Strijdbaar en sterk Krijtje FC pakt een punt

Zwolle – In de WRZV zaalvoetbalcompetitie waren afgelopen week weer volop mooie en spannende duels te zien.  Het mooiste affiche en tevens wedstrijd van de week was echt het duel tussen Krijtje FC en titelverdediger Bordeaux Groen. In een goed en fel duel wist Krijtje het titelverdediger Bordeaux Groen heel moeilijk te maken in een wedstrijd waar volop op de aanval werd gespeeld door beide teams. Krijtje FC ging dan ook met een verdiende 3-1 voorsprong rusten. In het begin van de 2e helft was Krijtje FC geen schim meer van wat ze warden in de eerste helft.

Na een onnodige tijdstraf en een man minder wist Bordeaux begin 2e helft goed om te gaan met een "man meer situatie" en zette al vlot de aansluitingstreffer op het bord. Na een flink aantal aanvalsgolven kwam Bordeaux tien minuten voor tijd- na lang te hebben achtergestaan- toch op een 4-3 voorsprong te komen. Vlak voor einde wedstrijd wist keeper Johan Kramer met een strak en hard schot in de kruising Krijtje FC op een 4-4 gelijke hoogte te brengen wat uiteindelijk ook de uitslag werd. YBC verloor na een 3-0 voorsprong uiteindelijk met 3-7 van de Belgische Keizer. Panhuis wist met 5-4 te winnen van debutant in de hoogste klasse Neptunes’12. Poppe Advocatuur pakte de eerste winst en stuurde daarmee Blazende Veiligheid met 5-4 de kleedkamer in. Het goed spelende Vastgoed Dalfsen verbaasde "vriend en vijand" door titelkandidaat FC Hummel met 8-5 te verslaan.

Hoofdklasse A Kampioen Wolters Recycling had een verrassing in petto en wist zich afgelopen week te versterken met de ervaren speler Tom IJzerman, wie ongetwijfeld een aanwinst zal zijn voor het team Wolters. Toch had Wolters Recycling het afgelopen week erg moeilijk in het duel tegen Wehkamp.nl. In een boeiend gevecht wist uiteindelijk Wolters met 7-6 te winnen en kroop hiermee door het “oog van de naald”. Ook waren er enkele verrassingen te zien in de hoogste klasse van de maandagavond competitie. Zo wist de runner-up van vorig jaar Bola-Lah! zich geen raad, met de sterk voor de dag komende Dozend. De debutant in de hoofdklasse ging met een 4-2 overwinning aan de haal. Argos Bebemus wist met goed zaalvoetbal een even zo knappe 7-2 zege te boeken op Woord&Daad. Ook het team van Opgezwolle bevalt de hoofdklasse tot op heden goed. Stip Entertainment was niet opgewassen tegen de routiniers van Opgezwolle en verloor met 6-12. Een leuk duel was er zeker ook te zien tussen DTG en Diaspora. In een spannend duel ging uiteindelijk Dtg met een 6-4 winst de kleedkamer in. 2e Klasse A Tabonon Sportschool blijft het goed doen in deze klasse. Ook deze week wisten de nieuwkomers van Tabonon met 16-4 de volle winst te boeken tegen Cycloon Zwolle. AA Taxi Zwolle versloeg met 7-2 OHM. 2Connext won vrij gemakkelijk met 12-3 van Bola-Lah! Satu. Bafana Bafana won met 6-1 van Asero Futsal en Minoyu Zwolle met 9-3 van Present. Maandag 22/9 en woensdag 24/9 starten de wedstrijden om 18:30 uur. U kunt ons nieuws, programma, uitslagen en standen volgens op www.wrzvzaalvoetbal.nl

Artikel delen:

Reageer