig terrasje in onze mooie binnenstad en kom ik Joppuh daar ineens tegen! Het was weer een lekker ouderwets samenzijn maar had hem daar nooit verwacht.;)


  Maak melding

 16. Goedenmorgen, eerst lekker Derksen luisteren. De gakbal is wel degelijk verkrijgbaar bij t Pakhuus, monsieur Rousseau, en wel modest gerpijs met een lekkere donkerbruiine snee brood erbij met boter en lekker satesaus! Mmmmjammm.:)


  Maak melding

 17. Heren, meld me nu alvast af voor de volgende week want heb dan geheel onverwachts iets anders leuks te doen. Is ook een keer wat anders. 🙂


  Maak melding

 18. Ik kom nog wel met een goed plan voor jullie doeksen. Het is nog geen zaterdag en heb dus nog tijd zat om iets leuks voor jullie te bedenken.


  Maak melding

 19. Heer Assendörper, graag wil ik u complimenteren met het, door u uitgedokterde, uiterst gevarieerde en verrassende programma voor vandaag.
  Het wordt weer zeldzaam genieten.

  Maak melding

 20. Dat wordt op voorhand al een intensieve en enerverende dag.
  En dan heb ik ook nog een groot feest bij een goede vriend die vandaag 60 wordt dat van 17.00 uur tot …???… duurt.

  Maak melding

 21. Las laatst dat John de Mol doorgaat met Utopia, het zoveelste programma waarin een aantal werkloze randdebielen zich de hele dag laat filmen. Ik heb het nog nooit gezien en ben ook nog niemand tegengekomen die er een seconde naar gekeken heeft. Wordt ook niet voor mij gemaakt. Andere doelgroep.
  Van vorige versies van dit soort programma??s heb ik wel eens een flard opgevangen en vond dat wel geestig. Het geeft zo mooi het failliet van onze samenleving weer. De totale radeloosheid van iedereen. Zowel van de makers als van de kandidaten en de kijkers. Loeren naar een clubje autisten dat denkt dat hun leven er toe doet omdat het uitgezonden wordt op televisie. Volgens mij is comazuipen zinniger.
  Dat programma wordt opgenomen in het Gooi, om precies te zijn op Crailo. Vlakbij de plek waar de bewoners van dit lommerrijke stukje Nederland hun grof vuil storten. Symbolischer kan het bijna niet.
  Voordat de warhoofden van Utopia daar rondhingen was het een asielzoekerscentrum. Dat dat ook naast de vuilstort lag is misschien nog wel schrijnender. Dat centrum is een aantal jaren geleden gesloten wegens gebrek aan belangstelling. Daarom kon John het huren. Maar nu doet zich iets grappigs voor: door de dramatische ontwikkelingen in de wereld is er een grote stroom nieuwe vluchtelingen op gang gekomen. Met honderden bootjes tegelijk drijven ze vanuit het bedreigde Syrië en Irak wanhopig onze kant op.
  Een aantal Nederlandse dorpen en steden wil die mensen opvangen. Zo ook de gemeente Hilversum. Maar die hebben een probleem: Johnnie zit met zijn programmaatje op Crailo, de plek die er voor bestemd is. Zijn bedrijf Talpa heeft het terrein gehuurd en zou het exclusieve gebruik geregeld hebben. Nou vraagt een mevrouw van de Hilversumse afdeling van Groen Links of John zich van zijn humanitaire kant wil laten zien en een stukje op wil schuiven. John wil dat wel. Talpa heeft inmiddels laten weten dat zij maar een klein hoekje van het terrein gebruiken en dat de vluchtelingen de rest mogen hebben.
  Ik zie meteen mogelijkheden. Vooral kijkcijfertechnisch. Waarom combineren we de zaak niet? Dus dat die Syrische en Iraakse ontheemden na hun barre tocht neerstrijken tussen die huisjes van die Utopia-deelnemers! En dat al die licht verstandelijk gehandicapte SBS-kijkers dat dan zien. Echte mensen met de angst van een oorlog in hun ogen zitten zomaar opeens tussen dat clubje Nederlanders dat door te veel welvaart en vrede al een tijd goed van slag is. Volgens mij wordt dat een regelrechte kijkcijferhit. Onze verwende krengen met hun zoetsappige geneuzel over hun doelloze bestaan in dialoog met mensen die werkelijk alles kwijt zijn. Niet alleen hun huis, maar ook hun dochters die door die laffe bivakmutsen van IS op gruwelijke wijze zijn verkracht, gemarteld en vermoord. Dat lijken me zinnige gesprekken.
  Opeens komen we wel weer tot de kern van wat we hier op aarde eigenlijk doen. En vooral wat we elkaar aandoen. Dan mag eerst zo??n Utopia-stumper zijn probleem vertellen (⤸Voelde me op mijn werk al heel lang miskend en niet serieus genomen.⤝) en daarna is die Syriër aan de beurt. Hij mag uiteenzetten waarom hij ondanks alles nog steeds in een of andere god gelooft. Daarna vertelt de kandidaat van John de Mol hoe vernederend het is om in de wachtkamer van de UWV te moeten zitten en daarna is het de beurt aan het Syrische gezin om te verhalen over de tocht door de woestijn, het doodsbange dobberen in het overvolle bootje en de angst dat je je familie nooit meer zal zien.
  Op de een of andere manier lijkt het mij fascinerende televisie en volgens mij kan John dit format in heel veel landen wegzetten. Ook leuk dat het naast elkaar wonen van de Syriërs, Irakezen en de Nederlanders ongetwijfeld problemen oplevert. Dus ook De Rijdende Rechter kan een aantal uitzendingen op die locatie maken. Maar vooral de afwisseling tussen de problemen van de bewoners van het zwaar geteisterde Midden-Oosten aan de ene kant en de antidepressivaslikkers van John aan de andere kant lijken mij geweldig. Educatief en verfrissend. Dus ik belde John gisteren om hem dit idee aan de hand te doen. Hij lachte een beetje schamper. Wat zijn antwoord was? Ben ik al lang mee bezig!


  Maak melding

 22. Heer Assendörper, alhoewel ik niet aan al de door u voorgestelde activiteiten heb deelgenomen, was het toch een zeer enerverende en geslaagde dag.
  Mijn stalen ros heb ik vanwege omstandigheden vannacht achter moeten laten op de feestlocatie.
  In de loop van de middag zal ik ‘m ophalen en daarna wellicht nog onze prachtige binnenstad met een bezoekje gaan vereren.

  Maak melding

 23. Wat denken de journalisten van weblog Zwolle over het feit dat de gemeente Zwolle de alleenstaande moeder weer naar school wil hebben. Eerst een stunt met Workfast en de jonge moeders wat op een mislukking is uitgelopen. Nu Jet Bussemakers een mooi praatje voorhouden en de alleenstaande moeder tegen alle eisen in de WWB uit willen hebben, onder het mom vraag studiefinanciering aan om over een paar jaar na de schuldhulpverlening te gaan. Je kunt ook je diensten inzetten bij bedrijven die subsidie krijgen. Hoe neemt de gemeente Zwolle zich opnieuw voor de gek. Het ene potje legen om het andere potje te vullen. Wat een Politieke lachertjes bij de gemeente Zwolle. Nergens hebben we kunnen ontdekken hoeveel nu echt door Workfast een blijvende baan dus blijvend uit welke vorm van uitkering zijn gebleven. Dus ook geen verplichte studiefinanciering aanvragen. Waarom nu niet op een gewone manier wie san ook begeleiden naar een betaalde baan.


  Maak melding

 24. Die studiefinancieering ligt nu nog bij het rijk, dus niet uit hun portomonee zo denken ze, rekenen ze.Krijgen te weinig geld van het rijk.

  Waarheid maar waar zo berekenen ze dus begroottingen, waarvan je kunt aanvoelen dat de staat, er weer iets op bedenkt en uiteindelijk de mens die beroept doet op zoiets gedupeerd wordt. Persoonlijke aanpak noemt de gemeente dit. :'(

  De bal vooruitschuiven!


  Maak melding

 25. Vanmorgen even een bezoekje gebracht aan monsieur JeanJacqueaRousseau, hij zit er warmpjes bij en zijn bescheiden chateau verkeert in excellente staat, ongetwijfeld door het vele liefdevolle onderhoud wat er mee gemoeid is. Het was heel gezellig!


  Maak melding

 26. Bericht door dick, op 2 oktober 2014 9:10
  A28 Zwolle -> Amersfoort
  Tussen Wezep en afrit Epe.

  + 9 min. 9 km
  —-Hierboven van anwb.nl; dit zegt Nu.nl bovendien—-
  File: A28 – Zwolle – Amersfoort
  tussen knp. Hattemerbroek en Wezep – 2 km
  Stilstaand verkeer


  Maak melding

 27. @ Joppuh, Zo is de (nieuws)waarde ineens een stuk lager….op de hoofdpagina zomaar 7 extra reacties. Denk dat ik het volgende keer weer zo doe 😉


  Maak melding

 28. Mooi item net in DWDD

  Connie Palmen, Marcel Hensema (van Hollands Hoop!), Dieuwertje Blok, Koos Postema lazen voor uit het verzameld werk van

  Annie M.G. Schmidt :D:D:D


  Maak melding

 29. Terrassen bij de enige hoofdklasser van Zwolle wellicht. Tap in de rug, mooi weer, deftig gezelschap en een mooie pot voetbal tegen misschien wel het meest bekende dorp van NL…Staphorst.

