Aangehouden na geluidsoverlast

Zwolle – Een bewoner van de Campanulastraat is maandagmorgenvroeg 15 september aangehouden na klachten over geluidsoverlast.

politienieuws.jpg 

Ook op 7 september jl. kwamen van dit adres al klachten. Bij zijn staandehouding belette hij de politiemensen in hun werk, waarop hij werd aangehouden. Daarbij moest pepperspray worden gebruikt om hem te kunnen inrekenen. In afwachting van zijn verhoor werd de Zwollenaar ingesloten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 20
 1. Bericht door suze, op 15 september 2014 14:17
  Mike 70 voor een baan ga jij zorgen.

  Dat is een misverstand Suze, er zijn inderdaad mensen die denken dat alles voor hun geregeld wordt, maar voor veel dingen zul je toch echt zelf actie moeten ondernemen. Werk bijvoorbeeld, daarvoor zul je zelf je best moeten doen en soms iets accepteren wat beneden je niveau is.
  Dan kun je ’s nachts ook geen rare dingen doen door andere mensen uit hun slaap te houden

 2. Het is best lastig vis vangen met zoveel mensen in die kleine vijver.
  Ofwel, veel aanbod en weinig werk voor onze landgenoten.

  Die markt is en wordt verknoeid door de inzet van een maximaal aantal vrijwilligers en mensen uit andere Europese landen die voor een habbekrats komen werken.

  “Ledigheid is des duivels oorkussen” en dan komt de overlastgever mogelijk in een negatieve spiraal terecht en dan lawaai gaat maken..

 3. en mensen uit andere Europese landen die voor een habbekrats komen werken.

  Dan heb je het denk ik over asperges steken en schoonmaak? Dat komt omdat geen Nederlander dat werk wil doen. Bij mij op kantoor loopt geen Pool of Roemeen rond hoor en in de supermarkt zie ik ze ook niet achter de kassa.

 4. Als ik de grote Louis CK mag citeren:

  Of course, Foreigners steal you job. But maybe, if someone without contacts, money or speaking the language steals your job, you’re shit.

 5. Our government doesn’t give a shit, our border policy is a joke.
  Look around you this isn’t our neighbourhood it’s a battlefield, we’re on a battlefield.

  “Derek Vineyard”

Reageer