Landelijke voorpremière ‘Bloedlink’ in Fraterhuis

Zwolle – Het Fraterhuis vertoont woensdag 24 september om 21.00 uur de nationale voorpremière van ‘Bloedlink’. De voorstelling van deze bloedstollende Nederlandse thriller vormt de afsluiter van de Nationale Filmdagen. In de week van 18 tot en met 24 september waren alle voorstellingen in het Fraterhuis te zien voor vijf euro. 

 

Nederlandse topacteurs Marwan Kenzari, Sara Chronis en Tygo Gernandt staan tegenover elkaar in de bloedstollende thriller ‘Bloedlink’. Criminelen Rico (Kenzari) en Victor (Gernandts) ontvoeren in deze film de bloedmooie miljonairsdochter Laura (Chronis. Terwijl de onderhandelingen over het losgeld beginnen veranderen langzaam de verhoudingen tussen slachtoffer en dader. ‘Bloedlink’ gaat op 24 september om 21:00 uur in première.

 

Nationale Filmdagen

Tijdens de Nationale Filmdagen viert Nederland de film. Door het speciale tarief van vijf euro per voorstelling kan iedereen kennis maken met de mooiste films. Daarnaast draaien de nieuwste producties van eigen bodem. Het Fraterhuis doet dit jaar voor het eerst mee met de Filmdagen.

 

Het is verstandig om kaarten vooraf te reserveren via www.filmtheaterfraterhuis.nl. Bezoekers kunnen ook via de website e-tickets kopen en printen, dan hoeven zij niet langs de kassa. 

 

Beeldbepalend

Met ruim 70.000 bezoekers per jaar, twee filmzalen en een verrassende programmering, is Filmtheater Fraterhuis een cultureel A-merk in de wijde regio Zwolle. Het behoort tot de filmtheaters waar regelmatig premières en bijzondere voorstellingen te zien zijn. Daarnaast startte in 2013 de Fraterhuis Academie, het onderwijsvehikel van het Fraterhuis met iedere maand lezingen en cursussen over film. Ook is Filmtheater Fraterhuis betrokken bij landelijke en regionale culturele evenementen. 

Artikel delen:

Reageer