  Al vrees ik dat bovenstaande er voor mij niet in zit ivm het uitzoeken van plavuizen…maar goed, wat mut mut en zondag zie ik ook al een deftige pot voetbal in Mooi Mokum.


  Maak melding

 30. De naam is Jean-Jacques of JJR, Dick.
  Op dit onvolprezen weblog is er namelijk ook iemand die de naam Jean gebruikt en om verwarring te voorkomen… 😉
  Maar jij mag mij ook gewoon meneer Rousseau noemen natuurlijk. 😛

  Maareh… biertje doen op één van die zonovergoten terrasjes in onze prachtige stad? 😀


  Maak melding

 31. @ Jean (zo heet je toch en die ander meldt zich nooit meer, of zal ik je maar gewoon bij je naam noemen ;)). Dus je terraste vanmiddag zelf niet, omdat je geen live-impressie gaf? Beftus nog gefeliciteerd namens mij? Ach, ik heb het zelf maar vast gedaan met een mail over iets anders. Heb hem ook gefeliciteerd met zijn opa-schap (van Jan)…dubbel feest in Befkum :D:D


  Maak melding

 32. @ Joppuh en andere belangstellenden…wat een geweldige film “De Uitverkorene”! Met de gebroeders Johan (Kees Prins) en Peter (Pierre Bokma) van der Laan (=Baan natuurlijk) als…Kaïn en Abel.
  Tijn Docter speelde ook heel goed als de nieuwe Financieel Directeur.

  Waarom zou ik er meer over schrijven…als wiki dit meldt

  De uitverkorene is een Nederlandse telefilm uit 2006, geregisseerd door Theu Boermans en uitgezonden door de VPRO.

  De film is een vrije interpretatie van de opkomst en (vooral) ondergang van het software-bedrijf Baan van de gebroeders Baan. Het bedrijf met een streng-christelijke achtergrond was van ongeveer 1985 tot 2000 gevestigd in Barneveld op de Veluwe. Nadat een notering op de Amerikaanse beurs was aangevraagd, bleek dat allerlei financiële zaken niet goed geregeld waren; het aanvankelijk succes was op drijfzand gebaseerd. Het bedrijf werd van een faillissement gered toen het werd opgekocht door een Engels bedrijf.

  Regisseur Theu Boermans vertelt het verhaal (idee van Kees Prins en scenarist Frank Ketelaar) van de streng gereformeerde broers Johan en Peter van der Laan, gespeeld door Kees Prins en Pierre Bokma. De aftiteling vermeldt dat het geen documentaire is, maar fictie en dat de makers niet hebben beoogd om personen en gebeurtenissen correct weer te geven; de gelijkenis met het Baan-debacle is echter overduidelijk.

  De film schetst een bevindelijk gereformeerd milieu aan de hand van de nieuwe, jonge ongelovige financieel directeur die summa cum laude is afgestudeerd. Na het vertrek van de oude CFO moet hij orde op zaken stellen. Het lukt hem toch nog de felbegeerde notering te krijgen aan de Nasdaq, waarbij de koers van het aandeel explodeert. Maar zijn lichamelijke affaire met Marthe, de oudste dochter van baas Johan, wordt zijn ondergang. Marthe wordt een ongehuwde moeder, nadat hij een afkoopsom van 8 miljoen had afgeslagen.

  Heb em, samen met een uurtje of 9 Jiskefet, op stick. Beschikbaar voor de uitleen.


  Maak melding

 33. Share on facebookShare on twitterShare on printMore Sharing Services
  vrijdag 3 oktober 2014 | 16:40
  Laatst bijgewerkt: 3-10-2014 | 16:23
  Het voormalig postkantoor aan de Nieuwe Markt in Zwolle krijgt na anderhalf jaar leegstand een nieuwe invulling. De eigenaar van het Aziatisch restaurant Minoyu aan de Belvederelaan in Stadshagen wil er een nieuwe horecazaak in beginnen.
  Of het ook een Aziatisch restaurant wordt, wil de eigenaar niet zeggen. Wat er wel komt in het oude postkantoor wil hij evenmin nog kwijt. Naar verwachting duurt het verbouwen van het pand nog een paar maanden. Het oude postkantoor is van woningcorporatie deltaWonen en staat leeg sinds brasserie Samen failliet ging.


  Maak melding

 34. BeeldBuisBlaBla: Was een leuke serie “Typisch Nederlands”; een sociaal experiment. Vandaag was het slot, heb niet alles gezien maar vond de vraag van Jeroen Pauw of we werkelijk zo tolerant zijn of eerder onverschillig…wel een juiste.

  Wie was die kerel van dat boek bij Voetbal International? Was hij trainert geweest van Hans Kraay jr.?


  Maak melding

 35. Mooie 200e posting:

  Jullie moeten overigens de groeten van “Onze Dame” hebben! Sprak haar zaterdag bij PEC-‘Eracles en was blij dat ik een halve liter bier in de hand had terwijl zij daar met een luizig skuimertje stond 😉 … toch nog eens van haar gewonnen 8)


  Maak melding

 36. Respect weer voor Youpie 😀

  Tukkers!

  Rare week met die afpersbejaarde van de familie De Mol. Tenminste ik ga er van uit dat het een dement solo-oudje is en geen geslepen criminele bende. Dat komt door dat idiote bakkersbezoek van deze gek. (De bakker in Blaricum heet trouwens Wassenaar, dus zal de slager daar wel Aerdenhout heten). Een gek die zelf taartjes bestelt voor zijn slachtoffer en dan ook nog eens een dreigbrief achterlaat. Hij moet familie van onze blonde Minister van Defensie zijn. Wat had die afgelopen donderdag een hilarisch cabaretnummer over de F16??s in Jordanië waar de Kamer niet om mocht lachen. Zelden iemand zichzelf zo hard bellend de oudejaarsconference in zien fietsen. Maar terug naar die enge afpersbejaarde, die ook wat baksteenbrieven achterliet in de buurt van Zeist. Ik denk dan onmiddellijk aan de verwarde man die bij die arme mevrouw Borst aanbelde en vroeg of zij het adres van Wim Kok wist. In die hoek moet Peter R. de Vries gaan zoeken.
  Goed dat John niet betaald heeft en dat ook absoluut niet gaat doen. Dat is wel pech voor Henkie Krol, het integere Kamerlid dat zijn Eindhovense kringloopvilla probeert te verkopen. Deze week circuleerden er foto??s van deze gedateerde hut op het internet en dat huis raakt ie alleen kwijt aan zwaar verwarde bejaarden à la dat afpersoudje. Het is een stulpje waar de Zangeres Zonder Naam zich als een vis in het water had gevoeld. Mocht u zich afvragen wat Henkie met het geld van de nooit betaalde pensioenpremies voor zijn toenmalige werknemers heeft gedaan: die centen zitten in de gezellige lichtbruine bar, een huiscafeetje waar je aan ziet dat het in Eindhoven jaren terug qua gezelligheid zeer mistroostig was. En wilt u weten waar de twee ton achterovergedrukte subsidie van de Stichting Vrienden van de Gay-Krant gebleven is? Dat geld zit in de erotische massagedouche en de knusse sauna voor zes personen. Een schrootjesruimte waarin zelfs legionellabacteriën niet willen vertoeven. En benieuwd wat krolse Henkie heeft gedaan met de winst die hij overhield na het systematisch naaien van de adverteerders in zijn homoglossy door te sjoemelen met de oplagecijfers? Die poen zit in een gezellige kapsalon. Een wat? Een kapsalon! Als ik de koper van deze troep was zou ik er onmiddellijk met een brullende monstertruck overheen walsen en daar iets geheel nieuws bouwen.
  De hele week gaat die walgelijke truck uit Haaksbergen door mijn kop. De schokkende beelden die eerder op internet stonden dan dat de gewonden in het ziekenhuis lagen. Zag zelfs een filmpje dat met het mobieltje van een van de slachtoffers gemaakt moet zijn. Het is een keuze. Met wielen van anderhalve meter doorsnee over autowrakken walsen! Vermaak 2014. Als je in Haaksbergen je wc-raampje tien centimeter wil verbreden moet je een maand of drie wachten op een bouwvergunning, terwijl de toestemming voor het spelen met deze krankzinnige moordmachine zo aan het loket was geregeld. De vergunning stond op een vodje papier. Samen met de barkruk op V8-motor plusde quad en het toilethuisje met straalmotor. Pretpark Nederland! Iedereen in dat Overijsselse dorp heeft dus zitten tukken. Tukkers dus. Wie verzint dit amusement? Ik zal niet zeggen dat we terug moeten naar het vooroorlogse zaklopen en sjoelbakken, maar een onsje minder kan toch wel?
  Is het een idee om die monstertruck te gebruiken als we in Syrië en Irak toch op de grond gaan knokken tegen die middeleeuwse koppensnellers? In plaats van die te vroeg verkochte tanks. En dan laten we hem door Jeanientje Plasschaert persoonlijk besturen. Hoewel? Voor je het weet walst de schat over haar eigen manschappen heen. Of een robot achter de knuppel! Sowieso geen slecht idee om alle soldaten door robots te laten vervangen. Scheelt veel bloed en verdriet. En een robot als Minister van Defensie? Daar gaan we niet op achteruit. Eentje die op het eind van een potje knokken roept: ⤝We gaan nu terug naar de basis in Jordanië!⤝ En dan gaan we gewoon naar huis. Dat heet: militair misleiden.
  Of zullen we Jeanine rector van die middelbare school in Etten-Leur maken? De school die na overleg met de mutsige tutouders niet met de eindexamenleerlingen naar Parijs durft uit angst voor een terroristische aanslag in de metro. Waarheen dan wel? Haaksbergen?


