Stel pint met gestolen pinpas

Wie herkent dit onbekende stel? De man en de vrouw worden ervan verdacht dat ze op maandag 7 juli bij verschillende geldautomaten in Zwolle pinnen met een gestolen bankpas.

https://youtu.be/bULAsJvvqwQ 

Er wordt bijna 5.000 euro opgenomen van de rekening van een 76-jarige vrouw uit Zwolle. Vermoedelijk is de bankpas van de vrouw kort voor de geldopnames gestolen bij de Blokker aan de Dobbe in Zwolle. Weet u wie dit stel is of weet u waar ze momenteel verblijven? Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000.

Artikel delen:
Reacties 73
 1. Wat is de Europese unie toch prachtig.
  -Mensen uit heel Europa brengen kennis en innovatie naar ons land.
  -We kunnen eindelijk vrij handelen, dat was de afgelopen 400 jaar erg lastig.
  -De werkgelegenheid is toegenomen, als je zonder werk zit kun je zo aan de bak.
  -Koopkracht is enorm toegenomen, betaalde je vroeger een knaak ( f 2,50 ) voor een patatje, nu voor slechts 2 euro.
  -Zorgkosten zijn beperkt gebleven, we betalen slechts 6 x zoveel premie in 12 jaar tijd.

  Wat ben ik toch blij met de Europese eenwording. Vooral de vrije handel staat mij aan. Daar hadden we vroeger als Nederland het erg moeilijk mee.

 2. Ja, juist wel Hannes. En ik vind dat je zeurt op de verkeerde club. Ik weet niet of je het door hebt, maar we zitten al jaren in een wereldwijde depressie. Dat was echt niet anders geweest als Nederland niet in de EU zat. Sterker nog…

 3. Bericht door Hannes, op 15 september 2014 14:34
  Afgelopen 400 jaar vierde onze handel hoogtijdagen, zonder de europese unie

  Mee eens, we moesten daarvoor wel wat dorpen platbranden in Azië en spiegeltjes ruilen voor specerijen, maar de handel vierde hoogtij.

 4. Het zou kunnen ja, dat Nederland dan nog slechter af was. We hadden nu nog de handel met de andere landen in de EU, dat had nietbgehoeven als we er niet bij hoorden. Om maar iets te noemen. Hoeft niet hoor, maar kan zeker. Ruchtsiglos roepen dat het veel beter was zonder dat we in de EU zaten, omdat het al 400 jaar ‘goed’ ging is iig zwaar overdreven.

 5. Was die handel er niet geweest als we de gulden nog hadden?
  natuurlijk wel, kijk maar naar Noorwegen.

  Wat betreft de vrije handel: Er is sinds de oprichting van de EEG al sprake van vrije handel, daar heb je geen euro voor nodig.

  Verder vind ik je argumentatie wat zwak.
  Als je iets roeptoeterd, moet je het ook kunnen onderbouwen met feiten en voorbeelden.

 6. Ik zou dit filmpje aan de Bulgaarse straatkrantverkoopster en haar musicerende familieleden bij De Dobbe tonen. Langs hun gaat het meeste publiek.

 7. Kijk maar naar Noorwegen? Zitten wij ook op een hele grote berg olie die we verstandig kunnen verkopen, want we hebben het zelf nauwelijks nodig? Nee, wij hebben gas en dat hebben we ruim voor de EU al voor te weinig verpatst.

  Over roeptoeteren en niet onderbouwen, daar begon jezelf mee 😉

 8. Dick,

  Hoe denk je dat we nu aan ons geld komen. hahaha
  Afrika gaat dood van de honger, kinderarbeid in Azie en om nog maar te zwijgen over het midden oosten

 9. @ Hannes, tja “Het zilver van de handel is meer waard dan het goud van de arbeid”.
  Weet je nog…Boudewijn de Groot: “Als ie maar geen voetballer wordt, ze schoppen hem misschien half doooooood….maar liever dat nog. Dan het BORD VOOR ZIJN KOP van de zakenman, want daar word ie alleen maar slechter van!”

 10. Noorwegen had lang niet zo succesvol geweest zonder die enorme berg olie.

  Onze unique-selling-point is handel, en dat gaat veel beter met open grenzen en geen invoerrechten. Ergo, een Europese samenwerking.

 11. Ik ga niet meer op dit niveau met je discussiëren.
  Verdiep je eerst in de materie.
  Bijvoorbeeld het verdrag van Rome en het verdrag van Maastricht.
  Dan praten we verder.

