Magere opkomst Beachevenement Travers

Zaterdagmiddag organiseerde Young United van TRAVERS een Beachvoetbal- en Volleybaltoernooi aan de Wythemerplas. Helaas was de opkomst van de jongeren uit Zwolle teleurstellend.

© Weblog Zwolle.nl

Aan de zuidzijde van de plas had de organisatie twee volleybalvelden en een (opblaasbaar-) voetbalveld voor de jongeren in Zwolle opgesteld. Met daarbij een drive-in discotheek, een cocktail bar en een zomers zonnetje zou het een geweldig evenement voor alle jongeren uit Zwolle moeten zijn. Niets was minder waar. Er waren maar vijf teams op het beachevenement afgekomen, en dat was jammer. De deelnemers uit de Indische Buurt en van SVI vermaakten zich overigens prima aan de plas. De organisatie overweegt een volgende keer meer bekendheid aan de activiteit te geven en de data meer richting de zomervakanties te verplaatsen. Eerder vielen jeugdactiviteiten van Travers deze zomer letterlijk in het water. Momenteel is er kritiek op de organisatie, omdat ze in Zwolle Zuid zich niet voldoende inzetten voor het wijkcentrum als ontmoetingscentrum.

<

p align=”center”>© www.weblogzwolle.nl

Artikel delen:
Reacties 5
 1. huh? Niks van gehoord, gezien of iets anders…..
  Is er ?berhaupt wel aandacht voor geweest? En zo ja, waar heb ik dat ergens moeten oppikken?

  Jammer voor de organisatie, maar wellicht een mooi leermoment voor de volgende keer?


  Maak melding

 2. Ja, ik heb ook nergens een aankondiging gezien!
  Zelfs hier op de weblog is me niks voor ogen gekomen dat ik me kan herinneren…
  Dus “de organisatie overweegt een volgende keer meer bekendheid aan de activiteit te geven” lijkt me een zeer strak plan. Ik kan me zowiezo geen enkele keer een aankondiging herinneren van een activiteit die Travers heeft georganiseerd de laatste tijd. Misschien inderdaad een mooi leermoment… Misschien moeten ze de weblog eens wat vaker bezoeken? ;D


  Maak melding

 3. Dit is al het tweede evenement van travers waar de opkomst laag is. De andere was met die voetbalkooi. Sorry hoor maar als je niet adverteerd dan krijg je dit. Ze hebben van de vorige keer niks geleerd en dat zal nu wel weer netzo gaan. Jammer hoor.


  Maak melding

Reageer