  Maak melding

 37. Graag gedaan joppuh, nog in de stad geweest? Onze plannen zijn gewijzigd: geen auto beschikbaar omdat 1 van de 4 jong volwassenen em nodig had. Ben de stad in gefietst en bekenden bij ‘T Beugeltje tegen gekomen…’t was erg gezellig in onze mooie stad.


  Maak melding

 38. Vrijdag MOET ut gebeuren. Kazachstan kom naar de Amsterdam Arena…..”Ik ben blij dat ik er weer ben. We hebben wat recht te zetten”, zei Robben (nav de 2 nederlagen van Oranje tegen Italië en Tsjechië). “Ik was daar erg chagrijnig van”, aldus Robben. “Je zit als supporter thuis op de bank en als je het dan zo weggeeft. Met zo’n knullige goal. Tja… Ik kreeg ook op mijn donder van mijn vrouw. ‘De kinderen slapen’, zei ze. Ik was behoorlijk luid aan het vloeken.”….Daar lijkt me alles bij voor te stellen.


  Maak melding

 39. Interessante discussie-aanzet op NOS.NL

  Het is een straf die verbazing wekt: de schorsing van zes maanden voor zwemmer Michael Phelps omdat hij autoreed met een te hoog alcoholpromillage. De schorsing werd opgelegd door de Amerikaanse zwembond. Daarnaast mag de zwemmer niet deelnemen aan de WK zwemmen, een toernooi dat plaatsvindt als de schorsing van Phelps er al op zit.

  Het is een discussie die in het verleden ook vaak in Nederland is gevoerd. Denk maar eens terug aan de auto-ongelukken van de voetballers Patrick Kluivert en Theo Janssen. Moet een sporter ook in zijn sport worden gestraft als hij een misstap maakt die buiten zijn sport staat?

  “Ranomi zou niet geschorst worden”

  Aad van Groningen, teammanager van de KNZB, is helder. “In principe niet. Wie zijn wij om buiten de wetgeving ook nog eens te straffen? Het is een ander verhaal als er doping in het spel is. Of je moet de sport wel zó in diskrediet brengen. Ja, ik weet dat de Amerikanen daar anders over denken. In Australië zijn ze ook veel strenger. Maar neem Ranomi Kromowidjojo, ons kroonjuweel. Als dit met haar zou gebeuren, gaan we haar echt niet schorsen. Dit is iets voor de wet, niet voor de zwembond.”

  In Nederland is het inderdaad hoogst ongebruikelijk dat sporters door hun eigen bond worden gestraft na een maatschappelijk misdrijf. Patrick Kluivert veroorzaakte in 1995 een verkeersongeluk met dodelijke afloop. Kluivert reed daarbij te hard. Op de dag dat het slachtoffer werd begraven maakte Kluivert zijn rentree in Ajax 2. Hij werd even door Ajax ‘uit de wind gehouden’, maar nooit geschorst.

  Theo Janssen, voetballer van FC Twente werd wél gestraft nadat hij in 2009 met zijn auto over de kop ging, ook hij had teveel drank op. Mede-inzittenden raakten gewond en FC Twente legde hem de maximale geldboete plus een schorsing van drie maanden op. Twente vond dat Janssen de club in diskrediet had gebracht en een voorbeeldfunctie heeft. De voetbalbond KNVB hield zich, zowel bij Kluivert als Janssen, afzijdig.

  Ontslagen na slaan

  In tegenstelling tot Nederland, wordt er in de Verenigde Staten wel hard opgetreden tegen sporters die zich misdragen buiten de lijnen. Een recent voorbeeld is NFL-ster Ray Rice. Hij sloeg in maart zijn verloofde (inmiddels echtgenote) knock-out in de lift. Rice, die vorig jaar nog de Super Bowl won met de Baltimore Ravens, is sindsdien door de NFL geschorst en inmiddels ontslagen door zijn club.

  Nog even terug naar Aad van Groningen. De teammanager denkt zo het zijne van de ‘affaire Phelps’. “Ik denk dat er meer speelt. Inderdaad, doping zou heel goed kunnen. Maar dat zijn niet meer dan vage vermoedens. Een half jaar schorsing en uitsluiting van het WK is wel een hele harde sanctie tegen één van de grootste olympische sporters die Amerika heeft.”  Maak melding

 40. BeeldBuisBode

  DWDD lijkt, met oa een ‘selfkick MM.Huijbregt-verhaal’ niet de moeite waard van het publiceren.

  2 andere talkshows wel:
  Late night

  RTL 4, 22:30 uur

  – Nelleke van der Krogt weet ons alweer 12,5 jaar lang te interesseren voor kunst.
  – Schrijver Robbert Ophorst dook in de Nederlandse porno-industrie voor zijn boek De lustfabriek.
  – Peter R. de Vries is de moordenaar van oud-minister Els Borst op het spoor.
  ———————-
  Pauw

  NPO 1, 23:00 uur

  – Tweede Kamerlid van de SP Sadet Karabulut ziet het protest van de Koerden in Syrië als een schreeuw om aandacht.
  – De meidenband Zazí komt met een nieuwe show: Eindelijk licht.
  ———————-

  Ook Nieuwsuur lijkt de moeite van het kijken waard:

  NPO 2, 22:00 uur

  – IS-strijders in Syrië krijgen een steeds groter deel van de Koerdische stad Kobani in handen.
  – Nieuwsuur gaat dieper in op het onstaan, de structuur en de ideologie van IS.  Maak melding

 41. BeeldBuisBode

  DWDD en gladde Tan zijn vandaag niet interessant genoeg beoordeeld door de tv-pliesie:

  Pauw

  NPO 1, 23:00 uur

  – Frans Timmermans maakte gisteren diepe indruk op de Europarlementariërs. Hij is bijna benoemd tot Eurocommissaris.
  —–
  3Onderzoekt

  NPO 3, 21:55 uur

  In de Haagse wijk Duindorp pesten autochtone bewoners de allochtonen de wijk uit. Johan Eikelboom en Manuel Venderbos zoeken uit waarom. Bewoner Kemel keert met Venderbos terug naar zijn oude huis dat hij was ontvlucht. Eikelboom loopt mee met Duindorper Cees Hofland.
  —–
  Nieuwsuur

  NPO 2, 22:00 uur

  – In hoeverre heeft de ideologie van IS nog te maken met de islam? En wat streven ze precies na?  Maak melding

 42. Tomorrow is such à long time , staat n heel mooie cover op de beroemde cd van rod stewart…. Evert picture tells à stort, Dick


  Maak melding

 43. If today was not a crooked highway
  If tonight was not a crooked trail
  If tomorrow wasn’t such a long time
  Then lonesome would mean nothing to you at all

  Yes, and only if my own true love was waitin’
  If I could hear her heart a softly poundin’
  Only if she was lyin’ by me
  Then I’d lie in my bed once again

  I can’t see my reflection in the water
  I can’t speak the sounds that show no pain
  I can’t hear the echo of my footsteps
  Or can’t remember the sounds of my own name

  Yes, and only if my own true love was waitin’
  And if I could hear her heart a softly poundin’
  Yes if only if she was lyin’ by me
  Then I’d lie in my bed once again

  There’s beauty in the silver, singin’ river
  There’s beauty in the rainbow in the sky
  But none of these and nothin’ else can touch the beauty
  That I remember in my true loves eyes

  Yes, and only if my own true love was waitin’
  I could hear her heart a softly poundin’
  Yes if only if she was lyin’ by me
  And I’d lie in my bed once again

  Google vertaalt ut zo:
  Als vandaag was niet een krom snelweg als vanavond was niet een bochtig parcours als morgen was niet zo’n lange tijd toen lonesome niets voor u op alle Ja betekenen zou, en alleen als mijn eigen ware liefde was waitin ‘ als ik kon haar hart een zacht poundin’horen alleen als ze lyin was ‘ door mij dan ik zou liegen in mijn bed nogmaals ik niet zien mijn weerspiegeling in het water ik kan niet spreken de geluiden die Toon geen pijn ik kan niet horen de echo van mijn voetstappen of kan me niet herinneren de geluiden van mijn eigen naam Ja, en alleen als mijn eigen ware liefde was waitin ‘ en als ik haar hart een zacht poundin’ Ja, al was het maar hoorde als ze was lyin’ door mij dan ik zou liggen in mijn bed nogmaals er is schoonheid in het zilver, Singin ‘ rivier er is schoonheid in de regenboog aan de hemel maar geen van deze en Nothin ‘ anders kunt aanraken de schoonheid die ik herinner me in mijn ware houdt ogen Ja, en alleen als mijn eigen ware liefde was waitin ‘ hoorde ik haar hart een zacht poundin’ Ja, al was het maar als ze was lyin’ door mij en ik zou liggen in mijn bed nogmaals

  ============
  Ben erg voor vertalingen uit het Engels. Was ook charmant aan 19:51 gememoreerd feit. Temeer omdat mijn Engels niet heul sterk is. Maar wat een slechte vertaling geeft Google hierboven 🙁


  Maak melding

 44. BBB van gister

  Pauw

  NPO 1, 23:00 uur

  – Frans Timmermans maakte gisteren diepe indruk op de Europarlementariërs. Hij is bijna benoemd tot Eurocommissaris.

