Cheques van kerstpakkettenactie voor BOSK

Zwolle – Aankomende 18 september overhandigt Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio op Onderwijscentrum de Twijn een cheque van hun kerstpakkettenactie aan de BOSK een vereniging van mensen met een lichamelijke handicap.

Afgelopen kerst heeft Laura Krosman, medewerker van Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio, een voorstel gedaan om de BOSK op te nemen in de goede doelen van de kerstpakkettenactie. Zij deed dit omdat haar dochter zelf Cerebrale Parese heeft en zij lid zijn van de BOSK een vereniging van mensen met een lichamelijke handicap. Dit heeft een bedrag opgeleverd van € 390,–.

Komende 18 september gaat Laura de cheque van Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio overhandigen aan Martijn Klem, directeur van de BOSK vereniging van mensen met een lichamelijke handicap. Dit vindt plaats op Onderwijscentrum de Twijn aan de Dr. Hengeveldweg 2 te Zwolle, een school die onderdeel is van OOZ en onderwijs biedt aan leerlingen met een lichamelijke beperking, bijvoorbeeld Cerebrale Parese. Martijn Klem is op dat moment aanwezig in Zwolle om verscheidene teams te bezoeken die meedoen aan de Steptemberactie van de BOSK. Met deze actie worden mensen aangespoord om meer te bewegen door elke dag alle stappen te tellen die zij maken. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan de BOSK.

Artikel delen:

Reageer