Stoffen Spektakel in IJsselhallen Zwolle

Zwolle – Zelf kleren maken ouderwets? Welnee, dat is anno 2014 weer hartstikke hip. Thuisnaaisters doen er daarom goed aan om op woensdag 24 september af te reizen naar IJsselhallen Zwolle voor het Stoffen Spektakel. Katoen, linnen, breisels en patronen: het is een walhalla voor de zelfmaaknaaisters!

Het Stoffen Spektakel is een regelrechte aanrader voor iedereen die nieuwsgierig is naar de nieuwste collectie herfst- en winterstoffen. Kijken, voelen, inspiratie opdoen of kopen; het is allemaal mogelijk tijdens de najaarseditie van het Stoffen Spektakel. Tijdens de stoffenmarkt presenteren vele bekende en onbekende stoffenleveranciers uit Nederland, België en Duitland hun nieuwste collecties. Meer dan 250 kramen zijn gevuld met alles wat de ‘zelfmaaknaaister’ zich maar kan wensen. En ook ‘zelfmaaknaaiers’ zijn natuurlijk van harte welkom. Dat het zelf maken van kleren weer in de lift zit, wordt bewezen door de grote belangstelling van publiek en stoffenhandelaren. Voor deze editie wordt de beursvloer dan ook uitgebeid met 1600 extra vierkante meters.

Geïnteresseerden vinden er bijvoorbeeld prachtige effen en bedrukte gekookte wol, tweeds, geborduurde corduroy, jeans en stijlvolle winterse breisels met bijbehorende patronen. Maar natuurlijk zijn er ook stoffen voor gordijnen, vitrages, vouwgordijnen en meubelstoffen verkrijgbaar. Er worden al stoffen aangeboden vanaf 1,50 euro per meter, maar natuurlijk ook haute couture stoffen in hogere prijsklassen. De entree bij het Stoffen Spektakel is gratis. Voor deze extra grote editie wordt de hoofdentree gebruikt. De deuren van de IJsselhallen zijn geopend van 9.30 tot 20.00 uur. Kijk op www.stoffenspektakel.nl  voor meer informatie. 

Artikel delen:

Reageer