  Hoorde het ook al op radio 2[/url]:o


  Maak melding

 45. Ja :'( Nu zullen ze nooit in het “historische hoogtepuntenboek van het onvolprezen weblogzwolle” verschijnen. Terwijl we, naast het duurrecord van het topic, zomaar een record postings hadden kunnen realiseren. Ach, je kunt niet alles hebben. Blijft vreemd dat zowel Anita als zoon en dochter zich blijven hullen in een verstikkend zwijgen.


  Maak melding

 46. Door de opkomst van particulieren die hun eigen auto als deelauto verhuren, dringt het autodelen ook door tot kleinere plaatsen waar het onrendabel is om bedrijfsmatig deelauto’s te exploiteren.

  Het levert je vast een mooie cent op, maar je bent je vrijheid wel kwijt. Hoe zou je je overigens kunnen opgeven; er is vast een bureautje voor.


  Maak melding

 47. Nu Gijs Staverman op radio 2 😀 Met mooie Sacha de Boer die sensueel rept over de magie van gesmolten kaas die uit je mond drupt 😀 Terwijl NU Volumia wordt ingestart met “Blijf bij mijijijijij” :D:D:D


  Maak melding

 48. Like A Prayer-Madonna; Net op die ex-zwoele zeezender die aan een uit het loodgeslagen gammele boot doet denken. Die mooie meisjesnaam voor mooie meisjes, die van 17 mei 1960 tot en met 31 augustus 1974 uitzond vanaf de Noordzee.


  Maak melding

 49. Monsieur Rousseau, er wordt nog volop aan het programma voor morgen gewerkt. Het wordt steeds moeilijker om weer eens wat nieuws te verzinnen.:)


  Maak melding

 50. Bericht door dick, op 8 oktober 2014 19:01

  BeeldBuisBode

  NPO 3, 21:55 uur

  In de Haagse wijk Duindorp pesten autochtone bewoners de allochtonen de wijk uit. Johan Eikelboom en Manuel Venderbos zoeken uit waarom. Bewoner Kemel keert met Venderbos terug naar zijn oude huis dat hij was ontvlucht. Eikelboom loopt mee met Duindorper Cees Hofland.
  —–

  Ha die Dick, heel toevallig heb ik die uitzending nog gezien. Het ging niet alleen over het wegpesten van allochtonen door autochtonen in Duindorp maar ook over het bedreigen van een joodse man uit de Schilderswijk door een stelletje k*tmarokkanen zodra hij met een keppeltje op het hoofd over straat liep. Stond dat niet aangekondigd in die rooie Vara-gids van jou?


  Maak melding

 51. Overigens, het wegpesten van allochtonen betrof maar één persoon. De overige allochtonen die aan het woord kwamen voelden zich niet bedreigd.


  Maak melding

 52. Het programma voor vandaag is: eerst Edon en dan GCCdeP. Heb een bandje kunnen strikken en vanaf 20.00 uur krijgen we een lekker stevig stukkie muziek te horen.


  Maak melding

 53. Weer helemaal eens met onze Youp 😀

  Ontwapenend

  Voor de stichting ALS dook Máxima ooit in een smerige Amsterdamse gracht. Daarmee stond deze dodelijke kwaal in één keer op de kaart. De aandoening die ook bekend werd door de spraakmakende posters met daarop de aan de ziekte overleden patiënten. En natuurlijk door de wereldwijde actie met de beroemde emmers ijswater. Veel geld is er opgehaald. Geld dat broodnodig is voor onderzoek. De directeur van de stichting stortte een klein tonnetje van deze opbrengst op zijn privérekening omdat hij financieel een beetje scheef zat. Toen dat ontdekt werd, is de engerd uiteraard onmiddellijk ontslagen.

  Deze week meldde hij dat het hem speet en dat hij het geld inmiddels had terugbetaald. Daarmee was voor hem deze smerige zaak gesloten. Hij vergat te vertellen dat hij de terugbetaalde poen ook weer gejat had bij een ander goed doel. Daar noemde hij het een lening. De benadeelde charitatieve instelling denkt daar anders over. Inmiddels is er aangifte gedaan en over een jaar lezen we ongetwijfeld in de krant dat zijn advocaat het een groot persoonlijk drama noemt. Hij vraagt vast en zeker om vrijspraak omdat de gluipkop al genoeg gestraft is. Hij kan in zijn woonplaats Wassenaar namelijk niet meer over straat. Alsof dat erg is. Nooit door Wassenaar lopen lijkt mij heerlijk.

  Wat voor straf deze meneer verdient? Ik hoop op een creatieve rechter die hem minimaal tien jaar vastgebonden in een rolstoel laat toeren plus dat hij een keer per dag kopje onder moet in ijskoud water. In de zomer in een wak op de Noordpool en in de winter in de Amsterdamse gracht waar Máxima toen zwom. En hij moet elke dag minimaal een van de prachtige columns van mijn collega Pieter Steinz lezen. Die houdt ons wekelijks in deze krant hartverscheurend op de hoogte van hoe het is om een agressieve vorm van ALS te hebben. Iedere zaterdag lees ik hem als eerste en maak ik een diepe buiging dat Pieter de moed heeft zijn lijdensweg met ons te delen.

  Ik weet dat een kat in het nauw rare sprongen maakt en dat mensen in geldnood soms wat moeten jatten. Maar til de belasting of een bank of je rijke baas of laat je adviseren door een van de geslepen consultants van de criminele organisatie KPMG. Bel voor mijn part Henk Krol, maar jat geen geld dat opgehaald is om een verschrikkelijke ziekte de wereld uit te helpen.

  Hoop zo dat de rechter mijn advies volgt en de man inderdaad fysiek straft. Zoals ik er ook voor ben dat de over zijn eigen ijdelheid gestruikelde Fransje Timmermans door een rechter veroordeeld wordt tot het minimaal een jaar lang rondlopen met een zuurstofkapje voor zijn bakkes. Gewoon vierentwintig uur per dag, zodat hij in een geen enkele taal nog iets kan zeggen! Of gaat zijn advocaat ons vertellen dat Fransje ook al zwaar gestraft is omdat hij in dat stroperige Brussel hele dagen moet vergaderen over het paraffinegehalte in geurkaarsen en het blauw van de schimmel in de stilton en roquefort.

  Waarom ik, pacifist bij uitstek een man van het woord, opeens voor fysiek straffen ben? Ik pas me aan. Ik wil mee blijven doen met mijn jonge collega-cabaretiers. Ik hoorde deze week dat de ene Nederlandse moppentapper de andere grappenmaker thuis heeft opgezocht om hem te dreigen met een stroomstootwapen. Het ging over een sinterklaasconference die de ene komiek eerst voor de VARA deed en die de andere nu gaat doen. Een stroomstootwapen! U leest het goed! Dat is zo??n ding waarmee ze koeien naar de slachtbank knetteren.

  Ik doe dit jaar een oudejaarsconference. Freek deed dat al eerder. Hij nam het stokje ooit over van Wim Kan. Zullen Wim Kan en Corry Vonk toen met een windbuks in Muiderberg bij Freek en Hella voor de deur hebben gestaan? Kan ik een dezer dagen een met een kalasjnikov gewapende Seth Gaaikema verwachten? Ik heb de rolluiken vast besteld. Waar is de humor, meneer Sonneberg?

  Of ik nog plannen voor een sinterklaasconference heb? Nee, ik ben te druk. Ik ga vanaf de dag dat de goedheiligman in het land is dagelijks een paar uurtjes rondhangen in een filiaal van Albert Heijn of de Hema. Hoe? Als Zwarte Piet natuurlijk. Dat heet humor. En dat ontwapent.

  * ’t kan mij niet ontwapenend genoeg zijn; lekkere zaterdag mannen! Helaas zijn het hier namelijk alleen nog maar een handvol mannen. Hebben Doeks’n und Assie alle gezellige dames weggejaagd 🙁


  Maak melding

 54. Over dames gesproken…is onze Youp tegen te memoren aan kittig kakkerige Hennis…zij hoefde geen (uiteraard manlijke ;)) steun om die puinhoop op Defensie op te ruimen. Had wel mooi bij het onderwerp “ontwapenend” gepast en bij een terugblik op de week. Ach, niemand is volmaakt. Oeps het potje waar ik wilde kijken begint al om 13.00. Door onverwachts gezellig bezoek kom ik wat later…Blof zong het al:

  Zaterdag, doe ik nixxx dat ook wel later mag….
  Zaterdag, ben ik vrijer dan de rest!

