Hans Wijnen nieuwe voorzitter sponsorcommissie

Zwolle – Hans Wijnen is de nieuwe voorzitter van de sponsorcommissie van voetbalvereniging WVF. Hij volgt daarmee Gerard de Jong op die jarenlang deze functie heeft bekleed.

Wijnen is in het dagelijks leven, naast directeur/eigenaar van Pauropus, een re-integratie- en werkbedrijf, ook raadslid voor de VVD en vicevoorzitter van de Zwolse gemeenteraad. WVF-voorzitter Anton Westenberg: "Sponsoring is een wezenlijk onderdeel van iedere sportvereniging. Het bepaalt mede de mogelijkheden die een vereniging heeft. In de huidige economische omstandigheden vergt het werven van sponsoren een andere aanpak en vooral creativiteit. We zijn derhalve blij dat we in de persoon van Hans Wijnen een waardige opvolger hebben kunnen vinden."

Het is volgens de preses iemand die WVF weer een stap verder kan brengen in het sponsor- en relatiebeleid. "Als voorzitter beschikt Hans over een zeer enthousiast team, waarin ook Gerard de Jong gelukkig een rol blijft spelen. We hebben derhalve veel vertrouwen in de toekomst." Wijnen is blij met zijn benoeming. "Voetbal verbindt mensen in de stad en sportverenigingen vervullen daarmee een belangrijke sociale en maatschappelijke rol. Die rol speelt WVF nu al meer dan 75 jaar in Zwolle. WVF ervaar ik als een warme club waaraan je je makkelijk verbindt en waar je graag naar toe gaat. Of je nu recreatief of fanatiek bezig wilt zijn met voetbal… Voor iedereen is er een team of een vrijwilligersplek. Naast de wedstrijden waar je naar kunt kijken en natuurlijk de gezelligheid van de kantine. Om al dit soort activiteiten voor al die verschillende mensen mogelijk te maken is geld nodig. Daarvoor zet ik me de komende periode als voorzitter sponsoring graag in."

Artikel delen:
Reacties 4

Reageer