 12. @ Hannes, op 15 september 2014 16:01…in de lijn van

  we moesten daarvoor wel wat dorpen platbranden in Azië en spiegeltjes ruilen voor specerijen, maar de handel vierde hoogtij.

  Onze handelsmentaliteit in binnen en buitenland.

  Had jij het met

  olie, gas, vrij handelsverdrag, nu aan ons geld komen

  toch ook over?

 13. Oh sorry, jij vindt alleen de laatste stap onnodig en pint alles wat fout is gegaan daar op. Tsja, best. Heb jij daar dan bewijzen voor. Als je daar toch zo op geilt ?

 14. Het is al vaker gezegd, maar waarom zit er een camera van 3 tientjes in een apparaat dat duizenden euro’s moet uitgeven (en mogelijk dus ook aan dit soort foute gasten). Gooi daar nou eens een stevige, lichtgevoelige HD-camera in.

  Gelukkig maakt die man het nog wat makkelijker met zijn YOLO-pet. Zou toch wel bekend voor kunnen komen bij sommigen, al is de kans natuurlijk groot dat deze vogels allang gevlogen zijn.

 15. Het gaat hier zowaar niet eens meer over de eventuele afkomst van de dieven maar over het huidige Europa.

  We zijn er kennelijk al aan gewend dat deze lieden hier niet vandaan komen?
  Is m.i. toch een gevolg van de open grenzen..

 16. @HansV (20.43): Ik weet niet of het feit dat we er kennelijk al aan gewend dat deze lieden hier niet vandaan komen een gevolg is van open grenzen. Leg eens uit?
  Zwarte Piet komt hier ook niet vandaan. Ook het gevolg van open grenzen?

 17. @Hannes, op 15 september 2014 16:05
  Je hebt m.i. gelijk, en het schijnt moeilijk te wezen om een normale discussie van de voor- en nadelen van de EU te houden.
  Veel mensen zijn gehersenspoeld door de pro-EU berichtgeving van de afgelopen decennia.
  De realiteit is inderdaad dat er zonder verdergaande EU ook gewoon handel kan worden bedreven tussen europese landen, ja zelfs zonder de euro.
  Zwitserland zit niet bij de EU maar het land bestaat nog gewoon en heeft ook gewoon een goede economie, het Verenigd Koninkrijk heeft geen euro maar is ook nog geen ontwikkelingsland geworden.
  M.e.a.w. (veel?) mensen laten zich beinvloeden door de pro-EU berichtgeving en laten zich bang maken.

 18. Een nadeel van de EU waar je nu gek genoeg bijna niets over hoort is dat landen als Griekenland, Spanje, e.d. een financiele crisis doormaken, en dit gaat om enorme bedragen.
  De geldstroom gaat van economisch gezondere landen (Duitsland, Frankrijk,Nederland, UK, ) naar deze landen.
  Vaak wordt gesuggereerd dat de EU voor vrede zorgt, maar dit fininanciele probleem kan juist voor onvrede en crisis zorgen, we zullen het zien, gek genoeg werd hier een jaar geleden veel over bericht, maar het blijft nu ineens erg stil hierover.

 19. @ Japser, mooi volk die Grieken. Mag ze wel, trots en levensgenieters pur-sang. Wat hebben ze ook toeristisch gesproken een geweldig land met hele verschillende eilanden. Oeps, volgens mij hang ik nog teveel in de vakantie-modus.
  Europa? Gun die Schotten wel onafhankelijkheid van het starre GB. Vrees dat bijvoorbeeld de Catalanen en Vlamingen dat ook wel willen 😮

 20. Oh Mariane?? Dat gaat om zeker 240 MILJARD!! euro. Waar gaan ze dat zo snel ff weg halen dan? Bijna alles is al verpand of verkocht. Dat gaat decennia lang duren. Daarnaast heeft Spanje ook nog rond de 150 miljard ontvangen. Is wel grotendeels leningen maar er werd al van uit gegaan dat dat geld waarschijnlijk niet meer terug komt.
  Dus veldwachter overdrijft zeer zeker niet!!

 21. Klopt, het gaat om schuldbedragen waarbij alleen de rente al niet of nauwelijks op te hoesten is door Griekenland en Spanje. Ik kan me niet voorstellen dat die schulden ooit afgelost worden.

 22. En dan ook gewoon het lef hebben om binnen bij de Rabobank te gaan pinnen! Wat een h*fters!

  Krijg gewoon de rillingen bij het idee dat ik die mensen misschien wel eens tegen gekomen ben. Als je toch eens wist wat sommige mensen denken!