  De allermooiste straathoek
  Ruikt naar koffie en naar bier
  Ik rook een sigaret
  En dan nog een stuk of vier
  Haar raam staat altijd open
  Ze kan me zo zien staan
  Ze roept: Wacht op mij vanavond
  Het is tijd om weg te gaan

  Ik kan nooit iets beters
  Dan zo’n mooi ongeduld
  Tot ik de zon heb neergekeken
  Wat me niet met spijt vervult
  En als ik haar dan ophaal
  Zit ze naast me en ze zwijgt
  Ik rij harder weg dan anders
  Duw het asfalt voor ons uit

  zaterdag
  Deed ik niets dat ook wel later mag
  zaterdag
  Zag ik de week die in het water lag
  Maar zaterdag
  zaterdag
  Ben ik vrijer dan de rest

  De stad ligt achter ons
  We kijken naar elkaar
  Het wordt nooit meer hetzelfde
  Wij hier, de wereld daar
  En ik weet wel wat ze denkt nu
  We kunnen niet meer terug
  Rij alsjeblieft voor altijd door
  Want alles, alles gaat te vlug

  Ik leefde langzaam aan
  In de kantlijn van zo’n dag
  Dat alles net nog kan maar niet meer hoeft
  En ik verdeed mijn tijd
  Maar ik ben klaar voor zaterdag

  zaterdag
  Deed ik niets dat ook wel later mag
  zaterdag
  Zag ik de week die in het water lag
  Maar zaterdag
  zaterdag
  Ben ik vrijer dan de rest :-*

  Gezellige, ouweh*er en buismiddag heren!


  Maak melding

 55. Actrice en scenariste Kim van Kooten werkt aan een boek. Met deze nieuwe stap in haar carri?re treedt zij in de voetsporen van haar vader, cabaretier en schrijver Kees van Kooten. Wat heeft die man ook heerlijk geschreven. Geloof niet dat ik een boek van hem gemist heb
  Dat vertelt de actrice in een interview in met Vogue.
  “Ik durf er eigenlijk nog niets over te vertellen”, stelt ze. “Ik vind het superspannend. Het is het verhaal van een vriendin van mij, we doen het samen. Ik ken haar van het schoolplein.”
  Het tweetal werkt nu al een jaar of drie aan het project. De inhoud wil Van Kooten nog niet vertellen. “Het is zo’n mooi verhaal. Het gaat me erg aan het hart: het is maatschappelijk, gruwelijk, maar tegelijkertijd ook grappig.”
  Het kost echter meer tijd dan verwacht om het boek te maken. “Het grootste probleem is tot nu toe geweest dat ik het steeds heb moeten stilleggen omdat ik tussendoor acteerklussen kreeg.”
  Op dit moment is de actrice te zien in de serie Hollands Hoop, en binnenkort gaat haar nieuwe film Onder het hart in premi?re. Als scenariste was zij onder meer verantwoordelijk voor Alles is Liefde en Alles is Familie.


  Maak melding

 56. De organisatie van de zaterdagmiddagactiviteiten heeft besloten om dick een keer uit te nodigen voor het gratis deelnemen van één onderdeel van het programma dat op zaterdag door de overige chatloggers wordt afgewerkt. Als dick in de smaak valt dan mag hij de volgende keer aan het hele programma gratis deelnemen. Het is voor dick tevens een mooi excuus om een keer niet op te hoeven draven voor een verjaardagspartijtje op die oh zo gezellige zaterdagmiddag die zijn mede-chatloggers elke zaterdag beleven.


  Maak melding

 57. Bedankt voor de genereuze uitnodiging, Assie. Gister en veel zaterdagmiddagen ben ik overigens bij WVF (of aan WVF gerelateerde voetbalvelden en kantines). Dit zou wat zijn; leven om in de smaak te vallen [/quote]Als dick in de smaak valt dan mag hij de volgende keer aan het hele programma gratis deelnemen. [/quote]. Zoals je weet ben ik van eerlijk delen, zeker als we aan de potten zitten. Dus “gratis” is lief, maar dat hoef ik niet. Wil trouwens ook niet elke zaterdagavond buis zijn.
  Elke zondag al, denk ik aan de komende zaterdag. Soms plannen we wat met vrienden, soms doe ik wat met familie. Niet alles hoeft ook op dit onvolprezen weblogzwolle. Vind die vrijheid, die zo bij de zaterdag hoort, wel héél lekker. Zaterdag over een week moet ik de handyman ondersteunen om te zorgen dat onze nieuwe keuken er in kan. Verder circuleert er nog een mail van mij met data, waar we zouden kunnen gaan kijken op zaterdagen. Ook moet ik misschien nog bij een klusje helpen en vieren we kinderverjaardagen. Misschien maar eens spontaan Edon en/of De Pierik bezoeken, op de mooiste dag van de week. Maar nu eerst naar een verjaardag, op de ook niet verkeerde zondag. Jullie ook veel tentmuziek-plezier!


  Maak melding

 58. 😉 Tijd is kostbaar, heen en terug naar Eureka en de tentmuziek en daar (altijd te) lang blijven…was me toch echt te gek voor die verjaardag waar we perse om 15:00 wilden zijn. Nog mooie dames gespot?


  Maak melding

 59. Ha die dick, ik ken veel rechtgeaarde socialisten die van eerlijk delen houden maar ken er nog meer die van het woordje gratis houden. Het selecte gezelschap waar ik elke zaterdag in verkeer is nooit buizig. Ze noemen ons niet voor niks altijd de Heren van Grolsch. Kom gerust maar eens een keertje bij ons bezoek op de mooiste dag van de week.


  Maak melding

 60. Er is volgens mij iemand uit het raam gevallen/geduwd aan de oude vismarkt gisteravond rond half 8.
  De straat was afgezet en er waren 6 politiewagens ter plekke, 2 ambulances.
  Een slachtoffer kreeg een brace om en werd met spoed afgevoerd.
  Waarschijnlijk heeft hij zich willen vastgrijpen aan een boomtak want er lagen allemaal groene bladeren rond het slachtoffer.


  Maak melding

 61. Alle nieuwe namen heet ik van harte welkom op dit chatlog. Wetenswaardigheden en zieleroerselen mogen gepost worden met inachtneming van de veelgeprezen nettiquette. ;):)


  Maak melding

 62. Er wordt nog volop gewerkt aan het programma voor morgen. Uiterlijk morgenochtend 10.00 uur wordt het programma bekendgemaakt. Ook de nieuwe namen moeten nog even geduld hebben.


  Maak melding

 63. Ook de Youp lezen staat vanwege de kwaliteit van de column deze week op het programma! :D:D:D

  Meelijwekkend

  Heerlijk weekje dat al feestelijk begon met de twee-nul klop tegen IJsland. Tegen wie? Tegen IJsland. In mijn jeugd werden dat soort wedstrijden met twaalf-nul gewonnen en tijdens het verslag kon Herman Kuiphof ons niet vaak genoeg vertellen dat de keeper ??s ochtends in een buitenwijk van Reykjavik de post nog had rondgebracht en dat de rest van het elftal bestond uit een warme bakker, een loodgieter, twee puntlassers, een dakdekker, een onderwijzer, een ambtenaar, een hark van de plantsoenendienst en dat ze allemaal op de dag van de wedstrijd nog gewoon hadden gewerkt. ??s Middags om vijf uur was er verzameld bij de rechtsbuiten thuis omdat die dicht bij het stadion woonde. De bondscoach, een gepensioneerde gymnastiekleraar, had onder een kopje thee en een stuk of wat vuistdikke boterhammen tegen de jongens gezegd dat ze vooral moesten genieten. De moeder van de stopperspil had de shirtjes versteld en gewassen en zij benadrukte dat alles na de wedstrijd in de grote wasmand naast de douche moest worden gegooid. Dat was IJsland.

  En nu gingen we af. Met boter en suiker. Wat zal Louis gelachen hebben. Gebulderd. Geschaterd. Heeft Truus hem stil gekregen? Guus krijgt nu van iedereen de zwartepiet. Te oud, is de algehele conclusie. Maar Louis is maar een paar jaar jonger. De in hun eigen ogen kritische journalisten die dit schrijven zijn trouwens zelf ook al een aantal jaren over de houdbaarheidsdatum. Dat bleek deze zomer, toen ze met zijn allen op Louis zaten te hakken. Louis die glorieus wraak nam met een mooie derde plaats. Ik word trouwens vrolijk van dat bejaardengebakkelei omdat ik de oude mannetjes al te lang ken, maar zie dat de generatie van mijn zoon die op ouderwetse typemachines getikte opinies niet meer leest. Gezeur dus!

