Auto vliegt uit de bocht op Werkerlaan

Zwolle – Dinsdagavond 16 september heeft er iets na 23.00 een ongeval plaatsgevonden aan de Werkerlaan even buiten de wijk Stadshagen.

hasselterweg-16-09-2014-7199.jpg 

Een personenauto is hier uit de bocht gevlogen en kwam op de kop in de sloot terecht. De opgeroepen brandweer kon al snel weer retour toen bleek dat de bestuurder op eigen kracht uit zijn auto is geklommen. Ambulancepersoneel heeft de man in de ambulance gecontroleerd op eventueel letsel maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een bergingsvoertuig heeft de auto uit de sloot getrokken en afgevoerd.

hasselterweg-16-09-2014-7219.jpg 

Artikel delen:
Reacties 29
 1. Wat een belachelijke aanname Bernard.
  Het is in die hoek, in de polder, niet goed verlicht en een foutje is zo gemaakt.
  Daarnaast liep de weg er vroeger ook rechtdoor.

  Er kunnen tig redenen zijn waar dit eenzijdige ongeval door is gekomen. Iemand zomaar beschuldigen van het met drank op rijden vind ik echt niet gepast.

 2. @1962Marc:
  Hoezo ‘de weg liep er vroeger rechtdoor’?
  Die weg ligt al weer een jaar of 15 op deze manier, hoor…

  Daarbij: de auto kwam zo te zien vanaf de kant zoals de weg nooit gelegen heeft…
  Zo ken ik er nog wel een paar!

  Deze persoon was in elk geval niet met alle aandacht aan het rijden, zoals zo vaak aan de orde is.

 3. Ik ben het met 1962Marc eens dat er heel veel dingen gebeurd kunnen zijn.

  Het is er dan misschien niet verlicht maar je mag er maximaal 60 km/h en er staan wel van die rood-wit gestreepte retroreflecterende balken aan de buitenkant van de bocht. Verder loopt de weg daar al jáááren niet meer rechtdoor.

  En welk foutje hier nou gemaakt is, geen idee. Misschien niet opletten (mobieltje gebruiken bijvoorbeeld), misschien te hard rijden, misschien alcohol in het spel, misschien…..

  Er zijn vast nog heel wat dingen te verzinnen. Maar ik ben toch geneigd te denken dat het falen ligt bij de bestuurder (m/v) en niet bij de situatie.

 4. als de persoon alleen in de auto reed dan is hij er zelf de schuld aan dat hij uit de bocht vliegt .Te hard gereden of teveel gedronken of drugs gebruikt of in slaap gevallen andere reden kan ik
  niet bedenken

 5. @pjotr bezig op de telefoon, uitgeweken voor een dier, hartaanval oid, eikel/kastanje op de voorruit, zelfmoordneigingen

  Ik kan nog wel even doorgaan. En lang niet altijd opties waar de bestuurder duidelijk schuldig is.

 6. Gewoon een dronken vrouw zonder rijbewijs die drugs heeft gebruikt al telefoneren met haar dronken kont te hard uit de bocht vloog met maar 88km per uur

 7. Oh Mariane, ik schrok even. Maar ik lees:

  Ambulancepersoneel heeft de man in de ambulance gecontroleerd op eventueel letsel maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

  Dan zal het toch wel geen hartaanval zijn geweest?

 8. Is er al meer bekend over de oorzaak, of is dat geheim?
  .
  Misschien had hij wel een vrouw van lichte zeden naast of op hem zitten, en is zij na het ongeval er snel vandoor gegaan om roddels te voorkomen. (Wat niet helemaal lukte).

 9. @dick ik rijd daar ook geen 60 km per uur hoor. Ik rijd daar eerlijk gezegd ook wel 70 km per uur. En dan nog word je door iedereen ingehaald! Ik denk dat je wel minimaal 90 km per uur moet rijden om uit de bocht te vliegen.

 10. Wat eerlijk Sanne, het is daar ook wel een plekkie om je niet strak aan de snelheid te houden. En je hebt gelijk…er wordt veel nog harder gereden. Dat laatste weet ik niet, maar ik zou idd wel eens willen weten welke snelheid nodig is om uit de bocht te vliegen. Vond dit echter ook een aansprekende posting

  Bericht door Japser, op 17 september 2014 9:55
  @pjotr bezig op de telefoon, uitgeweken voor een dier, hartaanval oid, eikel/kastanje op de voorruit, zelfmoordneigingen

  Ik kan nog wel even doorgaan. En lang niet altijd opties waar de bestuurder duidelijk schuldig is.

Reageer