Organisaties maken kennis met Provinciale Staten

Zaterdag was de Meet & Greet met de nieuwe Provinciale Staten.

Deze dag kwamen ruim 70 instanties en organisaties in het pas gerenoveerde Provinciehuis naar Zwolle om zich voor de Provinciale Staten te presenteren. Ook konden belangstellende speeddaten met de leden van de Provinciale Staten. 

Afgelopen voorjaar is er een nieuw aantal Provinciale Statenleden geïnstalleerd. De organisaties die werkzaam zijn op de verschillende beleidsterreinen in Overijssel kregen tijdens de Meet & Greet de gelegenheid zichzelf aan de nieuwe Statenleden te presenteren. Het is voor het eerst dat de Provincie Overijssel een Meet & Greet organiseert.

 

Organisaties konden zich op verschillende manieren presenteren. Dit kon door middel van een stand in de zalen waar men presentaties kon doen en zich herkenbaar kon maken. Tevens kon je elkaar ontmoeten in het speciaal voor deze dag ingerichte lounge cafe. Hier kon je onder genot van een drankje kennis maken met de mensen. Het meeste opvallende was het speeddaten met statenleden. Zo kon je als ondernemer zoveel mogelijk statenleden persoonlijk speken in een korte tijd. De Meet & Greet is een startschot voor het nieuwe Statenjaar. Er was volop ruimte voor de (nieuwe) Statenleden om te netwerken en te horen wat er leeft in de provincie. Voor de instanties was het een uitgelezen kans om de nieuwe volksvertegenwoordigers te leren kennen.

Als afsluiting was een voorstelling in het loungecafe van jeugdtheater Sonnevanck met Wilton & de wolf. Hier konden de gasten zelf een scene foto schieten. Je mocht de acteurs opdracht geven om op een bepaalde manier te staan zitten of liggen. Zodat je de leukste foto kon maken.

Artikel delen:

Reageer