  Tijdje geleden gingen er nog stemmen op dat we uit solidariteit met de slachtoffers van de MH17 het WK in 2018 in Rusland moeten boycotten. Maar als het zo doorgaat, is dat tegen die tijd geen issue meer. Dan zijn we er kansloos uitgeknikkerd door Malta en Gibraltar.

  Of ik medelijden met Guus heb? Beetje. Net als met Rob Trip, de anchorman van ons achtuurjournaal. Weet nog hoe blij hij was toen hij deze baan kreeg. En hij doet het goed. Geweldig zelfs. Maar woensdagavond schoot ik vol toen ik zag dat hij de scheiding tussen Onno en Albert moest oplezen. Tussen de gruwelen in de Islamitische Staat en de slachtoffers van de ebola door. De burgemeester en zijn tuttige roddelprinsje hadden een punt achter hun huwelijk gezet. Nou en? Ieder jaar nemen duizenden Nederlanders dat verstandige besluit. Uitgepraat en uitgeneukt. Dan zoek je je heil elders. Maar dat hoeft toch niet in het officiële journaal? Wel grappig dat de staatssecretaris deze week zijn jaarlijkse riedel hield over wat amusement is en of dat wel of niet bij de Publieke Omroep hoort. Vervolgens zie je Rob Trip in het belangrijkste journaal iets vertellen over de scheiding van de nationale roddeltrut en zijn burgemeestertje. Verwarrend.

  In datzelfde journaal had Rob de primeur dat Camiel bij de KLM mocht opzouten. Inmiddels alles over deze incompetente ijdeltuit gelezen en je vraagt je af wie deze charlatan op die plek gezet heeft. Vriendendienstje van kompaan Rutte? Ik zag hem een jaar lang kwijlen dat hij het blauwe bloed van de KLM had en dat hij trots was dat hij daar mocht werken. Maar iets inhoudelijks hoorde je hem nooit zeggen. Ik zag hem in de polonaise met Poetin, Rutte, Lex en Max in Sotsji en dacht toen: waarom hij? Op voorspraak van onze koning in het IOC gekomen? De man heeft nooit een bal getrapt, laat staan een centimeter geschaatst. Hoezo Camiel? En nou lees ik dat de sukkel er nooit was, veel geheimzinnige privéreisjes maakte en graag tickets aan vriendjes uitdeelde. Ik gok dat Jos van Rey en Maxime Verhagen daar zeker bij gezeten hebben. Limlanders onder mekaar!

  Dus geen meelij met Camiel? Jawel. Maar dat heb ik al meer dan twintig jaar. Als ik zie hoe deze ras-CDA??er zich door het leven konkelt. Hoorde gisteren dat zijn imago een tijdje is opgepoetst door Jack de Vries. Dat is tegenwoordig namelijk Jack zijn werk. Je imago laten oppoetsen door Jack de Vries! Meelijwekkend! En humor!


  Maak melding

 64. Bericht door Assendörper, op 18 oktober 2014 9:07
  Het programma voor vandaag is: eerst naar De club en dan naar GCCdeP. Ook de nieuwe namen zijn van harte welkom.

  Mooi programma Assie!;D


  Maak melding

 65. @ joppuh, Youp heeft weer een fantastische weerslag van het nieuws van afgelopen week gegeven. Hij heeft weer de juiste personen door de mangel gehaald. Bedankt voor het plaatsen!


  Maak melding

 66. Foi foi wat was het vanmiddag toch gezellig onder die grote overkapping van de kantine van De club. De organisatie is bijzonder te spreken over de grote opkomst van hedenmiddag. Zo te zien heeft Joppuh ook genoten van een gedeelte van een programma dat we vandaag hebben afgewerkt. ;):D


  Maak melding

 67. We hebben gisteren nog geen nieuwe namen mogen begroeten. Denk dat de eerste nieuwe naam binnenkort wel op het toneel verschijnt.


  Maak melding

 68. Als ik bij het item over ‘cashtrapping op melkmarkt’
  Kijk..kan ik de reacties niet lezen..is afgeschermd ofzoiets….
  hoe kan dit?


  Maak melding

 69. Ik weet het niet JanD, maar dat was in ieder geval niet ons soort volk. Foi foi foi wat een kabaal hadden die gasten. Ben daarna dacht ik nog even bij Stappie geweest maar heb Joppuh helaas niet gezien.


  Maak melding

 70. COLUMNS YOUP
  Amsterdam Drugs Event
  25 OKTOBER
  95
  855
  En ze eten allemaal kippen uit een legbatterij, denk ik steevast als ik kijk naar een stadion waarin een gedrogeerde massa in extase danst op zeer eentonige muziek die door een ongeletterde op een tweedehands laptop in elkaar is geflanst. Een dj die met vier vingers in de lucht uren lang de maat slaat. Het vrolijkst word ik van het idee dat de dj, een Hollandse boerenkinkel die zich heel stoer Hardwell of Garrix noemt, na afloop van het opzwepen van de meute met zijn usb-stick in een privéjet springt om een paar honderd kilometer verderop in een ander vol stadion het kunstje nog een keer te flikken. En daar staat weer een paar duizend man met ogen als schoteltjes waarop ze probleemloos de Publieke Omroep van de planeet Mars kunnen ontvangen, vrolijk heen en weer te deinen. Waarom? Geen idee. Tijdsdingetje. De mens blijft een genotzoeker en dit is al een jaar of wat de trend. De muziek moet hard en vooral eentonig zijn en je moet als publiek met veel zijn. Heel veel zelfs. Liefst met je doorgesnoven neus in de natte oksel van je buurman. En je moet wat gebruikt hebben. Anders is die muziek niet te harden.
  Wat je moet gebruiken? Pillen die in obscure achterafschuurtjes met de meest onbetrouwbare chemicaliën door meedogenloze criminelen in elkaar zijn gedraaid. Criminelen die het zal jeuken als er door hun rommel een dooie meer of minder valt. Het gaat om de handel. Poen. Niks anders dan dat.
  Dit is al een jaar of twintig aan de hand en het verbaasde behalve burgemeester Eberhard van der Laan en de organisatoren van het Amsterdam Drugs Event dan ook niemand dat er vorig weekend slechts drie dooien vielen. Vriend van mij belandde afgelopen zaterdag na een val van zijn fiets met een gebroken enkel op de Eerste Hulp van een Amsterdams Ziekenhuis en heeft vijf uur lang vooral gelachen om de sufgeslikte en doorgesnoven meute in de uitpuilende wachtruimte. Dat was een goed middeltje tegen de pijn in zijn poot. Pas daar realiseerde hij zich dat er 350.000 van dit soort idioten door de straten van de hoofdstad zwalkten. En die waren allemaal met elkaar in gesprek? Waarover? Over de toestand in Syrië en Irak? Over die lieve Henk Krol die heel graag het telefoonnummer van de plastisch chirurg van de zwaar verminkte actrice Renée Zellwegger wil hebben zodat hij na zijn aftreden komende week als een totaal ander mens door kan leven? Misschien is er nog wel een of ander subsidiepotje voor het verbouwen van liegende politici. Of gingen de drugsdialogen over die paar honderd oude nichten in jurken die officieel nooit seks hebben gehad en die op dat moment in Rome zaten te bepalen dat de kerk niet milder tegenover homoseksualiteit gaat staan? Waar moet je het nog over hebben als je je totaal van de wereld geslikt en gedanst hebt? Over het feit dat een deel van je gedrogeerde collega??s zijn of haar geluk put uit gootsteenontstopper en of je dat filosofisch gezien symbolisch moet bekijken? Je kunt er zelfs verslaafd aan raken! De Etos als huisdealer.
  Mijn vriend vertelde dat er een andere meneer tegelijk met hem met zijn dementerende moedertje op de Eerste Hulp zat en dat dat fantastische situaties opleverde. Ten eerste hoe dat oudje naar die gedrogeerde idioten keek, maar nog leuker was het om te zien hoe de feestgangers het omaatje benaderden. Het was surrealisme ten top. Of zoals mijn vriend zei: ⤸Hier hoef je niks voor te slikken om toch nog een beetje leuke avond te hebben!⤝ Het oudje had niet door dat de andere patiënten door hun eigen medicijnen totaal van de wereld waren en de patiënten wisten niet dat oma met haar oude koppie al helemaal niet meer op aarde was.
  Een van de dancemalloten zag op de krant van mijn vriend een foto van een Syrisch vluchtelingenkamp, waarop hij zei: ⤸Ik wist helemaal niet dat ze daar in Syrië ook een soort Lowlands hadden!⤝ Oma was de enige die lachte. De malloot bedoelde het niet als grap.
  Toen mijn vriend later in het gips het ziekenhuis verliet zei er eentje: ⤸Wauw, dat wil ik ook!⤝, waarop de oma zachtjes mompelde: ⤸Dat is gips gek!⤝  Maak melding

 71. Aaaaah ja, nou weet ik ut weer. Je zat naast mij en aan de andere kant van jou zat mevr. R. De heer S. had bardienst. Dat kortetermijngeheugen van mij laat me steeds vaker in de steek. 🙂


  Maak melding

 72. @ joppuh, op 25 oktober 2014 9:28. Hij was weer fijn Joppuh! Grote dank en ga vooral zo door. Dan betekent het ook dat de kwaliteit van Youp’s hersenspinsels de moeite waard blijft 😉


  Maak melding

 73. Dick vandaag Wichert nog gesproken bij de Griek in Zwolle sympathieke man zijn vrouw ook, wij waren er met ‘de dorpsgek uit Hattem’ dat was wat minder, maar wel apart figuur de afsluiting van mijn vrouw dr verjaardag aan het vieren en hun hebben uit volle borst meegezongen.