 23. Bericht door Wilbert, op 15 september 2014 19:12

  Het is al vaker gezegd, maar waarom zit er een camera van 3 tientjes in een apparaat dat duizenden euro’s moet uitgeven (en mogelijk dus ook aan dit soort foute gasten). Gooi daar nou eens een stevige, lichtgevoelige HD-camera in.

  Je bedoelt vast zoiets Wilbert:Klungel aan het “werk”
  Ben het wel met je eens. Zo kun je boeven tenminste oppakken!

 24. Tuig van de riggel >:( maja hun hebben een kleurtje en dan mag je niks van zeggen want dan ben je rassist 😮 zullen ook wel weer slechte jeugd hebben gehad en moeten geknuffeld worden .

 25. Bejaarden uit de verzorgingstehuizen of te weinig aandacht, asielzoekers gratis onderdak, uitgeprocedeerde vluchtelingen (illegalen) mogen blijven en kunnen wel iedere dag douchen.

  En het zal alleen maar toenemen. Wen er dus maar aan. Dankzij Japserfiguren.

 26. Mja, ik denk ook, dat deze types wel oververtegenwoordigd zijn in het werkveld “bejaarden (met geweld) beroven”, “mensen in elkaar slaan”.
  Volgens mij kunnen we daar niet omheen.

  Wat je dan moet doen met dat soort mensen daar verschillen de meningen over.

 27. Oh God het oude bejaarden zijn zielig dus asielzoekers oprotten . Asielzoekers kosten maar een zeer kleine fractie van de kosten van bejaarden. Hou eens op met achter populisten aanlopen.

 28. @WimG uitgeprocedeerde asielzoekers mogen hier helemaal niét blijven van onze overheid. Dat het land van herkomst de terugkeer tegenwerkt, daar kan de persoon in kwestie niets aan doen.

 29. Buitenlands tuig die bejaarden beroven en onze kinders in mekaar schoppen zijn zekers zielig jasper.? Hun willen beschermen te koste van alles is ziek . >:( jasper is zelf ziek met ze geknuffel . :o>:( stuur dat tuig terug naar eigen land en jasper ook ken die ze daar helpen toekomst op te bouwen .

 30. Illegalen mogen gewoon blijven hier in NL. Is niet strafbaar en hulp ook niet.

  Het grote deel van die Amsterdamse gelukszoekers werken niet mee naar terugkeer.

  Chinezen, italianen, spanjaarden de eerste gastarbeiders hoor je niet en zie je niet in het nieuws. En al die poolse gastarbeiders van het heden. Hoor en zie je ook niet bij opsporing verzocht.

  @kwallekop. Vroeger scheerde je landverraders kaal en zet je ze op een kar. Er komt nog een tijd…

 31. Als een assielzoeker vanaf het begin zijn paspoort weggooid en zich dom houd, mag hij ondanks afwijzing gewoon rond bedelen, ect in nl, fantastisch toch? Ze zouden ze in Utopia neer moeten ztten 24 volgen met camera en vertaling, wedden dat we met zn allen schrikken over hun komst naar hier?

  Dat hele verhaal van Jasper, dat zij huis en haard hebben moeten verlaten ect ect. Hoe kunnen zij dan bv wel de smokkelaar over zee een 5000 dollar betalen?

  Ik durf te zeggen dat meer en deel wat hier komt niet zo schrijnend is als Jasper doet voorkomen.

 32. Bericht door d.erk, op 19 september 2014 13:10
  @Jasper, wat zijn de kosten dan van beide?

  kleine 290 miljoen tegenover ruim 3,2 miljard. En dan kijken we naar de totale kosten van de asielzoekers naar alleen de ouderenzorg. Komt nog een een dikke 16 miljard aan AOW bij.

  En als WimG, d.erk, kwallekop en anderen nou eens eerst het verschil opzoeken tussen asielzoeker, illegaal, gastarbeider, 2de/3de generatie nakomeling van gastarbeider en hier legaal werkzame Europeaan. Dat zal een hoop schelen in de discussie.

 33. Fout Jasper, bedrag ligt twee maal hoger en even de constructies van tijdelijk vastgoed voor het ind en advocaatkosten viola, don’t trust google.

  Over de tweede en derdevgeneratie gastarbeiders heb je gelijk, heb ik ook nooit ontkend.
  Maare de babbel bulgaren ect die zijn er ook nog hoor

Reageer