Extra warmte voor Ronald McDonald Huis Zwolle

Zwolle – Onder het motto ‘wat in het vat zit, dat verzuurt niet’ is inmiddels een prachtige haard geplaatst in de woonkamer van Ronald McDonald Huis Zwolle. Het wachten was op de verbouwing van de woonkamer die onlangs plaatsvond. De gulle gever van dit prachtige geschenk was echter al een tijd bekend.

 

 anton_en_yvonne_burgman_2.jpg

 

“Soms komt het voor dat een organisatie contact zoekt en aangeeft graag een wens van het huis te willen vervullen. Een sfeervolle elektrische haard stond al jaren lang op ons verlanglijstje. Wij willen dat onze gasten zich thuis voelen. Een haard zorgt natuurlijk enorm voor een warme sfeer. Het wachten was dit keer niet op een gulle gever want twee jaar geleden gaf Yvonne Burgman, vrijwilliger van ons huis en eigenaar van het Zwolse bedrijf Paper Dreams, al aan iets te willen bijdragen wegens hun 25-jarig jubileum. En een elektrische openhaard vond zij ook een heel erg goed idee, mede omdat Yvonne als vrijwilliger weet hoe fijn ouders het vinden dat er een warme sfeer is in het huis”, vertelt de enthousiaste Lianne Booijink , manager van Ronald McDonald Huis Zwolle.

“Inmiddels is de woonkamer prachtig verbouwd en de elektrische haard maakt het helemaal af. Wij vinden het bijzonder fijn dat wij op deze manier voor extra warmte in het huis kunnen zorgen”, aldus Anton en Yvonne Burgman, eigenaren van Paper Dreams. 

Artikel delen:

Reageer