Auditiedag voor Hardkoor Mannenkoor

Zwolle – The Young Ones bewees vorig seizoen met het experiment ‘Hardkoor Mannenkoor’ dat koren niet saai of stoffig hoeven zijn. 32 mannen van 12 tot en met 60 jaar bliezen onder leiding van Paul Maaswinkel, Typhoon/Glenn de Randamie en Tim van Esch een compleet uitverkochte zaal in theater De Spiegel uit hun stoel.

Het project was een overweldigend succes. The Young Ones presenteert nu: Hardkoor Mannenkoor 2.0! De auditiedag vindt plaats op dinsdag 7 oktober om 19.00 uur. Ben je een man tussen de 12 en 60 jaar? En hou je van zingen? Geef je dan op voor de auditiedag via www.theateryoungones.nl Jong ontmoet oud in diverse muziekstijlen. Klassiek, pop, jazz en hiphop smelt samen om te komen tot een uniek concert: een heuse Passion. Hardkoor Mannenkoor 2.0. gaat hiermee nog dieper op zoek naar de magie die ontstaat wanneer je niet uitsluitend kijkt naar de individuele talenten, maar de som van al deze verschillende mannen bij elkaar. Op zoek naar het verhaal achter de muziek om, op wijze zoals alleen Hardkoor Mannenkoor kan, toe te werken naar een overweldigend eindconcert.

Hardkoor Mannenkoor 2.0 werkt onder leiding van Paul Maaswinkel (dirigent/componist), rapper Glenn de Randamie (coach/ begeleider) en Nard Verdonschot (eindregie/ trainer) in 15 repetities toe naar een groots eigenzinnig concert voor Pasen 2015.

Afgelopen seizoen starttte The Young Ones, in opdracht van Provincie Overijssel, met een nog niet eerder uitgevoerd experiment: het oprichten van een Mannenkoor onder de titel ‘Hardkoor Mannenkoor’! 
Een mannenkoor anno 2014 met rapper en woordkunstenaar Typhoon en zanger Tim van Esch. Het resultaat: een koor van 32 zeer enthousiaste mannen van 12 – 60 jaar en een memorable optreden op het Nationaal Mannenkoren concours in Theater de Spiegel in Zwolle en het Bevrijdingsfestival.

Artikel delen:

Reageer