2e KVO-ster voor WC Stadshagen

Zwolle – Zaterdag werd in Stadshagen een feestelijke week in stijl afgesloten, met alle toeters en bellen. Winkelcentrum Stadshagen viert dit jaar haar tienjarig bestaan. De afgelopen week stond in teken van veel kinderactiviteiten (een springkussen, de Stadshagen trein, een ballenbak, gratis ballonnen en cupcakes) en een versierd winkelcentrum. 

wc_stadshagen.jpg 

Vnr : Martijn Wildeboer/CCV, Nick Schakelaar/Politie, Sake Eskens/Gemeente Zwolle, René de Heer/wijkwethouder, Jeroen Nagelmaeker/voorzitter winkeliersvereniging).

Wijkwethouder René de Heer was speciaal voor deze gelegenheid naar het winkelcentrum gekomen om de winkeliers te feliciteren. Niet alleen met het jubileum maar ook met het behalen van de 2e KVO-ster. Om 13.30 uur werd eerst afgeteld van 10 naar 0 waarna onder luid gejuich en vrolijke muziek streamers werden afgevuurd om het jubileum te markeren. Het Keurmerk Veilig Ondernemen staat al jaren hoog in het vaandel bij winkelcentrum Stadshagen. Winkeliers werken samen met gemeente, beveiliging, politie en brandweer aan een duurzaam schoon, heel en veilig winkelcentrum.

Dankzij dit langetermijntraject worden er blijvende verbeteringen doorgevoerd, o.a. betere verlichting, een AED-kast, extra vuilnisbakken en peukenpijpen. Na deze tweede ster houdt het echter niet op. Het winkelcentrum blijft zich samen met alle partijen inzetten om nog meer verbeteringen uit te voeren en een derde ster in de wacht te slepen.

Ballonnenwedstrijd

Ondanks dat de geplande ballonnenwedstrijd werd afgelast vanwege de schadelijke gevolgen van helium en ballonnen voor het milieu en dieren, konden kinderen hun ballonkaart inleveren in een grote rode brievenbus. Daarna werden op een ludieke manier 3 prijswinnaars getrokken die met een cadeaubon van Bart Smit en een grote zak snoep naar huis gingen. Ook werden de hoofdprijzen voor de winnaars van de Kras Kras Krasactie getrokken. Tien mensen naar huis met een iPad mini, een avondje diner en theater of een luchtballonvaart.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Ja hoor…de knip werkt prima, geen onnodige verkeersstromen van ouders die te lui zijn om de kinderen met de fiets naar school te brengen.

    Ps…kroegen zitten in de binnenstad, niet in wijken.

Reageer