  Maak melding

 74. Aanpassingen om een ferryer die geschikt is voor rivieren om te bouwen dat die de noordzee op kan.

  Mooi he joppuh, diepgang, of niet? 🙂


  Maak melding

 75. Verona van de Leur wil haar rentree maken in de turnhal. De 28-jarige oud-kampioene wil zelfs terug naar de top. NOS-turnverslaggever Vlado Veljanoski, die haar omschrijft als de beste turnster die Nederland gehad heeft, noemt haar terugkeer vreemd. “Het kan ook een hele mooie marketingstunt zijn.”

  Was je verrast door het nieuws van haar rentree?

  “Ja, zeker. Naast de tweede wereldtitel van Epke Zonderland is dit hét turnnieuws van het jaar. Of het serieus is, moet ik nog zien. Ze is er natuurlijk wel te lang uit geweest. Ik geef haar het voordeel van de twijfel en laat me verrassen.”

  Van de Leur liet zich vorige week juist nog negatief uit over de turnwereld. Maakt dat haar terugkeer moeilijker?

  “In dat opzicht is deze rentree ook heel vreemd. Ze heeft wel heel veel conflicten gehad met de bond. Dat maakt dit zo onbegrijpelijk. Haar boek kwam vorige week uit en daarin noemt ze de turnwereld een sekte. Ze geeft er heel erg op af, is er juist helemaal klaar mee. Maar misschien is dat haar motivatie wel; dat iedereen tegen haar is en dat ze daarom juist wil laten zien dat ze het nog kan.”

  Ze is 28 jaar. Kan ze nog wel terugkeren op haar oude niveau? Of spelen andere motieven een rol?

  “Ook gezien haar leeftijd is het een vreemde rentree. Ik weet zo niet wie dat eerder gedaan heeft. De piek van de topturnsters uit Amerika, Rusland en China ligt meestal tussen hun zestiende en twintigste. Ze gaan dan nog door tot hun 22ste, maar daarna stoppen ze al vrij snel. Verona is al 28 jaar. In mijn optiek kan ze twee beweegredenen hebben: of ze wil inderdaad laten zien dat ze het nog kan óf het is puur een marketingstunt. Ze is wel een zakenvrouw. Althans, zo zet ze zichzelf op de kaart. Ze heeft een eigen autoraceteam, ze schrijft een boek, ze doet aan paaldansen, ze geeft clinics en, niet te vergeten, ze heeft haar eigen erotische site.”

  Hoe loopt dit af?

  “Als ze toch sportieve redenen heeft om haar rentree te maken, weet je het nooit. Ze ziet er getraind uit. De lenigheid is er. Maar of ze de technieken nog beheerst, dat is de vraag. Ze moet alle automatismen weer zien op te pikken. In principe kan ze zich zo aanmelden voor het Nederlands kampioenschap. Daarvoor hoeft ze alleen maar ingeschreven te zijn bij een gymnastiekvereniging en moet ze een turnpaspoort aanvragen. Meer niet. En dan kunnen er straks zomaar mensen van de Privé en de Story naar turnen staan te kijken. Ik vermoed dat er ook ander publiek op het turnen af zal komen door haar werkzaamheden in de porno-industrie.”

  Bron: de immer betrouwbare nOs


  Maak melding

 76. Nou ik heb mijn eigen plan zaterdag..zoonlief moet 07.30
  bij de voetbal aanwezig zijn..voor een wedstrijdje tegen epe..
  ben al moe als ik eraan denk…:(


  Maak melding

 77. @ Annetjuh, beetje vroeg idd, maar ook in Epe? In de Geldersche bossen; nixxx mis mee! Kan ie een beetje ballen en in welke linie speelt ie? Is ie meer een aanvaller of een kuitenbijtende verdedigerT?


  Maak melding

 78. Inderdaad uit naar epe Dick..EZC 84..
  en hij is een echte aanvaller, maar stelt nog
  niet veel voor hoor.hij is 6..dus lekker met
  z’n allen op een kluitje;)


  Maak melding

 79. Oh wat mooi, een aanvaller die het avontuur op zoekt in de Geldersche bossen met een deftig temperatuurtje (hoorde ik net op het ongeevenaarde nOsjournaal. F hoeveel bij…laat me raden: ZAC?


  Maak melding

 80. Bericht door JeanJacquesRousseau, op 30 oktober 2014 18:04

  Is er al een plan de campagne voor zaterdag?
  Ik ben reuze benieuwd wat er nu weer uit de hoge hoed getoverd zal worden.

  Heb het programma nog niet helemaal rond maar het staat wel vast dat het weer wat anders wordt dan de vorige keer. Uiterlijk zaterdag 10.00 uur wordt het super attractieve culturele programma bekendgemaakt.


  Maak melding

 81. 😮 Annetjuh…Bij De Tuinders; mooie club. De oom van mijn moeder is nog 1 van de oprichters. Ken 2 broertjes die in het 1e spelen. Gezellig terras ook!


  Maak melding

 82. “Naheffing rond Kerst op deurmat”

  Het zou goed zijn als de overheid het mogelijk maakt dat de naheffing die miljoenen Nederlanders gaan ontvangen, uitgesteld of verspreid betaald kan worden. Dat zegt belastingadviseur Arjo van Eijsden, van EY, voorheen Ernst en Young in het NOS Radio 1 Journaal.

  “Het is bijzonder dat dit nu pas bekend wordt en dat het om een fout van de Belastingdienst gaat. Dat zou aanleiding moeten zijn voor coulance bij de betaling.”

  Wie kunnen zo’n blauwe enveloppe verwachten?

  “Het gaat voornamelijk om mensen met een hoger inkomen. Wie precies is nog niet duidelijk, maar het gaat om vijf tot zes miljoen Nederlanders, dus dan krijgen ook mensen met een middeninkomen en met een modaal inkomen hiermee te maken.”

  Wanneer kunnen zij de naheffing verwachten?

  “Nu de naheffing bekend is, verwacht ik dat er binnen een aantal weken een blauwe enveloppe opgestuurd wordt. Het zou zo maar kunnen dat die in de periode tussen sinterklaas en Kerst binnenkomt.”

  Is er een kans dat de naheffing wordt kwijtgescholden?

  “Volgens de normale regels niet. Die zijn duidelijk: als je een aanslag ontvangt die gebaseerd is op Nederlandse wetten en regels, dan moet je die gewoon betalen. Maar de vraag doet zich voor of de regering hier geen coulance moet tonen. Dat kan in de vorm van uitstel of kwijtschelding zijn.”

  Is die kans groot?

  “We moeten ons realiseren dat het gaat om een regel die een begrotingsgat moet dichten. Die maatregel is niet voor niets ingevoerd. Daarom zal kwijtschelding niet aan de orde zijn, maar uitstel van betaling of betaling in termijnen zou zeer op z’n plaats zijn. Voor veel huishoudens is een naheffing van honderden euro’s een hele hoop geld. Dat geld is er niet altijd. En als het er wel is, dan is het een aanslag op het huishoudboekje.”

  Bron: http://www.nOs.nl


  Maak melding

 83. 😉 Ritalin, nee geen last van AdHd….zou zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzoooooooooooooooooooooooooooooo graag een Vrolijkheidbiertje nemen vanmiddag. Zou ook kunnen qua tijd (ff wat eerder weg) maar niet qua werk 🙁


  Maak melding

 84. Ja Dick, gewoon doen! Zeg maar tegen je werkgever dat je je niet meer kunt concentreren sinds je vanochtend de foto van Vivian bekeken hebt, als die niet mee werkt de foto laten zien dan begrijpt die het wel  Maak melding

 85. 😉 Zie oe zo metiene giet um nietwoard’n maar ik heb er wel lekkere muziek bij….Veronica de verwendSTER: Police, U2 Cure alles heeft de revu al gepasseerd; trek ut wel tot 17:00 8)


  Maak melding

 86. BeeldBuisBode met Zwolsche inbreng én makkelijk scorende sex

  De Wereld Draait Door

  NPO 1, 19:00 uur

  – Tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.
  – Sonja Barend over de eerder deze maand uitgezonden documentaire Adele Bloemendaal – Eens wil ik er vanaf zijn.
  – Patrick Lodiers is deze maand begonnen aan zijn vijfde en laatste seizoen van Over mijn lijk. Is afscheid nemen moeilijk?
  – Cabaretier Peter Pannekoek maakt zich vrolijk over de Nederlandse gezegdes die Louis van Gaal in het Engels te berde brengt.
  – Huisband Typhoon verzorgt de muzikale omlijsting door bij elk onderwerp een cover te spelen.
  ——————
  Late night

  RTL 4, 22:30 uur

  – Volgende week begint het nieuwe programma Sex Academy. Hierin geeft seksuologe Goedele Liekens tips om het seksleven van koppels weer op de rit te krijgen.
  – Regisseur Kees van Nieuwkerk en hoofdrolspelers Chantal Janzen en Fedja van Huet over de nieuwe romantische komedie Pak van mijn hart.
  – Actrice Annet Malherbe speelt een goede vriendin van Juliana in de voorstelling Annie M.G. op Soestdijk, die dinsdag in premi?re gaat.

