Nazomerfeest Doepark Nooterhof

Zwolle – De Milieuraad Zwolle organiseert op zondag 21 september het Nazomerfeest Doepark Nooterhof, een gezellig groene doedag voor jong en oud, met medewerking van Landstede, de werkgroep Tuinen en vele anderen. Het Nazomerfeest duurt van 13.00 tot 17.00 uur, doegang is gratis en het wordt gehouden op Doepark de Nooterhof aan de Goertjesweg 5 in Zwolle

theatergroep_tof.jpg

Theatergroep TOF

Diverse keren wordt de familievoorstelling ‘Niels de jongen die met ganzen vloog’ gespeeld door theatergroep TOF. Muziek, zang, spel en vrolijkheid voor iedereen van 4 tot 104. Daaromheen zijn volop creatieve, leuke en leerzame doe-activiteiten, workshops, presentaties voor jong en oud rond natuur en milieu. Vanaf de Milieuraad kraam is er een ganzenbordcircuit door het park: wat komt Niels allemaal tegen ‘Ín Vogelvlucht’ over de wereld?

Kom gewoon lekker genieten van de sfeer en van de natuur. Er is gezellige muziek, er zijn biologische hapjes, drankjes en de tuinen Doepark Nooterhof kunnen bezichtigd worden. Theehuis Earthship en bijenstal zijn open. En er is nog veel meer… Voor de deelnemerslijst en informatie zie: www.milieuraadzwolle.nl, tel: 038-4982618, mail: info@milieuraadzwolle.nl of Twitter: @MilieuZwolle. Bezoekers wordt gevraagd met de fiets te komen vanwege een beperkt aantal parkeerplaatsen.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer