Badmintonclub de Zwollenaar houdt open dagen

Zwolle – In het kader van de Week van de Badminton houdt Badmintonclub de Zwollenaar open avonden op beide speellocaties. Alle leden mogen vrienden/familie en buren meenemen maar ook u bent welkom om een kijkje te komen nemen en mee te spelen. In de week van 15 t/m 21 september is de landelijke Week van de Badminton, een week waarin er extra aandacht is voor deze leuke zaalsport.

Op dinsdag 16 september en donderdag 18 september kunt u komen meespelen bij Bc de Zwollenaar. Deze badmintonclub richt zich op volwassenen, er wordt recreatief gespeeld, training gegeven en competitie gespeeld en de club heeft twee speellocaties in Zwolle.
Op dinsdag 16 september kan er worden gespeeld vanaf 19.30 in de WRZV-Hal. Rackets zijn aanwezig en er zullen bestuursleden aanwezig zijn die de nieuwelingen wegwijs maken. Op donderdag 18 september kan er wederom vanaf 19.30 worden gespeeld in de WRZV-Hal maar ook vanaf 20.00 uur in Wijkcentrum De Bolder in de Aalanden. Voor meer info over Bc de Zwollenaar kijk op www.bcdezwollenaar.nl of mail naar info@bcdezwollenaar.nl

Artikel delen:

Reageer