  DEFTIG WEEEEEEEEEEEEEEKEND MENSEN! :D:D:D


  Maak melding

 87. Bericht door dick, op 31 oktober 2014 15:39

  Morgenmiddag ben ik aan de Weidesteenlaan te vinden. Heb er nu al zin in

  Wie is er vandaag jarig aan de Weidesteenlaan dick?


  Maak melding

 88. Ha die Joppuh! Het lijkt me een strak plan om die burenruzie alsnog in het programma op te nemen. Is weer een keer wat anders.:)


  Maak melding

 89. Speciaal voor Dick 😉
  Hoe moet ik verder met mijn leven? Waar vind ik nog enig houvast nu bekend geworden is dat Frank Masmeijer, de saaiste en burgerlijkste televisiepresentator ooit, op verdenking van drugshandel in een Antwerpse cel zit? Dat kan toch niet waar zijn? Frank Masmeijer, de man die probleemloos als model op een Duitse breigids had kunnen staan, die in zijn tijd al oubollig was en om die reden door de NCRV ontslagen werd, die de gruwelijkste gereformeerde stropdassen droeg, die brave Hendrik kan toch niet met de Antwerpse maffia in zee zijn gegaan? De ganse Veluwe wilde hem als schoonzoon. Hij was de vleesgeworden degelijkheid en ik wilde hem altijd nog vragen welke Poolse kapper hij had. Zeg me dat het niet zo is. Frank mag niet als Frank M. door het leven. Mijn wereldbeeld wankelt. Alles stort in. Hoewel? Na de teloorgang van Peter-Jan Rens kan ik een hoop hebben.
  Eigenlijk kan ik alles hebben. Zeker na het rapport van de laatste enquêtecommissie. Daarin staan begrippen als dubieus boekhouden, zelfverrijking, megalomanie en fraude. Ik herhaal: dubieus boekhouden, zelfverrijking, megalomanie en fraude! Ik lees het en het raakt me niet. Het raakt niemand. Iedereen zuipt en tukt rustig verder. Niemand belt de politie. Ik hoor geen sirenes in de stad. Die Möllenkamp staat zijn proleterige Maserati ergens te wassen, Erik Staal smeert op zijn privéstrandje bij zijn villa op Bonaire zijn vrouw nog eens in met factor 23 en oud-minister Donner, die zeer bewust zijn beschaafde mond hield tegenover de Tweede Kamer, hoeft geen seconde te vrezen voor zijn huidige positie. Die fietst binnenkort kaarsrecht naar een belangrijke vergadering met onze koning bij de Raad van State. Het volk knikt hem genadig toe. De man heeft aanzien.
  Maakt zo??n rapport nog iets uit? Nee. Er wordt binnenkort in de Tweede Kamer vergaderd en dan meldt de parlementaire pers dat het nog best spannend kan worden. In de live-uitzending van het zinderende debat zien we hoe het hele zootje op telefoons loert en whatsappjes zit te verzenden. De Kamervoorzitter is nog steeds aan het googlen wat ICT betekent. Geachte afgevaardigde Henk Krol ziet af van Kamervragen omdat hij bang is dat iedereen te hard gaat lachen als hij begint over dubieus boekhouden, zelfverrijking en fraude. Het moet geen cabaretvoorstelling worden. De conclusie wordt uiteindelijk dat ze inderdaad jarenlang met zijn allen hebben zitten tukken. Zowel de Kamer als de ministers als de commissarissen als de ambtenaren op de ministeries en ze beloven plechtig dat dat niet meer zal gebeuren. Ze gaan maatregelen nemen. ??s Avonds zitten een paar hoofdrolspelers bij Jeroen en Humberto om het een en ander toe te lichten. Ze hebben ervan geleerd. Woningcorporaties moeten geen cruiseschepen voor een paar honderd miljoen gaan opknappen. De heer Möllenkamp houdt zijn Maserati en de heer Staal mag in zijn villa op Bonaire blijven wonen. Voor deze criminelen bestaat geen Pluk-ze-wet.
  Mijn wantrouwen in de politiek wordt er niet kleiner op. Jammer dat ik afgelopen week niet in het publiek zat bij Jeroen Pauw toen Diederik Samsom gast was. Had trek in een relletje en was zeker gaan staan om de wanhopige lijsttrekker live uit te foeteren. Ik had hem willen toeschreeuwen dat hij moet stoppen met het misbruiken van zijn gehandicapte dochter. Begrijp dat hij door de peilingen (die hem zogenaamd niks kunnen schelen!!) radeloos is, maar hou dat arme kind er buiten. Zij kan zich niet verdedigen, maar ik wil dat graag voor haar doen. En zijn aalgladde betoog dat hij het uit liefde voor dat kind doet! Flikker toch op. Die schat houdt hem gewoon aan het werk.
  Waarom begint er niemand op een PvdA-congres te schreeuwen dat dit populistisch kindermisbruik is? Dat filmpje bij de laatste verkiezingen was toch al te gênant voor woorden en nou deed hij het weer.
  Ik kijk naar buiten, de zon schijnt en ik denk aan Frank M. in zijn Belgische cel. Hij was de burgerlijkheid zelf in de tijd dat Diederik nog voor Greenpeace liep te folderen. En ik denk aan de vlieguren van de Greenpeace-directeur die daar nog steeds op het pluche zit. Waarom word ik opeens zo somber? Ik wil iets positiefs doen! Ik ga een containerbaby adopteren. Containerbaby. Heerlijk nieuw scrabblewoord.


  Maak melding

 90. Bewaar Youp nog ff, tot een niet te versmaden moment. Had vanmiddag eigenlijk wel op Urk willen kijken…WVF’s-vlaggenschip speelt daar en AJAX heeft van de week het goeie voorbeeld gegeven. Maar iedereen is te druk 😮 op zaterdag notabene 😮 Denkt hier het woord “uberprutsers” achter. Mag echter ook graag naar A1 kijken, met een maat als coach…jij kent em wel Joppuh…hij is bijna even veelbelovend als mijn buurman Gert-Peter de G 😀 Als we maar niet té vroeg aan de pott’n zitt’n … kan met dit mooie weer trouwens vast nog wel op het terrras. Veel plezier in elk geval en ben best benieuwd naar een sfeerimpressie van DE ZUIDSCHE-BURENRUZIE.


  Maak melding

 91. Ze vond overigens Anita leuk en Vivian ook maar een tikje….te ver naar voren gebogen za’k maar zeggen. “En jij mag er wel zo bijlopen?” vroeg ik…Hmmm, daar gaat ze nooit op antwoorden vermoed ik.


  Maak melding

 92. Het was zeker gezellig bij de Boys Joppuh! We bleven aan het handjesschudden door al die bekenden die we tegenkwamen. Ook leuk dat Anita er was en zelfs Hendrik Haverkamp heeft tijd vrij gemaakt om deze burenruzie niet te willen missen. Viel me wel tegen dat de Kinnuh vanmiddag niet van de partij was.;D


  Maak melding

 93. dick, onsprogramma is perfect geweest, nu aangeschoten hoop lol gehad, op plaatsen geweest waar we het bestaan niet van wisten, heerlijk :D:D:D


  Maak melding

 94. Nou dick dat vertel ik je wel eens maar zowel de directrice als ik hebben ons prima vermaakt, hoogte punten die hoger waren als de Ikea mast 8):o


  Maak melding

 95. Foi foi wat was t weer gezellig bij Cafe etablissement stapp s inn met de kwaliteits zanger Danny en gelukkig was assendörperT er ook! :D:D


  Maak melding

 96. Ik kan wel redelijk zwols praten..maar dat typen
  wat jullie doe..giet mie boven mien pette:P
  (Al zal ik dat niet goed getypt hebben)


  Maak melding

 97. Via Google kom ik bij allerlei onbetrouwbaar ogende websites terecht.
  Ik gebruik Firefox als browser, via IE en Google Chrome heb ik geen last van dit virus.


  Maak melding

 98. Even op een niet besmette pc Hitman pro downloaden opp een aparte usb stick en dan over de besmette pc laten lopen, ook kan je de bijgeleverderde kickstart ptobeereen. Heeft mij ook geholpen bij het beruchte “politievirus”


  Maak melding

 99. Systeemherstel uitgevoerd en update van Avira Free, probleem lijkt opgelost.
  Maar bedankt voor de suggesties, ik ga die even verder bekijken en wellicht uitproberen. 🙂


  Maak melding

 100. Systeemherstel, oei doe een scan met geupdatescanner in veilige modus. haal alle herstelpunten weg als die weer goed is en maak een nieuw punt aan. Dat visusje veranderd nl telkens van naam met .exe, echt in veilige modus scannen.  Maak melding

Reageer