Win een stadskids-uitje

Zwolle – Zwolse kinderen en ouders kunnen vrienden, familie, buren, klasgenootjes, clubgenootjes en andere kinderen die het verdienen, nomineren voor een ‘Stadskids-uitstapje’. Met deze actie viert Travers Welzijn dat de site www.stadskids.nl is vernieuwd. Te winnen zijn: je eigen feest op de wijkboerderij, kaarten voor de voorstelling Liedjesspeeltuin, een glitter en glamour fotoshoot en een muzikaal thuisconcert.

Vindt u dat uw beste vriendin en haar kinderen het verdienen om een middagje uit te gaan? Of vind jij jouw nieuwe klasgenootjes zo gezellig dat je graag wat leuks met ze wil doen? Laat met een brief, gedicht, tekening, kunstwerk, liedje of op een andere creatieve manier zien waarom die ander het verdient. Geef ook aan voor wélk Stadskids-uitstapje jij de ander wilt nomineren. Wie weet wordt jouw inzending uitgekozen en ga jij samen met hen op pad!

De Stadskids-uitstapjes waarvoor je iemand kunt nomineren zijn:
• Feest op de wijkboerderij (6-8 jaar) voor 10 door jou gekozen deelnemers 
• De Liedjesspeeltuin, voorstelling (2-7 jaar), 3 maal 2 kaarten 
• Glitter en glamour fotoshoot (8-12 jaar) voor 6 door jou gekozen deelnemers
• Muzikaal thuisconcert (0-4 jaar), voor 10 door jou gekozen deelnemers

Ga voor een uitgebreide omschrijving van de te winnen activiteiten naar www.stadskids.nl . Hier lees je ook wat je kunt doen om te winnen. Als je hebt gewonnen, hoor je dat vóór 1 oktober 2014. De leukste inzendingen komen sowieso op de Facebookpagina ‘Stadskids’ te staan. De populaire Zwolse website Stadskids.nl is vernieuwd. De belangrijkste verandering is dat alle aanbieders van kinderactiviteiten voortaan hun programma op de site kunnen zetten. Cupcakes bakken, beeldhouwen, gedichten schrijven of een cursus zelfverdediging? Er is van alles op de site te vinden. Je kunt zoeken per wijk, per type activiteit en op leeftijd. De site is een initiatief van Travers Welzijn en is mede mogelijk gemaakt dankzij een eenmalige subsidie van Gemeente Zwolle. Het aantal bezoekers groeide in 8 jaar naar 14.500 unieke bezoekers per jaar. 

Artikel delen:

Reageer